Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Πώς μπορώ να προγραμματίσω δημοσιεύσεις σε Facebook σελίδα;

Σχεδόν όλες οι επιχειρήσεις διαθέτουν στις μέρες μας Facebook σελίδα για τους πάνω από 1,35 δισ. χρήστες του δημοφιλέστερου Κοινωνικού Δικτύου. Στις περισσότερες των περιπτώσεων, υπάρχουν ένας ή περισσότεροι Social Media Managers οι οποίοι διαχειρίζονται τις δημοσιεύσεις οι οποίες πρέπει να ανεβούν στη σελίδα. Επειδή είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να βρίσκεται online όλη μέρα και κάθε μέρα, το Facebook επιτρέπει τον προγραμματισμό δημοσιεύσεων στις σελίδες.
facebook how to schedule page posts

Προγραμματισμός δημοσιεύσεων σε Facebook σελίδες

Το δημοφιλέστερο Κοινωνικό Δίκτυο έχει μεριμνήσει για τον προγραμματισμό δημοσιεύσεων και έχει δημιουργήσει μία πολύ εύχρηστη λειτουργία για τους διαχειριστές σελίδων. Ας δούμε ποια είναι αυτή.

facebook how to schedule page posts
1) Επισκεφθείτε μία σελίδα την οποία διαχειρίζεστε και κάντε κλικ στο εικονίδιο με το βελάκι δεξιά της επιλογής «Δημοσίευση» κάτω από το πλαίσιο δημοσίευσης.
2) Επιλέξτε «Προγραμματισμός δημοσίευσης».
facebook how to schedule page posts
3) Στο νέο πλαίσιο, ορίστε ημερομηνία και ώρα δημοσίευσης.
4) Επιλέξτε «Προγραμματισμός».
facebook how to schedule page posts
Αν όλα πήγαν καλά, τότε θα δείτε κάτω από το πλαίσιο δημοσίευσης να έχει εμφανιστεί ένα πλαίσιο με τον αριθμό των προγραμματισμένων δημοσιεύσεων της σελίδας σας και την ημερομηνία και ώρα της πρώτης προγραμματισμένης δημοσίευσης.
Έχετε προγραμματίσει σωστά μία ή παραπάνω δημοσιεύσεις, οπότε μπορείτε να αποχωρήσετε από το Facebook και αυτές θα δημοσιευθούν αυτόματα. Σε περίπτωση όμως λαθών ή αλλαγών, μπορείτε από το πλαίσιο να κάνετε κλικ στην επιλογή «Δείτε τη δημοσίευση».
facebook how to schedule page posts
Στη νέα σελίδα, θα δείτε όλες τις προγραμματισμένες σας δημοσιεύσεις. Μπορείτε για κάθε μία:
5) Να κάνετε κλικ στο εικονίδιο με το βελάκι στο δεξί μέρος της δημοσίευσης.
6) Να επιλέξετε «Αναπρογραμματισμός…» για αλλαγή ώρας και ημερομηνίας της δημοσίευσης, «Επεξεργασία…» για αλλαγή κειμένου στη δημοσίευση, «Δημοσίευση τώρα…» για άμεση δημοσίευση καταργώντας τον προγραμματισμό, και τέλος «Διαγραφή δημοσίευσης…».
Το Facebook επιτρέπει προγραμματισμό πολλαπλών δημοσιεύσεων από 10 λεπτά έως και 6 μήνες μετά. Οι προγραμματισμένες δημοσιεύσεις δεν έχουν κάποιο ανώτατο όριο, ενώ εκτός από τη λειτουργία του προγραμματισμού συναντάμε επίσης και τη λειτουργία της προχρονολόγησης δημοσιεύσεων, η οποία επιτρέπει τη δημοσίευση στο χρονολόγιο της σελίδας για κάποια ημερομηνία στο παρελθόν.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα