Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ!!;!! Η ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!;!! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!

Μνημειακή εξαπάτηση!!;;!! ΣΙΓΟΥΡΑ!!!! Για να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε βαθιά νερά που λίγοι τολμούν να κάνουν!!!!
Πώς οι πολιτικοί, μας έχουν πει ψέματα σχετικά με το πραγματικό σκοπό που ονομάζεται Ευρωπαϊκό μεγαθήριο!!!!


HEATH
 Μοιραία: Σαράντα χρόνια πριν και σήμερα,
Ο Edward Heath ( Έντουαρντ Χήθ ) ηταν αυτός που το ονόμασε τότε ΕΕ << κοινή αγορά >>!!!!
Πριν από σαράντα χρόνια, σε αυτό που ήταν αναμφισβήτητα η πιο μοιραία πολιτική κίνηση που έγινε ποτέ ηταν από τον Βρετανό Πρωθυπουργό , ο Έντουαρντ Χήθ όπου μας σε αυτό που ονομάστηκε τότε η << κοινή αγορά >>!!!! Ένα τέτοιο βήμα μόλις είχε αναφερθεί στην προηγούμενη Γενική Εκλογική, και οι Βρετανοί είχαν πολύ μικρή ιδέα για το τι είχαν μπλέξει τους εαυτούς τους, εκτός από μια εμπορική συμφωνία που θα μπορούσε να καταστήσει ευκολότερο για εμάς να πωλούν τα προϊόντα του στους Ευρωπαίους γείτονές τους!!!! Τέσσερις δεκαετίες αργότερα όμως, η εικόνα θα μπορούσε μόλις και μετά βίας να φαίνονται πιο διαφορετική!!!!  Αυτό που χουμε δει ότι δήθεν αυτή η ένωση έχει μεταμορφωθεί, βήμα προς βήμα, σε μια  τεράστια, φουσκωμένη γραφειοκρατική αυτοκρατορία, αλλα και οικονομική εξαθλίωση αλλα και την επιβολή ως ασφυκτική κυριαρχία της πάνω από 27 έθνη!!!!
Έχουμε επίσης δει να βυθίζουν στην πιο καταστροφική κρίση στην ιστορία της,  έφερε εξ ολοκλήρου η ίδια κοινή αγορά με το απερίσκεπτο όνειρο της ασφάλισης των χωρών της Ευρώπης μαζί με το ζουρλομανδύα του ευρώ!!!! Κατά τη διάρκεια αυτών των 40 χρόνων οι Βρετανοί δεν ήταν ποτέ ευχαριστημένοι ως μέλη αυτού του συλλόγου και για αυτό μέχρι τώρα κρατάνε την στερλίνα ως νόμισμα!!!!  Σήμερα, όμως, ως εσωτερικό της ΕΕ πυρήνας των χωρών ως κίνηση προς την << πλήρη πολιτική ένωση >>, σε μια απελπισμένη προσπάθεια για να σώσει το καταδικασμένο ευρώ τους, οι Βρετανοί τώρα εξετάζουν αυτό το πρησμένο πολιτικό τέρας με φοβερή αμηχανία!!!!
 Οι πολιτικοί του κάθε κόμματος μιλούν με ηλιθιότητα για την ανάγκη  για διαπραγματευτεί μια πιο << χαλαρή σχέση >> με την ΕΕ, ενώ η γνώμη των δημοσκοπήσεων δείχνουν σταθερά αυξανόμενη πλειοψηφία να θέλει να εγκαταλείψουν τελείως την ενωμένη Ευρώπη- μια επιλογή που ακόμη και ο Ντέιβιντ Κάμερον δεν την απέκλεισε!!!! Και εμείς εδώ κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου!!!! Ακόμη και στην ηπειρωτική Ευρώπη, ισχυρές φωνές αναγνωρίζουν τώρα ότι κάτι πολύ σημαντικό συμβαίνει στη Βρετανία, καθώς δείχνουν πως θα πρέπει ίσως να επιτραπεί κάτι που δεν έχουμε όλοι ξαναδεί!!!! Πώς έφτασα σε ένα τέτοιο συμπέρασμα!!;!! Οι Βρετανοί από ότι δείχνουν δεν είναι ηλίθιοι και  σήμερα αναζητούν σε ένα άλλο ιστορικό γεγονός λύση, με το δικό του τρόπο εξίσου μοιραίο όπως αυτό που αντιμετώπισαν το 1973!!!! Το πραγματικό πρόβλημα οι Βρετανοί το είχαν με το, << ευρωπαϊκό σχέδιο >>, ως γνώστες της την αποκαλούν, ότι  ποτέ δεν έχουν πραγματικά αρχίσει να κατανοούν την πραγματική της φύση ΕΕ, και ότι είχαν πάντα στόχο να είναι αυτός ο τελικός στόχος τους!!!! Ο κύριος λόγος για αυτό είναι ότι οι πολιτικοί τους δεν είχαν ποτέ εξηγηθεί σωστά στους κατοίκους τους!!!! Αυτό που κάνει αυτό το τόσο πολύ χειρότερο είναι ότι εκείνοι που ήταν πιο ενθουσιασμένοι από αυτό, όπως Χιθ, ήξερε πολύ καλά τι << το σχέδιο >> ήταν πραγματικά, ενα σχέδιο για να συνδέσουν όλη την Ευρώπη μαζί κάτω από μια άνευ προηγουμένου μορφή του σούπερ – κυβέρνησης!!!! Σκόπιμα αποφάσισε να το κρύψει από όλους τους Βρετανούς, για το φόβο ότι οι ανησυχίες σχετικά με την απώλεια της εθνικής κυριαρχίας τους ώστε να μπορέσουν να τους αποτρέψει από το να επιτραπεί στο να ενταχθούν στην ΕΕ!!!!
Πριν από δέκα χρόνια, με τον συνάδελφο ως ερευνητή και οι ως συγγραφέα Ρίτσαρντ Βορρά, έγραψε ένα πλήρως άρθρο το πώς πρέπει να ερευνηθεί η ιστορία του <<  ευρωπαϊκού σχεδίου >>!!!! Είχα ήδη την υποβολή εκθέσεων για πολλά χρόνια την απίστευτη ζημιά της ένταξης στην ΕΕ ειδικά τη ζημιά που είχε να κάνει με βρετανική ζωή , μέσα από χιλιάδες τρελές οδηγίες και κανονισμούς, με την καταστροφή της τότε περήφανης αλιευτικής βιομηχανίας τους και την υπονόμευση της γεωργίας τους, η οποία ήταν μέχρι το 1973 η πιο αποτελεσματική στην Ευρώπη!!!! Η πραγματική ιστορία, πηγαίνει πίσω στη δεκαετία του 1920, όταν ένας ανώτερος της << Κοινωνίας των Εθνών >>, Γάλλος Ο Jean Monnet ( Ζεν Μονέτ ), όπου για πρώτη φορά είχε σαν όνειρο της οικοδόμησης τις  << Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης >>, σε μεγάλο βαθμό από τις γραμμές που δεκαετίες αργότερα θα διαμόρφωναν την Ευρωπαϊκή Ένωση, όπως είναι σήμερα!!!! Μετά το Β ‘Παγκόσμιο Πόλεμο, ο Μονέ, τότε ο δεύτερος πιο ισχυρός άνθρωπος στην Γαλλία,  τελικά έβαλε το όνειρο του ως έργο στο δρόμο του!!!!
Ήξερε ότι δεν υπήρχε πιθανότητα να φέρει ενα τέτοιο εκπληκτικό φιλόδοξο όραμα σε ύπαρξη με τη μία!!!! Έτσι, το σχέδιό του ήταν ότι θα πρέπει σταδιακά να κατασκευαστεί, κομμάτι κομμάτι φευγαλέο, χωρίς ποτέ να δηλώνει πολύ ανοιχτά αυτά που επρόκειτο να είναι ο τελικός στόχος του!!!! Στην αρχή θα πρέπει να παρουσιάζονται ως απλά μια εμπορική συμφωνία, η << κοινή αγορά >>, που έχει συσταθεί ΤΟ 1957 με τη Συνθήκη της Ρώμης, ( ΩΩΩΩΩΩΩωωωωω!!!! Διαβάστε τα άρθρα μου και τα 5 όμως για τους Βρίηλ και θα το δείτε ότι το αναφέρω μέσα, έτσι για να δείτε ποιοι ηταν οι σύμμαχοι εκείνης της εποχής ώστε να υλοποιηθεί το όλο γεγονός. Όσοι θέλετε να διαβάσετε τα άρθρα αυτά πατήστεΕΔΩ. )!!!! Αλλά η ουσία της εν λόγω Συνθήκης ήταν η δημιουργία των βασικών θεσμών, αυτού του Moνέτ όπου προόριζε πάντα την ημέρα της << Μιας κυβέρνησης της Ευρώπης >>!!!!
MONET
                                                                                                                                                                                                       Jean Monnet ( Ζεν Μονέτ ) !!!!!
Η ιδέα ήταν να εργαστεί << διαρκώς στενότερη ένωση >>!!!! Συνθήκη με τη Συνθήκη, θα αναλάβει περισσότερες αρμοδιότητες από τις εθνικές κυβερνήσεις, με βάση την ιερή αρχή ότι κάποτε εξουσία του θα  νομοθετηθεί και να παραδοθεί στις Βρυξέλλες έτσι ώστε θα μπορεί να αλλάξει τίποτα ποτές!!!! Πάντα περισσότερες χώρες θα πρέπει να εισέρχονται στο δίχτυ, μέχρι που το έργο φτάσει στον τελικό στο σκοπό του ως υπέρ-κυβέρνηση, με τον δικό του πρόεδρο και το κοινοβούλιο, το δικό της νόμισμα και τις ένοπλες δυνάμεις, τη δική της σημαία και τον ύμνο του – όλα τα χαρακτηριστικά ενός πλήρους ανεπτυγμένου έθνους-κράτους, με ένα θρήσκευμα και όλοι ευρωπαίοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι βουδιστές κτλ. κτλ.!!!!! Έτσι, ύπουλα συναρμολογούσαν επί δεκαετίες, να νέα αυτή «χώρα που ονομαζόταν σκέτο Ευρώπη >> να αναλάβει επιτέλους τη θέση της στην παγκόσμια σκηνή!!!! Αυτό που βρήκα πιο συγκλονιστικό στην έρευνα σε αυτή την ιστορία ήταν ότι, όταν οι ηγέτες της Βρετανίας θεώρησαν ότι ενώνει το έργο τους την όλη υπόθεση, έγιναν υπό πλήρη επίγνωσης ως κρυφή ατζέντα, κάτι σαν το δικό μας τώρα με την κρίση!!!! Όπως είδα αλλα και η δημοσιότητα από τα έγγραφα του Υπουργικού Συμβούλιου και άλλα έγγραφα των αρχών της δεκαετίας του εξήντα, ο Πρωθυπουργός ΜακΜίλαν και << Ο υπουργός Ευρώπης >> ο  Έντουαρντ Χήθ τέθηκαν πλήρως στην εικόνα για το μυστικό << μεγάλο σχέδιο >>!!!!
Αλλά τον Ιούνιο του 1961, το Υπουργικό Συμβούλιο συμφώνησε επίσημα ότι δεν πρέπει να αποκαλύπτονται στο βρετανικό λαό!!!! Ενώ σε εμάς δεν είπαν τίποτα από την αρχή ας είναι λοιπόν καλά ο γέρο Καραμανλής που μας έχωσε στην ΕΕ και έχουμε σωθεί!!!! Με τα λόγια του ΜακΜίλαν, το να παραδεχτούν << τους πολιτικούς στόχους >>  της Συνθήκης της Ρώμης θα έθετε << τα προβλήματα των δημοσίων σχέσεων >>, ώστε << σημαντική >> ότι θα πρέπει να φυλάσσονται στο σκοτάδι!!!! Όχι παίζουμε!!!! Ήταν ζωτικής σημασίας να δοθεί έμφαση μόνο στα οικονομικά πλεονεκτήματα της βρετανικής είσοδού!!!! Έτσι έκανε ο ΜακΜίλαν και ο Χήθ για να συντάσσονται σε συνενοχή με το ίδιο περιεχόμενο του ψεύδους, το οποίο είναι ο λόγος ο φίλος συγγραφέας ποιο πάνω έγραψε το τεραστίας επιτυχίας βιβλίο στην Βρετανία <<  Η μεγάλη απάτη >>!!!!! Δύο φορές στη δεκαετία του εξήντα η Βρετανία έκανε αποτυχημένες προσπάθειες για να ενταχθεί στην ΕΕ – αλλά μέσα σε λίγες εβδομάδες Ο Χήθ  επιτυχώς μπόρεσε και ένταξε την Βρετανια στην Ντάουνινγκ Στριτ το 1970, ζητώντας το επίμονα από τις Βρυξέλλες για τρίτη φορά!!!!
Μόλις και μετά βίας είχαν αρχίσει διαπραγματεύσεις για το δρόμο τους προς την πλήρη ένταξη:
  • ένα ενιαίο νόμισμα
  • Οι ευρωπαϊκές δυνάμεις άμυνας
  • μια κοινή εξωτερική πολιτική
Ο Χήθ τότε έστειλε αμέσως στις Βρυξέλλες υπόμνημα για όλα αυτά πως πρέπει να ειπωθούν κρυφά, γιατί θα έχανε τους Βρετανούς ψηφοφόρους!!!! Για δύο χρόνια, οι διαπραγματεύσεις συνεχίστηκαν, Ο Χήθ παρέδωσε τα αλιευτικά ύδατα της Βρετανίας, οι  πλουσιότερες θάλασσες στον κόσμο σε αλιεία, να γίνουν<< ένας κοινός ευρωπαϊκός πόρος >>, με την προδοσία των εταίρων του της Κοινοπολιτείας με εξαίρεση τα προϊόντα τους από ό, τι είχε για πολλά ως κύρια εξαγωγική αγορά τους τέλος, Ο Χήθ πήρε αυτό που ήταν μετά από: ένταξη στους Ιλλουμινάτοι  – αν και ακόμα ο ίδιος προσποιήθηκε ότι η κοινή αγορά ήταν λίγο περισσότερο από ό, τι μια εμπορική συμφωνία…..!!!! Την ημέρα που άρχισε, είπε στους Βρετανούς στην τηλεόραση ότι τυχόν φόβοι << θα έπρεπε με κάποιο τρόπο για την ανεξαρτησία και την κυριαρχία του κράτους να γίνουν θυσίες, πολλές οικονομικές και κοινωνικές θυσίες >> όπου  ήταν << εντελώς αδικαιολόγητη >>, μήπως σας θυμίζει κάτι αυτό!!;!! Μήπως σας θυμίζει τους δικούς μας πολιτικούς που μιλάνε για θυσίες!!;!! Εμείς μπορεί να μην έχουμε πλούσιες θάλασσες για αλίευση αλλα έχουμε πετρέλαιο και φυσικό αέριο….!!!! Πόσο κοιμισμένοι είμαστε ε!!;!!
1
                                                                                                                                            Την ημέρα που εντάχθηκε στους Ιλλουμινάτοι!!!!! Γνωστός ο κύριος δίπλα του….!!!!
Αυτό ήταν ένα ψέμα , καθώς κανείς δεν ήξερε καλύτερα απ ‘αυτόν και το ανώτερο στέλεχος του Υπουργείου Εξωτερικών, πως δύο χρόνια νωρίτερα είχε γράψει ένα μυστικό έγγραφο με θέμα περί της << Ευρωπαϊκής κυριαρχίας >>!!!! Πριν κάποιοι Ελληναράδες πουν ότι τα βγάζω από το στομάχι μου μέχρι τώρα << κάφροι >> δίνω αποδείξεις αλλα μιας και το κάνω που το κάνω θα συνεχίσω να δίνω για να το βουλώσετε!!!! Το χαρτί λοιπόν << κάφροι >> chillingly ( Τσίλινγκλι ) διατυπώνονταν πώς θα ήταν το τέλος του αιώνα, πριν οι Βρετανοί ξυπνούσαν με το πόσο της εξουσίας τους ώστε α κυβερνούν τον τόπο τους και να φτιάχνουν τους δικούς τους νόμους, αυτή η αρμοδιότητα είχε κάνει φτερά!!!! Έτσι ξεκίνησε η θλιβερή ιστορία όπως έχει και εκτυλίσσεται από τότε χωρίς φρένο από την γνωστή  μα ποια άλλη ΤΡΟΙΚΑ!!!! Σας θυμίζει κάτι αυτό το όνομα!!;!! Ήδη από τα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα, όπως η Κοινή Αγορά μεταμορφώθηκε σε << Ευρωπαϊκή Κοινότητα >>, που και οι Βρετανοί είχαν αρχίσει να γίνονται γνωστοί στις Βρυξέλλες ως << οι αδέξιοι εταίροι >>!!!! Στη συνέχεια ήρθε η κ Θάτσερ ‘ με πενταετή μάχη για να κερδίσουν αυτό την υποτυπώδη έκπτωση για τις πληρωμές τους στον προϋπολογισμό της ΕΕ η οποία, χάρη στις εξευτελιστικά μονόφθαλμους όρους που δέχθηκε από τον Χιθ, τους έχουν κάνει την μεγαλύτερη συνεισφορά από το 1985!!!! Το 1986 ήρθε η συνθήκη που ονομάζεται Ενιαία Ευρωπαϊκή Πράξη , η οποία όχι μόνο έχει συσταθεί για την Ενιαία Αγορά, αλλά και για παραδίδονται στην Βρυξέλλες όλα τα είδη των άλλων αρμοδιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των περιβαλλοντικών νόμων, οι οποίοι οδηγούν στα πάντα, από το χάος των συλλογών σκουπίδια το αιώνιο πρόβλημα αλλα και για την οικοδόμηση από χιλιάδες και άχρηστες ανεμογεννήτριες!!!!! Όπου και γέμισαν τα βουνά μας με δαύτα τα ρημάδια λες και δεν έχουμε ήλιο για ηλιακούς συλλέκτες, αλλα άμα το κάναμε αυτό θα έπρεπε να πουλάμε ρεύμα σε όλη την Ευρώπη….σιγά μην μας άφηναν!!!!
THATSER
                                                                                                                                                                                                                        Η Θάτσερ!!!!
Το 1990, τίποτα δεν έκανε περισσότερα για να εμπνεύσει την εχθρότητα προς την κ Θάτσερ μεταξύ των ευρωπαίων συναδέλφων της, με επικεφαλής τον Jacques Delors ( Ζάκς Ντελόρς – γνωστό το όνομα αυτού του κάφρου ε!!;!! ), από προκλητική αντίθεσή της προς τη Συνθήκη του Μάαστριχτ ,όπου αποσκοπεί στη δημιουργία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, να εισαγάγει το << κοινωνικό κεφάλαιο >> και, πάνω απ ‘όλα, να ξεκινήσει το ενιαίο νόμισμα….όπως και έγινε!!!! Μόλις την αντικατέστησε, ο John Major ( Τζων Μέητζορ ) διακήρυξε την επιθυμία του για τη Βρετανία να είναι << στην καρδιά της Ευρώπης >> και υπέγραψε τη Συνθήκη του Μάαστριχτ!!!!  Αλλά επτά χρόνια αργότερα κατέληξε περισσότερο σε αντίθεση με τους συνεργάτες του από ποτέ, καθώς επιβλήθηκε απαγόρευση σε όλο τον λαό της Βρετανίας για την εξαγωγή όλων των βρετανικών προϊόντων βοείου κρέατος με την απίστευτη δικαιολογία από την νόσο των << τρελών αγελάδων >>, όχι ότι η νόσος δεν υπήρχε σε ποσοστά 1%, έτσι προσπάθησε να  γλιστρήσει στο κοινωνικό κεφάλαιο υπό τον τίτλο  << υγεία και ασφάλεια >> , κανόνες και που τα σχέδιά τους για μια ακόμη φορά ολοκληρώθηκαν με την  Συνθήκη του Άμστερνταμ!!!! Σας θυμίζει κάτι αυτό με τα εμβόλια των χοίρων κτλ. κτλ!!;!! Ο Τόνι Μπλερ, επίσης, ήθελε να είναι << στην καρδιά της Ευρώπης >>, όπως το ενιαίο νόμισμα το πλησίασε (πράγμα που θα ήθελαν να είχαν ενταχθεί ), την υπογραφή τους  μέχρι το κοινωνικό κεφάλαιο με καταστροφικές κανόνες του χρόνου εργασίας, και δύο ακόμη συνθήκες έγιναν  στο Άμστερνταμ!!!! Σας θυμίζει κάτι αυτό για τις απολύσεις που θέλει η ΤΡΟΙΚΑ!!;!! Εμένα ναι!!!! Αλλά εγώ το βρήκα δύσκολο να συμβαδίσει με αυτή την αμείλικτη οδό για διαρκώς στενότερη ένωση, η οποία οδήγησε σε επτά χρόνια βασανιστικών διαπραγματεύσεων ώστε να δημιουργήσει << ένα Σύνταγμα για όλη την Ευρώπη >>, τελικά σαμποτάρεται από τους ψηφοφόρους της Γαλλίας και της Ολλανδίας, έτσι ώστε να έπρεπε να γίνει κρυφά και λαθραία από την πλάνη, όπως η Συνθήκη της Λισαβόνας ( η οποία, μεταξύ πολλών άλλων, ενσωμάτωσε το Δικαστήριο των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου στην ΕΕ ) , χα χα χα τόσο εύκολο ηταν, πάντα με την εξαπάτηση!!!!! 
Μόλις και μετά βίας δόθηκε προς τον πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν η υπογραφή επί της εν λόγω Συνθήκης, τι!;! η ΕΕ είχε βυθιστεί στην χειρότερη κρίση της προς το ευρώ, το οποίο σήμερα εξαπλώνει την μιζέρια στη νότια Ευρώπη και ειδικότερα στην χώρα μας την Ελλάδα!!!! Όπως πάντα, η ανταπόκριση των ηγετών της ΕΕ ήταν και είναι να ζητάει ακόμα << περισσότερη Ευρώπη >>, καθώς και μια νέα συνθήκη για να αναγκάσει τα μέλη της Ευρωζώνης σε << πλήρη πολιτική ένωση >>!!!!
Εκπληκτικό, αυτό είναι τώρα ακόμη ως δυνατότητα από τις ισχυρές φωνές στην ίδια την Ευρώπη – αν και ο πιο θεμελιώδης κανόνας του συλλόγου, που μας ένωσε τότε, ήταν ότι, από τη στιγμή που οι αρμοδιότητες μεταβιβάζονται στις Βρυξέλλες, δεν μπορούν ποτέ να δοθούν πίσω, οπότε ότι έχει παρθεί ως απόφαση στα μνημόνια και τα υπόγραψαν οι πολιτικοί μας δεν μπορεί να το αλλάξει καμία κυβέρνηση!!!!
Το 1973, ως νεώτερο μέλος του Υπουργικού Συμβουλίου του Χιθ, η Μάργκαρετ Θάτσερ έκανε όλες τις εγκεκριμένες ενέργειες για το πόσο υπέροχα ήταν για τη Βρετανία να ενταχθούν στη ΕΕ!!!! Στο γραφείο, ωστόσο, πήρε σε ένα επώδυνο μάθημα, όπως είδε από το εσωτερικό…. ακριβώς ποιο είναι το πραγματικό παιχνίδι , ήταν το πόσο αδίστακτα παιζόταν!!!! Είχε μειωθεί στο 1990 από μια συμμαχία των ευρωπαϊστών στο κόμμα της και των συμμάχων τους στις Βρυξέλλες, επειδή ήταν το τελευταίο πραγματικό εμπόδιο για την Συνθήκη του Μάαστριχτ!!!! Αυτό που πραγματικά τους ενόχλησε ήταν ότι είχε δει μέσα από την πραγματική ατζέντα τους και την καταστροφική πορεία στην οποία είχαν τεθεί!!!! Με το γνωστό πλέον σε όλους μας Ζακ Ντελόρ, όπου και ηταν ο κύριος αρχιτέκτονας του Μάαστριχτ, γεγονός που υποδηλώνει ότι θα μπορούσε να είναι καλύτερο για τη Βρετανία να αποχωρήσει από την ΕΕ, ο κ Κάμερον στάθηκε όμως σε ένα απόσπασμα από το τελευταίο της βιβλίο, περί πολιτειακής οργάνωσης:
<< Μια τέτοια περιττή και παράλογη ενέργεια ως την οικοδόμηση ενός ευρωπαϊκού υπέρ -κράτους ήταν ξεκινήσει, >> έγραψε η κυρία Θάτσερ, << θα φανεί στο μέλλον ότι είναι ίσως η μεγαλύτερη τρέλα της σύγχρονης εποχής. Και ότι η Βρετανία … δεν θα έπρεπε ποτέ να γίνει μέρος του ώστε να εμφανιστεί ως ένα πολιτικό σφάλμα πρώτου μεγέθους >>.
Αν ο κ Κάμερον πραγματικά επιθυμούσε να μιλήσει τότε στον βρετανικό λαό και στο μέλλον της χώρας τους θα έπρεπε να έφερνε αυτά τα προφητικά λόγια της Θάτσερ στο νου του!!!! Δυστυχώς ο προσκυνημένος δεν το έκανε!!!! Τώρα όλα αυτά γίνονται στην χώρα μας εδώ στην Ελλάδα!!!! Δείτε τι έπαθαν οι Βρετανοί και ακόμα δεν έχουν συνέλθει, για θυμηθείτε πέρυσι που είχε πάει ο πρωθυπουργός της Βρετανίας στις σκανδιναβικές χώρες όπου μίλησε με την Μέρκελ σε μια βαρκούλα μέσα σε μια λίμνη…ε!;! ε!;! θυμηθήκατε!;! Εμείς!!;!! Η Βρετανια έκανε 7 χρόνια να συνέλθει τότε και ακόμα δεν έχει συνέλθει και την διοικεί η ΤΡΟΙΚΑ αλλα και η Ευρώπη ( Ευρωπαίοι Ιλλουμινάτοι ) φανταστείτε εμείς πότε θα βγούμε από την κρίση αλλα!!!! Και το τι μέλι γενέσθαι!!!! Τώρα για όσους ανεγκέφαλους φανφαρολόγους του πρωκτού που ισχυρίζονται ότι δεν υπάρχουν μυστικές εταιρίες και συνομωσίες ας διαβάζουν αυτό εδώ για να ξεστραβωθούν….εκτός βέβαια και είναι προσκυνημένοι τότε δικαιολογούνται οι κάφροι!!!!! Αυτά τα λίγα προς το παρών!!!!
Μέχρι την επόμενη φορά να είστε πάντα όλοι καλά και να θυμάστε.
Αν δεν πιστεύετε σε κάτι, δεν πάει να πει αυτό το κάτι ότι δεν υπάρχει!!!!
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα