Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

12 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ( ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ!!!)


ΑΥΤΟ ΕΓΡΑΨΑΝ ΟΙ ΡΩΜΑΙΟΙ ΛΗΞΙΑΡΧΟΙ ΣΤΑ ΚΙΤΑΠΙΑ ΤΟΥΣ:Dies Jovis (ημέρα Πέμπτη), quattro giorni prima Idei di Novembre (την τετάρτη προ των Ειδών του  Νοεμβρίου, δηλαδή στις 12 του μηνός), anno 747 ab Urbe condita (έτος 747 από κτήσεως Ρώμης, ήτοι το 7 π.Χ.), natus Christus (γεννιέται ο Χριστός) in Bethlemme Judaea (στη Βηλεέμ της Ιουδαίας). 

Πέμπτη λοιπόν, 12 Νοεμβρίου του 7  π.Χ. Η απόλυτη ημερομηνία Γέννησης του Χριστού.Toυ χρόνου δηλαδή θα ταυτίζεται και η ημέρα!!!!!!


Παραμονές Χριστουγέννων του  2007 έδωσα συνέντευξη τύπου στις Πύλες του Ανεξήγητου του κ.Χαρδαβέλλα. Ο π.Γεώργιος Μεταλληνός μου έπλεξε το εγκώμιο και τον ευχαριστώ θερμά. Ο αστροφυσικός κ.Χ. Γούδης παρ' όλο που έγραψε στο οπισθόφυλλο του βιβλίου μου, και στην κατ' ιδίαν συνάντησή μας είχε δηλώσει ενθουσιασμένος με την έρευνά μου, στην εκπομπή τα γύρισε και άρχισε να λέει για την γέννηση του Χριστού το 2 ή το 3 π.Χ!!!.

Βίντεο ΕΔΩ

 Εγώ είπα ημερομηνία γέννησης :Πέμπτη 12 Νοεμβρίου του 7 π.Χ. στις 19.30 το βράδυ. Δηλαδή κανονικός ληξίαρχος. Και ο Χ. Γούδης είπε ότι ο Χριστός γεννήθηκε το 2 ή το 3. Δηλαδή έκανε να γεννηθεί 2 χρόνια. Συγγνώμη από τα λεγόμενα αυτά ποιόν να πιστέψει κανείς; Εμένα που δίνω ακρίβεια λεπτού της ώρας ή τον αστροφυσικό που δίνει ακρίβεια 2 ετών; 

Αλλά είπαμε. Αν είχε κάνει  αστροφυσικός την μεγάλη αυτή ανακάλυψη, ίσως έπαιρνε το νόμπελ. Την έκανε όμως ερασιτέχνης αστρονόμος (σ.σ. όπως ερασιτέχνες ήταν ο ιατρός Γαλιλαίος Γαλλιλέι, ο κληρικός Νικόλαος Κοπέρνικος, ο μουσικός Ουίλιαμ Χέρσελ και ο δικηγόρος Έντουιν Χαμπλ). 

Ο δε κ. Σιμόπουλος που τον επισκέφτηκα στο πλανητάριο το 2008 και του χάρισα 2 βιβλία για την Ευγενίδειο βιβλιοθήκη, να επιμένει δέκα χρόνια τώρα, ότι η σύνοδος Δία-Κρόνου αποκλείεται να ήταν το άστρο της Βηθλεέμ, γιατί συμβαίνει κάθε 20 χρόνια. Τέτοια σιγουριά!!!! 



 Η μεγάλη απόδειξη της ηλιοκεντρικής συνόδου το Σεπτέμβριο του 7 π.Χ., μέσα από το εκπληκτικό πλανηταριακό πρόγραμμα Redshift!!! (double click στη φωτογραφία για να την δείτε καλύτερα)
Έβαλα στο Navigation ΤΙΜΕ: 09/16/07 BC, δηλαδή 16 Σεπτεμβρίου του 7 π.Χ. 

Μετά στο LΟCATION σκέφτηκα να βάλω  την επιλογή Stay on the surface of Sun, δηλαδή στάθηκα (θεωρητικά) στον καυτό ήλιο, στους 5.000 Κ!!!. Eστίασα στον ουρανό από την επιφάνεια του ήλιου και είδα τους 3 πλανήτες (σ.σ. στη μέση δεξιά στη φωτό) σε ανεπανάληπτη σύνοδο, δηλαδή κάτι που ποτέ δεν είχε δει το ανθρώπινο μάτι (αφού είναι αδύνατον να σταθείς στον ήλιο) παρά μόνο ο Θεός!!! 

 Οι 3 πλανήτες θα ξαναβρεθούν σε ηλιοκεντρική σύνοδο το 7879 μ.Χ!!!! (δεν το λέω εγώ, υπάρχει στη data base  του προγράμματος και εγώ απλά το επιβεβαίωσα και με δικούς μου υπολογισμούς).

 Δηλαδή απέδειξα ότι αυτό ήταν το αστέρι της Βηθλεέμ αφού η συγκεκριμμένη σύνοδος ήταν ηλιοκεντρική, η οποία έχει περίοδο 7885 χρόνια. Αν θέλουμε να ξανασυμβεί ηλιοκεντρική στους Ιχθείς (τον αστερισμό του Χριστιανισμού Ι.Χ.Θ.Υ.Σ), πάμε στα 2.500.000 χρόνια, ενώ αν θέλουμε ηλιοκεντρική στους Ιχθείς και με το Δία στο περιήλιο (όπως ακριβώς το 7 π.Χ. που είχε τη μέγιστη λαμπρότητα) τότε η σύνοδος του 7 π.Χ., αγαπητέ κ.Σιμόπουλε, θα ξαναεφανιστεί πάρα πολύ σύντομα στους ουρανούς: Μετά από 735.000.00 χρόνια!!!!!!!!!!  


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα