Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΝΟΜΟΣ ΙΙΙ... Οι ασθένειες είναι αποτέλεσμα της βασικής συγκεντρώσεως της ζωικής ενέργειας του ανθρώπου

lifehub-esotera-therapeutiki-3
ΝΟΜΟΣ ΙΙΙ
  Οι ασθένειες είναι αποτέλεσμα της βασικής συγκεντρώσεως της ζωικής ενέργειας του ανθρώπου.  Από το πεδίο όπου εστιάζονται οι ενέργειες αυτές προέρχονται οι αποφασιστικές εκείνες συνθήκες που προκαλούν κακή υγεία, και οι οποίες συνεπώς εκδηλώνονται σαν ασθένεια ή σαν απαλλαγή απ’ την ασθένεια.

Ο 3ΟΣ ΝΟΜΟΣ ΘΈΤΕΙ ΤΗΝ ΔΙΔΑΣΚΑΛΊΑ ΤΗΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΉΣ ΣΕ ΜΙΑ ΥΓΙΉ ΒΆΣΗ.

Μας βεβαιώνει ότι όπου η συνείδηση του ανθρώπου, εστιάζεται εκεί η ενέργεια της ζωής συγκεντρώνει τις δυνάμεις της.
1. Μερικοί τύποι ασθενειών που μπορούν να προκληθούν από συγκέντρωση της Δυνάμεως της ζωής πάνω στο αστρικό πεδίο.
Όλες οι μορφές της νοσηράς καταστολής και μια πολύ αυστηρά επιβολή αναγκαστικής σιγής όσον αφορά θεμελιώδεις συγκινήσεις, μπορεί να οδηγήσουν σε σοβαρές διαταραχές του ήπατος, σε συνεχείς γαστρικές δυσχέρειες και σε καρκίνο.


2. Όταν ο άνθρωπος διατηρεί στη συνείδησή του μίση και βαθιές αντιπάθειες ή όταν ζει σε μια συνεχή κατάσταση οργής εναντίον ενός προσώπου ή ενός ομίλου ή ακόμη όταν έχει την αίσθηση ότι τον εκμεταλλεύονται  είναι δυνατόν να επηρεασθεί η κυκλοφορία του αίματός του, γίνεται επίσης εξαιρετικά ευαίσθητος σε συνεχείς μολύνσεις, σε δοθιήνες, σε πυορροούσες πληγές και στις διάφορες καταστάσεις αίματος που είναι φύσεως καθαρά σηπτικής

3. Ένας ευερέθιστος χαρακτήρας που βρίσκεται πάντοτε σε κατάσταση ταραχής και κακής διαθέσεως που αντιδρά μανιωδώς, όταν τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως επιθυμεί. Είναι δυνατό να οδηγήσει σε καταστρεπτικές συνέπειες όπως εγκεφαλικές διαταραχές και προσωρινές φρενοβλάβειες. Μπορεί να οδηγήσει σε συνεχείς πονοκεφάλους που υποσκάπτουν την υγεία και προκαλούν αναπόφευκτα μια κατάσταση ατονίας.

4. Μια αχρηστεμένη σεξουαλική ζωή ή η κατάσταση ενός άγαμου προσώπου για το οποίον, συνεπώς, το σεξ παραμένει ένα μυστήριων θα οδηγήσει:
  • Σε μια κατάσταση μεγάλης εξασθενίσεως με επακόλουθο και αναπόφευκτο αποτέλεσμα κακή υγεία που προσβάλλει αυτόν τον τύπο προσώπου- που ονομάζουμε χαρακτηριστικά γεροντοκόρη ή γεροντοπαλίκαρο.
  • Σε μια συνεχή προσπάθεια να προσελκύσει την προσοχή του αντίθετου φύλου ωσότου φθάσει ένα σημείο όπου αποβαίνει φύσεως νευρικής και τάσεως εξαιρετικά νοσηρής.
  • Στην ανάπτυξη ομοφυλοφιλικών συνηθειών ή διαστροφών που καταστρέφουν τη ζωή πολλών διανοούμενων ανθρώπων.
  • Στους όγκους- κακοήθεις ή καλοήθεις- που προσβάλλουν τα γεννητικά όργανα και συχνά οδηγούν σε χειρουργική επέμβαση.

5. Ο αυτο-οικτιρμός είναι μια τόσον διαδεδομένη διαταραχή, που οδηγεί τον κοινό άνθρωπο σε οξεία δυσπεψία, σε εντερικές ανωμαλίες, σε κατάρρουν και κρυολογήματα της κεφαλής. Ενώ στο πιο εξελιγμένο άνθρωπο εκδηλώνεται σε χρόνιες βρογχικές δυσχέρειες, γαστρικά έλκη και νοσηρές καταστάσεις που συνδέονται με τα δόντια και τα αυτιά.

ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ “ΕΣΩΤΕΡΑ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ” ΤΗΣ ΑΛΙΚΗΣ ΜΠΕΙΛΗ.
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΘΕΟΛΟΓΙΑ

ΝΟΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΕΣΩΤΕΡΑΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗΣ...Κάθε ασθένεια είναι το αποτέλεσμα αναστολής της ζωής της Ψυχής , και τούτο αληθεύει για όλες τις μορφές σε όλα τα βασίλεια


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα