Kellan-Lutz-Hercules-2014-Movie-HD-Wallpaper
Είπαμε να κάνουμε τα στραβά μάτια μία, δύο, τρεις…. αλλά έλεος πια. Κανονικά έπρεπε το Ελληνικό κράτος από τότε με την απαράδεκτη ταινία «Τροία» να κάνει ασφαλιστικά μέτρα. Είχαν το θράσος να γράψουν ότι το σενάριο οφείλεται στον Όμηρο και στον David Benioff. Κάποιοι πιο σοβαροί τα διαχώρισαν γράφοντας:Homer (poem), David Benioff (screenplay). Και όλοι είδαμε πόσο ασέλγησαν πάνω στον Όμηρο και παραποίησαν την ιστορία της Ιλιάδας, κατά πως τους βόλευε εκεί στο Hollywood. Και επειδή δεν είχαν καμία ενόχληση, ή έστω ευγενική παρατήρηση, συνεχίζουν ακάθεκτοι. Και δεν μιλάω για τα comic που κάνουν ότι θέλουν- και που στην τελική μπορεί να έχουν και την πλάκα τους, αλλά λέω γι’ αυτές τις ταινίες- κατασκευάσματα, που παίρνουν τις υπέροχες ιστορίες από την μυθολογία μας και τους αλλάζουν τα φώτα. Ότι ναναι!!!
hercules-movie-kellan-lutz-wallpaper-hd-the-legend-of-hercules
Έβλεπα αυτό το τέρας τον Ηρακλή (The Legend of Hercules) και δεν ξέρω από πού να πρωταρχίσω. Κατ’ αρχήν από την αφίσα, που σας την δημοσιεύω και δεξιά έχουν τους Θεούς του Ολύμπου, που τους έκαναν 9, και την Περσεφόνη την έκαναν Θεά του κάτω κόσμου. Ο Άδης δεν τους άρεσε. Όσο γι’ αυτήν καθ’ αυτήν την ταινία, βλέπουμε τον Ηρακλή με συνοπτικές διαδικασίες να κάνει πράγματα που δεν τα αναφέρει η μυθολογία. Μέχρι στην Ρώμη τον πήγαν να κάνει τον μονομάχο στο Κολοσσαίο. 
Η μυθολογία λέει….

…. ότι ο Θεός Δίας θαύμαζε την Αλκμήνη από ψηλά για την ομορφιά και την αρετή της, και την ερωτεύθηκε. Επειδή λοιπόν ο Αμφιτρύωνας απουσίασε σε εκστρατεία για πολύ καιρό, ο Δίας, έχοντας πάρει τη μορφή του Αμφιτρύωνα, παραπλάνησε την Αλκμήνη και κοιμήθηκε μαζί της τρεις ολόκληρες νύχτες. Επιστρέφοντας ο πραγματικός σύζυγος την επόμενη ημέρα από την εκστρατεία, δεν βρήκε την Αλκμήνη όσο «θερμή» θα την περίμενε ύστερα από την πολύμηνη απουσία του. Ακούγοντας μάλιστα τις εξηγήσεις της υποψιάσθηκε εύλογα απιστία και αποφάσισε να την κάψει ζωντανή. Αλλά ο Δίας έσβησε με μία καταρρακτώδη βροχή την πυρά και ο Αμφιτρύωνας πείσθηκε τελικώς για ό,τι πραγματικά είχε γίνει, ύστερα και από σχετικές διαβεβαιώσεις του μάντη Τειρεσία. Μετά από εννέα μήνες η Αλκμήνη γέννησε τον Ηρακλή και τον Ιφικλή.
Η ταινία λέει…….
….. ότι η θεά Ήρα παρότρυνε την Αλκμήνη να κάνει έρωτα με τον Δία, και την ώρα που η Αλκμήνη βρίσκεται σε ερωτικό παροξυσμό, την βλέπει ο Αμφιτρύωνας, και όταν μένει έγκυος γίνεται έξαλλος. Ο Ιφικλής είχε ήδη γεννηθεί και όταν γεννιέται ο Ηρακλής του δίνουν άλλο όνομα…. Και διάφορα τέτοια κουλά. Που κανονικά η Ήρα από την ζήλια της, της είχε κάνει μάγια για να μην μπορέσει να γεννήσει η Αλκμήνη.
  • Στην μυθολογία η Αλκμήνη μετά τον θάνατο του Αμφιτρύωνα, παντρεύτηκε τονΡαδάμανθυ.
Στην ταινία η Αλκμήνη πεθαίνει πριν τον Αμφιτρύωνα.
  • Στην μυθολογία εμφανίζεται ο μάντης Τειρεσίας.
Στην ταινία τον ρόλο τον παίζει ο Χείρων. Που ο Χείρων αν θυμάστε ήταν κένταυρος και δάσκαλος του Αχιλλέα.
  • Στην μυθολογία, όταν πεθαίνει ο Ηρακλής, ο Δίας τον παίρνει στον Όλυμπο και τον παντρεύει με την Ήβη.
Στην ταινία, ο Ηρακλής παντρεύεται μια κοπέλα, της κάνει και ένα παιδί και ζήσανε αυτοί καλά και εμείς καλύτερα.
  • Στην μυθολογία ο κολλητός του Ηρακλή ήταν ο Ιόλαος.
Στην ταινία είναι ο captain Sotiris!!!
Έλεος πια!!! Φτάνει. Κάποιος ας τους βάλει φρένο! Άκου captain Sotiris στην αρχαία Ελληνική μυθολογία! Και έλεος επίσης με όλους αυτούς τους ατάλαντους φουσκωτούς που απ’ τα φάρμακα έχουν κάνει κάτι βυζιά λες και είναι δεν ξέρω γω τι…… Και επιπλέον απ’ τα αναβολικά μοιάζουν με πίθηκους κρετίνους.
1U_M
kellan-lutz-in-the-legend-of-hercules-movie-8
Ο Ηρακλής και ο κολλητός του, ο captain Sotiris!!
9e9e1a91c4df5078df798cf78b894d23
kellan-lutz-in-the-legend-of-hercules-movie-1
gerakl-nachalo-legendy-kellan-7499

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ