Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Αναστροφή Ώσης γενετικού κώδικα και κυτταρικής δομής



Η Περιδυνητική κίνηση της Ψυχής όταν εισέρχεται και όταν εξέρχεται στο σώμα είναι αυτή που μας αφορά ως προς την δόνηση αλλά και την μοριακή αλλαγή μας ως προς τη Βιολογική μας κατάσταση/ δομή.

Η αναστροφή ώσης είναι η διαδικασία που χρησιμοποιεί το αεροπλάνο κατά την προσγείωση για να καταφέρει να σταματήσει. 

Η αναστροφή ώσης αυτή σε μας, είναι που θα βοηθήσει και θα μετατρέψει το σώμα μας για την υποδομή της κυτταρικής αθανασίας. Αυτή την αναστροφή ώσης χρειαζόμαστε. 

Η ψυχική διαδρομή είσοδο και έξοδο από το σώμα μας έχει απόλυτα κοινά στοιχεία με τα αεροπλάνα. Τον τρόπο που δουλεύουν δηλαδή κατά την απογείωση- την πτήση και την προσγείωση.

Αυτό που πρέπει εμείς να αλλάξουμε είναι αυτή η περιδυνητική διαδρομή και να την μεταστρέψουμε μέσα από την γνώση της κίνησης των αεροσκαφών. Μέσα από αυτή την μεταστροφή της κίνησης αυτής θα γίνει μεταστροφή του DNAκώδικα γενετικής και έτσι αυτόματα με την αναστροφή- ώσης τα κύτταρα αλλάζουν Δομή και σύσταση και έρχεται η Απογείωση- Ανάληψη – Ανάσταση με μία μόνιμη πλοήγηση στους Ουράνιους Θώλους. 

Μετατρέποντας τους πνεύμονες σε Φτερά ενεργειακά και έτσι δημιουργούμε τους Ουράνιους Θώλους στον Θώρακα μας. 

Ο οποίος Θωρακίζεται από την ατραπό του θωρακισμένου σώματος και με την Πανοπλία = Πάνω πλοία= Αφού πλέουμε πια στα Συμπαντικά Ύδατα με πλοηγό τον Αρχαγγελικό μας Εαυτό που Δαφνοστεφανώνεται με τον Χρυσό Στέφανο της ΓνΩσης η οποία επιστρέφεται μέσω ΓείΩσης πάλι στον Νέο γενετιστή και στον πλανήτη για να δώσει το Φως της Απόλυτης Ουρανοφανερωμένης Αλήθειας πώς έφτασαν στο σημείο να αντικρίσουν τον Έναν και Παντοτινό Βασιλεία τους τον ίδιο τον Θεό. 

Οποιοσδήποτε μπορεί να φτάσει σε αυτό το σημείο Ανέλιξης αρκεί να έχει μέσα του την δίψα για την αλήθεια και τον μόνιμο πόθο για να βγάλει κάθε σκουπίδι από το σώμα του, τις σκέψεις, του τα συναισθήματά του. Ο Θεός τον εργάτη της αλήθειας τον θεωρεί τολμηρό και γενναίο και όταν Εκείνος κρίνει σκόπιμο θα του δώσει τα Όπλα και τη στολή του Αρχάγγελου.   

Αυτό το μεγαλείο δεν μπορούν να το βιώσουν όσοι συνεχίζουν να είναι κάτω από τον Μανδύα του ψεύδους και του πένθους, κριμένοι κάτω από φανταστικές διδασκαλίες, χωρίς να έχουν μπει στην απόλυτη κάθαρση από την συναισθηματική πλάνη και την υλική τους ακόρεστη όρεξη.

Εκείνος που θα θελήσει να περπατήσει στα Ολόλαμπρα Ύδατα του Σύμπαντος, θα είναι αυτός που πια κανένα κομμάτι της ύλης δεν τον έχει δέσμιο είτε μέσα στο σώμα είτε έξω από αυτό.

Έχει βάλει στη ζωή του τον Θείο Έρωτα και έχει φύγει από τα σκοτεινά και μαύρα παραμύθια, από τις πλάνες και τις Σειρήνες. Γιατί οι Σειρήνες οδηγούν σε σειρμούς- σεισμούς-  σέρνομαι- έρπομε μέσα από την λέξη «νομίζω». 

Όταν όμως γίνει όλη αυτή η μαγική Γονιμοποίηση ο Μαθητευόμενος έχει μετατρέψει τις Σειρήνες σε Ειρήνη = ΕΙΡΗΝΗ = ΕΙΡ- ΟΙΝΟΣ = ΕΘΗΡ – ΟΙΝΟΣ = ΑΙΘΕΡΙΚΟΣ ΟΙΝΟΣ.

Γίνεται μόνιμος χειριστής του Αιθέρα – Αιθήρ άρα κυριαρχεί στα 4 στοιχεία της φύσης = τα 4 υγρά του σώματός σου και γίνεται ο Νέος Μύστης – Μάστερ- Άρχοντας της απόλυτης Μεταστροφής και το πέρασμα από το 3 στο 4 για να κατοικήσει από τώρα στο 5.    

Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα