Πέμπτη 25 Δεκεμβρίου 2014

«Βραχιολάκι» θα φοράει ο Δ. Γιαννακόπουλος τις ώρες που παίζει ο Παναθηναϊκός!

ÃÉÁÍÍÁÊÏÐÏÕËÏÓ ÐÁÍÁÈÇÍÁÉÊÏÓ - ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ (ÊÕÐÅËËÏ 2014-2015)
Ένα δραστικό μέτρο το οποίο φέρνει στην μνήμη όλων την πρόσφατη υπόθεση του πρώην απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού, αποφάσισε να λάβει το Υπουργείο Αθλητισμού προκειμένου να αποφευχθεί νέα παραβίαση της ποινής απαγόρευσης εισόδου στο ΟΑΚΑ που έχει εδώ καιρό επιβληθεί στον πρώην πρόεδρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
Ειδικότερα, από εδώ και στο εξής, κάθε πρωί της ημέρας που θα είναι προγραμματισμένη η διεξαγωγή αγώνα μπάσκετ της ομάδας του Παναθηναϊκού,ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα είναι υποχρεωμένος να φοράει «βραχιολάκι» κρατουμένου το οποίο και θα δείχνει στους παράγοντες του ΕΣΑΚΕ πού ακριβώς βρίσκεται ανά πάσα στιγμή.

Πρόκειται για μία πρόταση του πρώην μπασκετμπολίστα και νυν Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Βασίλη Κικίλια, ο οποίος το απόγευμα της Τετάρτης επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Γιάννη Ανδριανό προτείνοντάς του την παραπάνω λύση.
Υπενθυμίζουμε ότι είχε προηγηθεί η σημερινή απόφαση του αθλητικού δικαστή για επιβολή νέας 10μηνης ποινής υποχρεωτικής απουσίας από τα γήπεδα στον κύριο Γιαννακόπουλο, λόγω της μη συμμόρφωσής του στην προγενέστερη ποινή που του είχε επιβληθεί.
Ο υπότροπος πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός μιλώντας στους δημοσιογράφους δεν έκρυψε φυσικά τη δυσαρέσκειά του για την απόφαση αυτή, τόνισε πως είναι «οπαδικός κρατούμενος» αλλά και πως θα δεχθεί την εφαρμογή του συγκεκριμένου μέτρου υπό τις ακόλουθες αυστηρές προϋποθέσεις:
1. To βραχιολάκι που θα υποχρεούται να φοράει να είναι οπωσδήποτε πράσινου χρώματος και ει δυνατόν να φέρει το σήμα της αγαπημένης του ομάδας.
2. Να είναι αυτός ο οποίος θα επιλέξει ποιό ακριβώς βραχιολάκι θα φορέσει.
3. Να φοράει βραχιόλι το οποίο δεν θα θυμίζει σε τίποτα τα βραχιόλια που συνηθίζει να φοράει στα πόδια του ο γνωστός σχεδιαστής μόδας Λάκης Γαβαλάς. Για την προϋπόθεση αυτή επικαλείται φόβο ομοφοβικών επιθέσεων σε βάρος του.
«Είμαι «οπαδικός κρατούμενος».
Σήμερα το απόγευμα, η γαυροκρατούμενη ελληνική δημοκρατία απέδειξε ότι στην χώρα μας εν έτει 2014 μ.Χ. υπάρχουν ακόμη «οπαδικοί κρατούμενοι», άνθρωποι δηλαδή που δικάζονται μόνο και μόνο για τις οπαδικές τους ιδέες.
Δηλώνω ορκισμένος εχθρός του γαύρικου κατεστημένου.
Δεν αναγνωρίζω τους θεσμούς ενός κράτους που έχουν διαβρωθεί από ολυμπιακά συμφέροντα τα οποία και στοχεύουν στην εξόντωση των πράσινων οπαδών.
Παρ’ όλα αυτά, θα υποχωρήσω σε ένδειξη καλής θέλησης και θα συμμορφωθώ με το μέτρο του βραχιολιού αρκεί οι ολυμπιακοί διώκτες μου να τηρήσουν τις τρεις προϋποθέσεις που ανέφερα πριν».
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα