Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

ΤΟ ΣΕΞ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ


Πώς συνήθιζαν να κάνουν έρωτα οι αρχαίοι Έλληνες; Αυτή η ερώτηση μοιάζει ακριβώς σα να αναρωτιέται κανείς πως πηδιόντουσαν πριν δυο και πέντε χιλιάδες χρόνια οι σκύλοι. Οι γαϊδαροι. Οι βάτραχοι. Το κάθε ζώο. Κι όμως. Ο άνθρωπος είναι το μόνο ζώο που είτε γιατί ψάχνεται πως θα παράγει μεγαλύτερη σεξουαλική ηδονή, είτε γιατί καταπιεζότανε από την εκάστοτε θρησκεία, παρουσιάζει ποικιλία στο σχετικό ρεπερτόριο, κατά καιρούς.
Λέμε για τους αρχαίους Έλληνες κι όχι μόνον διότι είναι τα μακρυνά πατριωτάκια μας. Είναι οι πρώτες πουτάνες στη γη στην Ιστορία του ανθρώπινου γένους οι αρχαίοι Έλληνες. Χαμούρες σκέτες. Ας πιάσουμε τους Αθηναίους. Καραμπινάτοι βάζελοι. Δεν κάνουμε πλάκα.
Όλοι οι Αθηναίοι αφεντικά. Με δούλους και Ι.Χ. επιχειρήσεις.
Πρωϊ, κατά τις δέκα απαραιτήτως στην παλαίστρα, να γυμνάσουν το κορμί. Κατά τις 4 με 5 το απογευματάκι θα βρεθούν στο συμπόσιο, πότε στο σπίτι του Αρίσταρχου, πότε στου Αριστομένη. Κι εκεί, στο συμπόσιο θα τα πούνε όλα, μέσα και για το γαμήσι.
Νο1 που το απέφευγαν γενικώς όλοι οι Έλληνες. Το γλυφομούνι. Οκέϋ, να ικανοποιήσουμε την σύζυγο ή, την εταίρα, όμως όχι κοτζάμ άνδρες να γίνουμε εργαλείο παραγωγής ηδονής στην υπηρεσία της κάθε κυρίας.
Νο2, πώς γουστάρανε να το κάνουνε; Λέμε τα βασικά. Τι συνηθίζανε, τι δεν. Οι άνδρες, λοιπόν, την βρίσκανε στο από πίσω. Η επαφή γινότανε κανονικά στον κόλπο της γυναίκας, η οποία έσκυβε όσο γίνεται περισσότερο και ο επιβήτωρ σα σκύλος κανονικός έκανε τη δουλειά με ολοκληρωτική επαφή του με τους θηλυκούς γλουτούς.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα