Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

12 UFO αναστατώνουν την αμερικάνικη βάση Edwards στις 7 Οκτωβρίου 1965


Την 7η Οκτωβρίου 1965, στη βάση Edwards Air Force Base κοντά στο Palmdale της Καλιφόρνια στην έρημο Mojave, 12 UFOs εντοπίστηκαν και παρατηρήθηκαν από το στρατιωτικό προσωπικό.

Μέχρι 12 φωτεινά ΑΤΙΑ πέταξαν πάνω από την υψίστης ασφαλείας βάση, και τουλάχιστον ένα μαχητικό F-106A τα αναχαίτησε από τη George Air Force Base στο Victorville. Όλη αυτή η επικοινωνία και η αναστάτωση μεταξύ των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας και των πιλότων καταγράφηκε σε κασέτες της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ που τώρα έχουν αποχαρακτηριστεί και να είναι στη διάθεση του κοινού μαζί με επίσημα έγγραφα.
Τα αντικείμενα που περιγράφονται να έχουν «κόκκινα φώτα που αναβοσβήνουν στο κάτω μέρος και πράσινα, λαμπερά φώτα στην κορυφή», εκτελούσαν εξαιρετικά ασυνήθιστα χαρακτηριστικά πτήσης (συμπεριλαμβανομένων ορθή γωνία στροφές) πάνω από το εναέριο χώρο της βάσης Edwards.

Από τις 40 ώρες καταγεγραμμένων συνομιλιών στις εν λόγω μαγνητοταινίες μόνο 6 ώρες έχουν αποχαρακτηριστεί από το αρμόδιο Τμήμα της Πολεμικής Αεροπορίας.



Δείτε τα παρακάτω βίντεο και ηχητικό υλικό από το περιστατικό στη Βάση Πολεμικής Αεροπορίας Edwards της Καλιφόρνια, 7 Οκτωβρίου του 1965:






Η μαρτυρία του Λοχία Chuck Sorrells

Το όνομά μου είναι Chuck Sorrels, συνταξιούχος της Πολεμικής Αεροπορίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας. Ήμουν ο ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας σε υπηρεσία στην βάση Edwards τη νύχτα της 7ης Οκτωβρίου, 1965. Στις 01:30 π.μ., είδα μια ομάδα φωτεινών αντικειμένων στον αέρα πάνω και γύρω από τη Edwards Air Force Base. Είχαν ένα κόκκινο φως που αναβόσβηνε στο κάτω μέρος, και ένα πράσινο, λαμπερό φως στο πάνω μέρος.

Επίσης, μερικές φορές άναβε ένα λευκό φως πάνω από το πράσινο φως. Η θέασε διήρκεσε μέχρι το πρώτο φως της ημέρας, κατά τις 5:30. Με την εμπειρία μου ως ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας κατέστη σαφές ότι αυτά τα φωτεινά αντικείμενα δεν ήταν αεροπλάνα, ελικόπτερα, αστέρια, δορυφόροι, μετεωρολογικά μπαλόνια ή οποιοδήποτε άλλο γνωστό αντικείμενο. Τα αντικείμενα παρατηρήθηκαν επίσης από τουλάχιστον άλλα πέντε άτομα στην Edwards Air Force Base.



Πηγή: UFO incident at Edwards Air Force base 7th October 1965



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα