Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ο κύβος ερρίφθη


Αλυσιδωτές αντιδράσεις σε όλα τα μήκη και πλάτη της υφηλίου προκάλεσε η αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, αφού οι πάγοι της Ανταρκτικής άρχισαν να λιώνουν, ενώ ο Κιμ Γιονγκ Ουν ανακοίνωσε ότι περιμένει εντολή από τον Αντώνη Σαμαρά για να πατήσει το κόκκινο κουμπί και να εξαφανίσει τη δυτική ακτή των Ηνωμένων Πολιτειών από το χάρτη.

Μάλιστα, στο άκουσμα της μη εκλογής του Σταύρου Δήμα στην Προεδρία της Δημοκρατίας, δεκάδες επιβάτες του Norman Atlantic απείλησαν ότι θα αυτοκτονήσουν ομαδικά πηδώντας στη θάλασσα, ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που αρνούνται να διασωθούν από τις ιταλικές αρχές λέγοντας ότι η ζωή χωρίς τον Αντώνη Σαμαρά στο τιμόνι της Ελλάδας δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Μετά την άκαρπη τρίτη ψηφοφορία για Πρόεδρο, ο Αντώνης Σαμαράς ανακοίνωσε ότι αύριο θα ζητήσει τη διάλυση της Βουλής, αν κι αυτό δεν είναι απαραίτητο, αφού η Βουλή έχει διαλυθεί εδώ και χρόνια κι η Ελλάδα έχει μπει στον αυτόματο πιλότο.

Ο Πρωθυπουργός επανέλαβε 3 φορές τη φράση "Είμαι εδώ!" θέλοντας να ξορκίσει τις κακές γλώσσες που υποστηρίζουν ότι σε λίγο καιρό θα βρίσκεται στον Κορυδαλλό παρέα με τον Ευάγγελο Βενιζέλο, ο οποίος θα αποτελέσει την πρώτη αποκρατικοποίηση που θα πραγματοποιήσει ο ΣΥΡΙΖΑ.



Παράλληλα, ο Αντώνης Σαμαράς υποσχέθηκε ότι το επόμενο διάστημα θα πει στον ελληνικό λαό όλη την αλήθεια για την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας, βάζοντας τέρμα στα ψέματα και την αναξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ που μας κυβερνάει τα τελευταία 2,5 χρόνια.

Η αποτυχία εκλογής ΠτΔ άνοιξε το δρόμο για πρόωρες εθνικές εκλογές τις οποίες, σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, δε θέλει κανένας Έλληνας, εκτός από τον Αλέξη Τσίπρα κι άλλα 5-6 εκατομμύρια αναρχοκομμουνιστές.

Ο Αντώνης Σαμαράς, στη συνέντευξη που παραχώρησε το Σάββατο στον εαυτό του, είπε ότι οι εκλογές τον βολεύουν κι ότι θα τις κερδίσει γιατί το αισθάνεται. Αντώνη, εμείς δεν το αισθανόμαστε. Είσαι σίγουρος ότι το 'χεις βάλει καλά;

Ο Πρωθυπουργός δήλωσε ότι είναι πολύ λυπημένος γιατί δεν πρόλαβε να προχωρήσει στην αναθεώρηση του Συντάγματος  - το οποίο επί 2,5 χρόνια έκανε χαρτοπόλεμο - αλλά δεν πειράζει, αφού θα 'ρθει ο ΣΥΡΙΖΑ που θα καταργήσει το Σύνταγμα και θα το αντικαταστήσει με το Κομμουνιστικό Μανιφέστο.

Το καλό για το ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι δε χρειάζεται να αλλάξει προεκλογικό σύνθημα, αφού οι εκλογές θα γίνουν στις 25 Ιανουαρίου, οπότε μπορεί να διατηρήσει το σλόγκαν των ευρωεκλογών που έλεγε "25 ψηφίζουμε, 26 φεύγουν". Διορατικός ο Αλέξης Τσίπρας.

To κακό για εμάς είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δε θα κάνει τίποτα από τις αρλούμπες που υπόσχεται αλλά αυτό δε μπορεί να μας στερήσει τη χαρά της πτώσης μιας από τις αθλιότερες κυβερνήσεις που γνώρισε η Ελλάδα τα τελευταία 40 χρόνια.
Ο κύβος - επιτέλους - ερρίφθη.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Στις 27 Δεκεμβρίου ο Αντώνης Σαμαράς είπε ότι θα δέσει το πλοίο σε ασφαλές λιμάνι. Στις 28 Δεκεμβρίου το Norman Atlantic άρπαξε φωτιά ανοιχτά της Κέρκυρας. Τύφλα να 'χει ο Μητσοτάκης.)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα