Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Γιατί σπάει το προφυλακτικό;3 λόγοι



Βρίσκονται σε όλες τις κρεβατοκάμαρες και τις θήκες των παντελονιών. Κρύβονται σε περίεργα σκοτεινά μέρη σε ντουλαπάκια και στα συρτάρια της κρεβατοκάμαρας και των αυτοκινήτων. 

Ο λόγος για τα προφυλακτικά τα οποία χρησιμοποιούνται τόσο για την αποφυγή μιας ανεπιθύμητης κύησης όσο και για την προστασία από  τα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα. 

Ωστόσο η πλειοψηφία των χρηστών ''πέφτουν σε σοβαρά λάθη κατά την  διάρκεια της χρήσης του με συνέπεια αυτά να σπάνε.

Δείτε για ποιους λόγους σπάνε τα προφυλακτικά!
 
Σε μελέτη που εκπόνησαν Αμερικανοί ερευνητές διαπίστωσαν ότι είναι τόσο πολλά τα λάθη που γίνονται κατά την χρήση των προφυλακτικών, ώστε το 31% των νεαρών ανδρών θα ωφελούνταν ιδιαιτέρως από λίγο περισσότερες πρακτικές συμβουλές επί του θέματος – όπως το να μην ανοίγουν την συσκευασία με ψαλίδι… 
 
Σε έρευνα που πραγματοποίησε ο δρ Κρόσμπυ και οι συνεργάτες του από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκυ, στο Λέξινγκτον και δημοσίευσαν στην επιθεώρηση «Σεξουαλικώς Μεταδιδόμενα Νοσήματα», σε 278 άνδρες, ηλικίας 18 έως 35 ετών, εντοπίσθηκαν οι λόγοι για τους οποίους σπάνε τα προφυλακτικά. 
 
Ένα ποσοστό που άγγιζε το  31% από αυτούς απάντησαν ότι τουλάχιστον μία φορά είχε σπάσει το προφυλακτικό. Μάλιστα  όσοι άνδρες έπασχαν κατά το παρελθόν από κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα είχαν διπλάσιες πιθανότητες να αναφέρουν ότι έσπασε το προφυλακτικό. 
 
Παράλληλα , οι άνδρες που ανέφεραν ότι το προφυλακτικό γλιστρούσε από τη θέση του, είχαν σχεδόν τριπλάσιες πιθανότητες να το έχουν δει και να σπάει. 
 
Όσοι, εξάλλου, είπαν ότι δεν αισθάνονται και πολύ καλά όταν πρέπει να βάλουν προφυλακτικό, επίσης είχαν περισσότερες πιθανότητες να έχουν βιώσει ένα σπάσιμό του. 
 
Άλλοι παράγοντες κινδύνου ήταν η επαφή του προφυλακτικού από απροσεξία με αιχμηρό αντικείμενο, τα προβλήματα με την τοποθέτηση του προφυλακτικού και η μη πίεση του προφυλακτικού στην άκρη για να βγει ο αέρας. 
 
Κάθε ένας από αυτούς τους παράγοντες διπλασίαζε τις πιθανότητες να σπάσει το προφυλακτικό. 
 
«Τα ευρήματα αυτά υποδηλώνουν ότι το να εντοπίσουμε τους άνδρες που χρειάζονται περισσότερες πληροφορίες για τα προφυλακτικά είναι τόσο απλό όσο το να τους ρωτάμε όλους εάν ποτέ τους έσπασε ή γλίστρησε το προφυλακτικό, εάν είχαν κατά το παρελθόν μολυνθεί με κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα ή αν εκνευρίζονται που πρέπει να φοράνε προφυλακτικό», τόνισε ο δρ Κρόσμπυ. 
 
Οι άνδρες πρέπει επίσης να ξέρουν ότι «τα προφυλακτικά δεν πρέπει να έρχονται σε επαφή με αιχμηρά αντικείμενα όπως τα… δόντια και τα νύχια, καθώς και ότι ποτέ δεν πρέπει να ανοίγουν την συσκευασία του προφυλακτικού με ψαλίδι»
 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα