Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

Η άθλια μοίρα που οι κρυφές ελίτ σχεδιάζουν για εμάς.


Ευαισθητοποίηση


   Υπάρχουν μερικές σκέψεις σχετικά με το τι μπορεί να γίνει με αυτό το πρόγραμμα.

 Υπάρχουν πράγματα που ένα στοχευμένο άτομο μπορεί να κάνει για να επιβιώσει και υπάρχουν πράγματα που μπορούν να γίνουν για να σταματήσει το πρόγραμμα. Αυτό το κεφάλαιο δεν θα περιλαμβάνει προτάσεις για την αντιμετώπιση των επιθέσεων. (*)

 Αντ' αυτού θα επικεντρωθώ σε αυτό που έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είναι η καλύτερη πορεία δράσης για να σταματήσει αυτό το πρόγραμμα. Αυτό είναι επίσης ένα από τα μικρότερα κεφάλαια, επειδή το μήνυμα είναι απλό: Ο λόγος που λέγεται Ευαισθητοποίηση είναι επειδή το καλύτερο πράγμα που μπορεί να γίνει σε αυτό το σημείο είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να γνωρίσουν την κατάσταση.

  Για τον καθορισμό αυτού του προβλήματος  και του υποκρυπτόμενου, το οποίο είναι μέρος του, θα απαιτηθούν πολύ περισσότερα από τις προτάσεις που δίνονται εδώ. Θα χρειαστεί μια προσεκτικά σχεδιασμένη στρατηγική (η οποία δεν παρέχεται σ' αυτό το κεφάλαιο). (* 1)

Έτσι, αυτές είναι μόνο κάποιες γενικές κατευθυντήριες γραμμές. Θα μπορούσε να υποστηριχθεί ότι η μόλυνση έχει φτάσει σε ένα στάδιο όπου δεν μπορεί να σταματήσει. Παρ ' όλα αυτά, θα πρέπει να επιχειρηθεί η διακοπή.

   Δεν υπάρχει γρήγορος τρόπος για να σταματήσει αυτό. Είναι απλώς σύμπτωμα ενός αυξανόμενου προβλήματος. Τα θεμέλια για αυτή τη δικτατορία έχουν κανονιστεί - αλλά δεν έχουν ακόμη εδραιωθεί. Για να σταματήσει εντελώς, πρέπει να σταματήσει η κίνηση προς μια παγκόσμια δικτατορία και το προπύργιο που έχουν οι οικονομικές ελίτ στην Αμερική θα πρέπει να καταργηθεί. Ωστόσο, αυτό είναι ένα στάδιο στην εξέλιξη , όπου έχει αποκτήσει τέτοια δυναμική που θα είναι σχεδόν αδύνατο να σταματήσει εντός του υφιστάμενου θεσμικού πλαισίου.

   Ο καθηγητής Μαρς, το  συνοψίζει με αυτόν τον τρόπο:

 "μπορεί να είναι πολύ αργά για να σταματήσουμε τους άνδρες της Μυστικής Αδελφότητας», αλλά «δεν είναι πολύ αργά για να προειδοποιήσουμε όμως πολλούς άνδρες και γυναίκες, όσους μπορούμε, για την άθλια μοίρα που οι κρυφές ελίτ έχουν στο  μυαλό τους για αυτούς."

 Υπάρχουν ακόμα κάποιοι έντιμοι άνθρωποι στην κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, κάτι που είναι εμφανές από τις διαρροές των μέσων ενημέρωσης και τους πληροφοριοδότες της κυβέρνησης που εμφανίζονται σε συζητήσεις σε ραδιοφωνικές εκπομπές.

 Αυτό σημαίνει ότι ακόμα κι αν μπορείτε να καταλάβετε ότι υπάρχει ένα κακό και ότι θα συνεχίσει, τότε θα έχετε την επιθυμία να το σταματήσετε.

   Νωρίτερα έγραψα ότι επειδή το κονγκρέσσο τελεί υπό τον έλεγχο της ελίτ, μια έρευνα του Κογκρέσου δεν θα είχε κανένα αποτέλεσμα.

 Αυτό είναι αλήθεια. Εάν αρκετοί άνθρωποι γνώριζαν ότι υπήρχε αυτό το πρόγραμμα και τι αποτελεί μέρος του - και ενεργούσε - τότε ίσως, ίσως -  θα παρείχε την ώθηση για να αναγκάσει το Κογκρέσο να εκτελέσει μια αυθεντική έρευνα.

 "Η Αόρατη Κυβέρνηση», σχολίασε ο Smoot, "δεν είναι, ωστόσο, πέρα από τις δυνατότητες του συνόλου του Κογκρέσου," που είναι, "εάν το Κογκρέσο έχει την ώθηση και την υποστήριξη ενός ενημερωμένου κοινού."

 

 Προσθέτει,

"Είναι οι άνθρωποι που πρέπει να υποχρεώσουν τους εκλεγμένους αντιπροσώπους τους να προβούν σε ενδελεχή έρευνα του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων και και των αλληλοσυνδέσεών του."

Ωστόσο, επειδή το σύστημα είναι, κυριολεκτικά σάπιο , πριν μπορεί να γίνει μια νόμιμη έρευνα, ο κύριος μηχανισμός που επιβάλλει η παγκόσμια ελίτ και έχουν χρησιμοποιήσει για τον έλεγχο της Αμερικής, - η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ - θα πρέπει να εξαλειφθεί .

 Όπως έχει ήδη αναφερθεί, αυτή η αόρατη κυβέρνηση κατέλαβε την Αμερική από το 1913, όταν επετράπη σε μια ιδιωτική εταιρεία να πάρει τον έλεγχο της προσφοράς χρήματος του έθνους.

   Στην έκδοση της 7ης Ιανουαρίου 1999 της USA Today, ο πρώην υπουργός εργασίας των ΗΠΑ υπό τον Μπιλ Κλίντον, Ρόμπερτ Ράιχ δήλωσε:

 "Το μικρό βρώμικο μυστικό είναι ότι και τα δύο σώματα του Κογκρέσου είναι άσχετα ... η εσωτερική πολιτική της Αμερικής διοικείται σήμερα από τον AlanGreenspan και την Federal Reserve και η εξωτερική πολιτική  της Αμερικής διοικείται σήμερα από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο [ΔΝΤ]."

 Η απομάκρυνση της Federal Reserve στη συνέχεια, θα εξαλείψει το αφορολόγητο σύμπλεγμα, το οποίο χρηματοδοτεί τις πολιτικές τους κινήσεις.

Ο Smoot επανέλαβε την πρόταση αυτή, γράφοντας,

 "Ένας σίγουρος και τελικός τρόπος για να σταματήσει αυτό το μεγάλο και αυξανόμενο κακό," είναι να "εξαλείψει τον φορο     εισοδήματος που το γέννησε." Και πρόσθεσε: «Είναι ο λαός που πρέπει να αναγκάσει το Κογκρέσο να αρνηθεί στις διοικητικές υπηρεσίες της κυβέρνησης, την αντισυνταγματική δύναμη της χορήγησης φορολογικής απαλλαγής. Είναι οι άνθρωποι που πρέπει να αναγκάσουν το Κογκρέσο να υποβάλει μια συνταγματική τροπολογία ζητώντας [μία] τροποποίηση για την κατάργηση του φόρου εισοδήματος. "
 

 Ο Alan BJones δήλωσε,

 "Αυτή η αλλαγή [να κλείσει η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ], είναι εξαιρετικά σημαντική και θα χτυπήσει στη ρίζα της επίθεσης της ελίτ στην αμερικανική κοινωνία μας. Η ελεύθερη κοινωνία μας θεωρείται από αυτούς ως ο μόνος φορέας στη γη ακόμα ικανός να αναπτυχθεί αρκετά ισχυρός οικονομικά και κοινωνικά για να αμφισβητήσει το πρόγραμμά τους για κυριαρχία στην γη. "
 
Ευτυχώς, υπάρχει σε εξέλιξη η προσπάθεια για την κατάργηση της FederalReserve, που ξεκίνησε από τον αείμνηστο παραγωγό της ταινίας Aaron Russoστο www.freedomtofascism.com.
 
Θα ήθελα να εξετάσετε το ντοκιμαντέρ ορόσημο του, το “America: From Freedom to Fascism” (Αμερική: Από την Ελευθερία στο Φασισμό), κρίσιμο για όποιον θέλει να καταλάβει την κατάστασή μας, ειδικά για συγκεκριμένα πρόσωπα που αναρωτιούνται πώς θα μπορούσε να υπάρχει αυτό το πρόγραμμα.
 

  Εάν είστε TI, σας προτείνω να εγγραφείτε στο  κίνημα του Ααρών (ή άλλο παρόμοιο) που στοχεύει να καταργήσει την Federal Reserve. Αν είστε μέρος του κινήματος “9/11-αλήθεια”, να θυμάστε ότι το εξωραΐζει όπως είναι δυνατό, η Επιτροπή 9/11, αφού το Κογκρέσο δεν έχει τον έλεγχο.

Ως εκ τούτου, οι 9/11 truthers θα πρέπει να εξετάσουν να ενωθούν με την κίνηση του Ααρών. Μόλις φύγει η Fed, τότε το κονγκρέσο θα μπορέσει να πεισθεί να σταματήσει το Κρυφό Κακό και τις σχετικές ατζέντες.

   Στο βιβλίο τους, Access Denied: For Reasons of National Security (Αρνηθείσαπρόσβαση: Για λόγους εθνικής ασφάλειας), η Cathy O'Brien και ο Μαρκ Φίλιπς προτείνουν την κατάργηση του νόμου Εθνικής Ασφάλειας του 1947, η οποία    χρησιμοποιείται συχνά ως δικαιολογία για τη στόχευση του άμαχου πληθυσμού, καθώς και ένα πρόσχημα για μια σειρά από άλλα εγκλήματα. Και εγώ πιστεύω πως αυτή η πράξη θα πρέπει να ανακληθεί, διότι είναι προφανές για μένα ότι αυτό χρησιμοποιείται ως δικαιολογία για το πρόγραμμα και για να το καλύψουν.

   Η Αμερική πρέπει επίσης να αποσπασθεί από τον έλεγχο του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων, την Τριμερή Επιτροπή,   τους Μπίλντερμπεργκ, καθώς και κάθε άλλο  υπερ-κυβερνητικό οργανισμό που προωθεί την παγκόσμια κυβέρνηση και την μείωση των ατομικών ελευθεριών των πολιτών. Αυτό σημαίνει δημόσια έκθεση αυτών των οργανισμών. Ο Smoot συνιστά επίσης να αποσυρθούμε από όλους τους διεθνείς, κυβερνητικούς ή ημικρατικούς οργανισμούς, συμπεριλαμβανομένου του Παγκόσμιου Δικαστηρίου, των Ηνωμένων Εθνών, καθώς και από τις εξειδικευμένες υπηρεσίες του ΟΗΕ.

   Ο Jones συμφώνησε, όταν έγραφε,

 "Τα πιο γνωστά εργαλεία ελέγχου που [η οικονομική ελίτ] χρησιμοποιεί,  είναι τα Ηνωμένα Έθνη, το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, η Παγκόσμια Τράπεζα, και ... η  NAFTA ... η GATT και ... ο Παγκόσμιος Οργανισμός Εμπορίου."

 Υπέδειξε να αποσυρθούμε από τις οργανώσεις αυτές και ενημέρωσε ότι τοCFR θα πρέπει να αναγνωριστεί ως ξένη οντότητα που λειτουργεί εντός των Ηνωμένων Πολιτειών.

   Άλλα κρίσιμα ζητήματα τα οποία συνδέονται στενά, συμπεριλαμβάνουν τα γεγονότα γύρω από την 11η Σεπτεμβρίου  και τις βόμβες στην πόλη της Οκλαχόμα. Πρέπει να υπάρχει μια πλήρης έρευνα για τα γεγονότα αυτά από άτομα χωρίς διασυνδέσεις με το Κατεστημένο. Για άλλη μια φορά, νομίζω ότι η πραγματική δομή της εξουσίας πρέπει να αποκατασταθεί πριν αυτό συμβεί. Η 9/11 ήταν ένα σημαντικό ιστορικό γεγονός που προκάλεσε δραστικές αλλαγές και είναι σημαντικό να μάθετε τι πραγματικά συνέβη.

  Ως εκ τούτου, εάν είστε στοχευμένος ή όχι, θα συμβούλευα όποιον θέλει να μάθει τι συνέβη στις 9/11 να επισκεφθεί  το 911truth.org, ή το 911sharethetruth.com, το 9/11, the Oklahoma City bombing, the Hidden Evil, (το κρυφό κακό), και πολλά άλλα φαινομενικά ασύνδετα γεγονότα που είναι όλα μέρος μιας διαδικασίας.

 Η καλύτερη πορεία δράσης είναι η ευαισθητοποίηση. Η Ευαισθητοποίηση θα σημαίνει διάφορα πράγματα για κάθε άτομο. Η αύξηση της ευαισθητοποίησης είναι το κλειδί, διότι το μόνο πράγμα που αυτοί οι άνθρωποι δεν θέλουν, είναι να πέσει δημόσια φως . Οτιδήποτε αυτό το κακό κάνει, λειτουργεί με μυστικότητα.

  


"Το κακό μισεί το φως", ανακοίνωσε ο δρ Peck.

  «Στο μόνο  πράγμα που αυτοί οι συνωμότες δεν μπορούν να επιβιώσουν είναι η έκθεση», δήλωσε ο Άλεν.

 
Συνέχισε,

 "Οι Μυημένοι είναι επιτυχείς μόνο γιατί λίγα από τα θύματά τους γνωρίζουν τι έχει ήδη προγραμματιστεί." Ο Allen εξήγησε ότι μπορούν να λειτουργήσουν μόνο «στο σκοτάδι» και «δεν μπορούν να σταθούν στο αληθές φως της ημέρας."

 Καθηγητής Μαρς συμφώνησε,

 "Όταν ένα φως λάμψει στις απεχθείς δραστηριότητές τους προκαλεί σε αυτούς ... τους αλαζονικούς και ποταπούς άνδρες να τρέχουν απεγνωσμένα για την αναζήτηση κάλυψης."

 Τα κύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης φαίνεται να χάνουν έδαφος.

 Οι άνθρωποι στρέφονται σε blogs και ραδιόφωνα που λένε την αλήθεια, όπως το Genesis Communications Network και το Republic Broadcasting Network. Μια τεράστια αλλαγή   συμβαίνει όταν οι άνθρωποι ενστικτωδώς γνωρίζουν ότι υπάρχει ένα σοβαρό πρόβλημα. Το μονοπώλιο για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν έχει το ίδιο αποτέλεσμα που θα μπορούσε να έχει, χάρις στο διαδίκτυο. Το διαδίκτυο είναι μια από τις μεγαλύτερες αδυναμίες τους.

Έχουν επίγνωση αυτού του γεγονότος και δεν θα με εξέπληττε αν στο άμεσο μέλλον, επιχειρήσουν να περάσουν νομοθεσία που θα αποτρέπει τους ανθρώπους από το να στέλνουν πληροφορίες που εκθέτουν τις δραστηριότητές τους.

 Η νομοθεσία αυτή μπορεί να περάσει κάτω από τη σημαία της ομιλίας «αντι-μίσους» ή της «αντι-τρομοκρατίας».

  Οι άνθρωποι που δεν έχουν στόχο ακόμη (ή δεν έχουν ακόμη συνειδητοποιήσει ότι είναι), πρέπει να γνωρίζουν ότι είναι απλά στο υψηλότερο άκρο ενός πλοίου που βυθίζεται. Ορισμένοι από εκείνους που συμμετέχουν σε αυτό το πρόγραμμα, το οποίο συμβάλλει στην υποδούλωση των παιδιών τους, μπορεί να πιστεύουν ότι με τη συμμετοχή τους είναι "μύστες"  και όσο πάνε μαζί τους, θα είναι εντάξει. Αυτό είναι λάθος.

Θα χρησιμοποιούνται και θα απορρίπτονται! "μύστες" (Insiders) δεν είναι άνθρωποι με περιουσία ένα εκατομμύριο δολάρια , αλλά άνθρωποι τεραστίου πλούτου.

 Οι μόνοι μυημένοι, είναι η οικονομική ελίτ.

 "Αν δεν είστε Insider, είστε θύμα», έγραψε ο Άλεν.
 

 Συνέχισε,

"Για τους μυημένους, ο κόσμος είναι η χώρα τους και μόνο η πίστη τους είναι για τους ίδιους και τους συναδέλφους τους συνωμότες ... Ένας Αμερικανός πλέον δεν σημαίνει περισσότερα από ότι σημαίνει για εσάς ένας επίτιμος πολίτης του Μπαλί . Δεν έχει ενοχλήσει τη συνείδησή τους καθόλου που έχουν έχουν δολοφονηθεί εκατομμύρια συνανθρώπων σας ..."

Κάθε άτομο πρέπει να αποφασίσει πώς να χρησιμοποιήσει   καλύτερα τα προσωπικά του χαρίσματα και τους πόρους.

Για κάποιους μπορεί να είναι καλλύτερα να μοιράζουν φυλλάδια ή να παρακολουθούν  ράλι. Για άλλους σημαίνει να γράφουν γράμματα, να αναρτούν σε πίνακες μηνυμάτων, να κάνουν blogging, να δημιουργούν έναν ιστοχώρο, ή να γράφουν ένα άρθρο.

  Αλλά σημαίνει επίσης, εκπαιδεύοντας τον εαυτό σας σε αυτό το πρόγραμμα και ότι είναι μέρος του, έτσι ώστε αν μπορείτε να επιλέξετε να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση, να το πράξετε αποτελεσματικά.

 "Η δουλειά", που περιγράφεται από τον Allen, "είναι σε μεγάλο βαθμό θέμα να κάνουμε τους άλλους να συνειδητοποιήσουν ότι έχουν εξαπατηθεί και συνεχίζουν να εξαπατώνται . Θα πρέπει να γίνετε ο τοπικός βραχίονας του μεγαλύτερου παγκόσμιου πλωτού πανεπιστήμιου. Αλλά πριν μπορέσετε να πάτε στη δουλειά , επισημαίνοντας αυτά τα συνωμοτικά γεγονότα στους άλλους, θα πρέπει να γνωρίζετε τα γεγονότα μόνοι σας. "

 Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχουν πολλά ενημερωτικά ντοκιμαντέρ σχετικά με την κατάσταση των πραγμάτων.

Έχω δει μόνο ένα μικρό κλάσμα από αυτά από τότε που άρχισα  την έρευνα αυτή στις αρχές του 2005. Ωστόσο, από αυτά που έχω δει, κάποια ήταν ιδιαίτερα συναρπαστικά.



 Περιλαμβάνουν,

 
• 9/11: The Great Illusion, by George Humphrey

 
• Martial Law 9/11: The Rise of the Police State, by Alex Jones

• America: From Freedom to Fascism, by Aaron Russo (*2)

 Κάθε οργανισμός που αναγνωρίζει ότι εγκαθιδρύεται μια δικτατορία, είναι ένας πιθανός σύμμαχος.

  Αυτό περιλαμβάνει τις ομάδες αλήθειας για την  9/11 και τις ραδιοφωνικές εκπομπές λόγου που λένε την αλήθεια. (* 3) Αυτό περιλαμβάνει επίσης τις οργανώσεις που επιδιώκουν να αποκαταστήσουν το σύνταγμα και να καταργήσουν την Federal Reserve.

 Περισσότερο από πιθανό, κάποια μέλη των οργανισμών αυτών είναι στοχευμένα, αλλά δεν το γνωρίζουν.

 Υποσημειώσεις

 * Για μια τηλεφωνική γραμμή και προτάσεις για το πώς να το αντιμετωπίσουν, επισκεφθείτε το www.stopcovertwar.com.

  * 1 Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτό, δείτε το ντοκιμαντέρ, The Money Masters: How the International Bankers Gained Control of America, by William Still. Οι ηγέτες  του χρήματος: Πώς οι διεθνείς τραπεζίτες απέκτησαν τον έλεγχο της Αμερικής, από τον William Still. Επίσης, δείτε το βιβλίο,  How the World Really Works, από τον Alan BJones.

  * 2 Αυτές οι ταινίες μπορούν να αγοραστούν στο  www.infowars.com καιwww.freedomtofascism.com.

  * 3 www.wethepeoplefoundation.orgwww.911truth.com,www.takebackwashington.comwww.republicbroadcasting.org,www.gcnlive.com



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα