Τετάρτη 22 Οκτωβρίου 2014

ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΣΩΜΑ


Γράφει ο Νικ. Αλ. Αργυρίου

Η στεναχώρια , η οργή, ο φόβος, το μίσος και ο θόρυβος δηλητηριάζουν τον οργανισμό σαν ισχυρό δηλητήριο.

Έχει διαπιστωθεί για του λόγου του αληθές ότι η γλώσσα ενός οργισμένου ανθρώπου περιέχει δηλητήριο ίδιο με το δηλητήριο ενός φιδιού.

 Ακριβώς το ίδιο δηλητήριο δημιουργείται και στο σώμα ενός εξαγριωμένου ταύρου.

Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΞΕΛΟΓΙΑΣΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΗΣ ΡΩΜΗΣ!


Δεν υπάρχουν τέτοιες γυναίκες. Άλλαζε του εραστές της σα να είναι θεατρικά κουστούμια, η ίδια υποστήριζε ότι είχε ξεπεράσει τους χίλιους, ξέχωρα από τη λύσα της για λεσβιακές επαφές με γυναίκες που αποπλανούσε. Θηρίο μοναχό, κολοσσός σαν ηθοποιός, μυταρού, κορμί μονοκόματο, όμως φωνή για σονάτες από φλάουτο.
Δεν υπάρχουν τέτοιες γυναίκες σήμερα γιατί οι καιροί μας ευνουχίζουν την αγριότητα του φυσικού ατόμου, εκείνων των χαρισματικών ατόμων που ένοιωθαν πώς το ταλέντο τους ήταν συνάμα και το εισιτήριο σε κάθε σκανδαλισμό.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΤΗ ΝΥΧΤΑ


Το καλύτερο παιδί ο Βαγγέλης, καρδιά μάλαμα, εργατικός, λαϊκός άνθρωπος, κλειδαράς στο επάγγελμα. Παντρεύτηκε την Μέλπω, που την γούσταρε με χίλια, παρ’ ότι γνώριζε ότι υπήρξε γκόμενα 3-4 γνωστών του.
«Μέλπω, είμαι όλος δικός σου, μεγάλη επιτυχία μου να σε αποκτήσω, θέλω και να σε παντρευτώ, όμως αυτά που ήξερες τα ξεχνάς» της είπε ο Βάγγος έξι μήνες μετά τη γνωριμία τους. Έκαναν και δύο παιδιά, όλα έδειχναν φίνα και σένια. Τουλάχιστον έτσι θαρρούσε ο κλειδαράς, διότι, σου λέει, δεν είναι δυνατόν να κάνει κάποια κουτσουκέλα η Μέλπω, όταν της ξηγιέμαι ωραία κι εκείνη έχει μια ζωή πολύ καλύτερη απ’ αυτήν πριν το γάμο.
Μετά από 11 χρόνια δύο φιλαράκια στο στρατό συναντιώνται σε μία τράπεζα. Ο Βαγγέλης, ο βιοπαλαιστής, και ο Νότης, γιος γνωστού βιομήχανου. Θυμήθηκαν τα παληά, διότι πράγματι οι δυο τους, παρ’ ό, τι διαφορετικό κοινωνικό και οικονομικό επίπεδο, σα φαντάρια έκαναν καλή παρέα. Ο Νότης τον κάλεσε στο σπίτι του, όπου θα είχε πάρτυ, λόγω της ονομαστικής του εορτής.
«Ρε, Νότη, τι γυρεύει εδώ αυτή η απίθανη η Μέλπω;» του λέει ένας αντιπρόσωπος αυτοκινήτων. «Είναι η γυναίκα του παληόφιλου, από το στρατό. Εσύ, Λούη, πού την ξέρεις;» Και ο Λούης λέει για την Μέλπω πράγματα και θαύματα.

Είσοδος Άρη στον Αιγόκερω – Ασθένειες και άλλες Επιθέσεις

mars ingress in capricorn

Είσοδος του Άρη στον Αιγόκερω λοιπόν με κάποια δυσκολία για τον αστρολόγο να δει ποια θα είναι ακριβώς η επίδραση του πλανήτη, καθώς από τη μία είμαστε συνηθισμένοι να αντιμετωπίζουμε σκληρές επιθέσεις του όταν βρίσκεται στον Αιγόκερω  – και σε αυτό συνηγορεί η μοίρα του Ωροσκόπου που συνδέεται με τον Νότιο Δεσμό της τροχιάς του Πλούτωνα, όμως από την άλλη η θέση του πλανήτη στο 12ο οίκο μας θυμίζει ποιο πολύ κλεφτοπόλεμο παρά κατά μέτωπο επίθεση.
Ίσως αποκαλυπτικότερη είναι η σύνδεση της μοίρας του Ωροσκόπου με τα μεσοδιαστήματα Σελήνης / Ποσειδώνα και Πλούτωνα / Χείρωνα που «θα τολμήσουμε να πούμε» ότι ίσως συνδέονται με την αντιμετώπιση επιδημίας (!).

Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ. Η ΖΗΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΟΚΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ

«Αγάπα τον πλησίον σου ως εαυτόν»… είπε μία μάλλον πολύ ενδιαφέρουσα, ιστορική προσωπικότητα, αν ασφαλώς δεν πρόκειται περί θρησκευτικής προέλευσης επίνοια, όπως πολλοί εικάζουν. Και λέω φειδωλώς μόνο ενδιαφέρουσα γιατί πάντα είμαι καχύποπτη ως προς την απεμπόληση του ενστίκτου της ζωής, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπό ένα ευρύτερο πρίσμα ερμηνείας και υπό μία διαφορετική ανάγνωση δεν επιδέχεται διαφοροποιητική και ολότελα αξιότιμη και καθόλου αντιφατική (ως προς το παραπάνω ένστικτο) ερμηνεία μία τέτοια εκδήλωση, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης.

«…Μα αυτό δεν κάνουμε όλοι μας; …». Και συμπληρώνω : «Θα μπορούσε άλλωστε να είναι και αλλιώς;…» Αυτό είχε αποτελέσει θέμα συζήτησης μεταξύ παλιών καλών φίλων πριν από πολλά χρόνια, όταν η παρέα ήταν περισσότερο ακέραιη, σίγουρα περισσότερο απ’ ότι είναι τώρα που έχει υποστεί σημαντικές απώλειες και η παρατήρηση αυτή (όποιος και αν την είχε κάνει) είναι κατ’ εμέ, αρκετά εύστοχη.

Γιατί οι άνθρωποι ζηλεύουμε και τι είναι η ζήλεια; Έχει αυτό το συναίσθημα κάποια σχέση με το τρυφερό συναίσθημα της αγάπης ή του έρωτα που συνήθως επικαλούμαστε για να δικαιολογήσουμε την έκφραση μιας τέτοιας συναισθηματικής κατάστασης; Μήπως έχει κάποια λογική σχέση με την κοινωνικοοικονομική μας θέση και συνολικά την παρουσία μας στον κόσμο και τον χώρο; Επιπλέον: Είναι υποχρεωτικά απρόσφορο συναίσθημα η ζήλεια, ή μπορεί να τύχει και τελέσφορης αξιοποίησης προς τη διεύρυνση της ατομικής ανάπτυξης και ποια μπορεί να είναι αυτή;

Η ΑΜΦΙΠΟΛΗ, Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ



  Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος
Το να μιλήσεις για αυτό το μοναδικό ταφικό-μνημείο είναι εύκολο. Να πεις όμως ουσιώδεις και λογικές αλήθειες, αυτό είναι δύσκολο. Όχι όμως λόγω του “γρίφου”, που κάποιοι ισχυρίζονται πως  καλύπτει την έρευνα, αλλά λόγω των γεωστρατηγικών συμφερόντων  που υπάρχουν από  πίσω και λόγω φυσικά του ανθελληνικού “λόμπυ” που κυβερνάει και ελέγχει τα πράγματα στην Ελλάδα.
Είναι η ώρα λοιπόν, να μάθουν ΚΑΙ οι Έλληνες την αλήθεια για το παγκόσμια μοναδικό και μεγαλοπρεπές Ταφικό ΜΝΗΜΕΙΟ της ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ. Και λέω να μάθουν και οι Έλληνες, γιατί ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ εκτός από τους Έλληνες. Το γνωρίζουν οι αρχαιολόγοι της Ελλάδος, αλλά και αρχαιολόγοι του εξωτερικού. Το γνωρίζουν όλοι σχεδόν οι Κυβερνήτες και οι Πρωθυπουργοί της Ελλάδος, από τον Μεταξά μέχρι σήμερα. Αλλά κανείς δεν έδωσε ποτέ την εντολή της ανασκαφής, γιατί αυτό δεν συμβαδίζει με τα συμφέροντα των ανθελλήνων και των Μασόνων που μας ελέγχουν.  Σε κανέναν δεν άρεσε δηλαδή η Ιδέα, της τεράστιας προβολής που θα έπαιρνε η Ελλάδα ανά τον κόσμο, μετά την ανασκαφή του ταφικού μνημείου, της μεγαλύτερης και ιστορικότερης παγκόσμιας μορφής, του ΜΕΓΑΛΟΥ  ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Φαγούρα (κνίδωση) και ψωρίαση. Νέες θεραπείες για καθαρό δέρμα

psodiasi - knidwsiΚαθαρό (ή σχεδόν καθαρό) δέρμα επιτυγχάνουν οι νέες θεραπείες για την Ψωρίαση και την χρόνια αυθόρμητη Κνίδωση, που παρουσιάστηκαν στο ετήσιο συνέδρο της ευρωπαϊκής Ακαδημίας Δερματολογίας και Αφροδισιολογίας, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στο Αμστερνταμ της Ολλανδίας.
Οπως ανέφεραν οι μελέτες που παρουσιάστηκαν στο Συνέδριο, ασθενείς με ψωρίαση – ανεξαρτήτως βαρύτητας – που πήραν ως θεραπεία  την ουσία σεκουκινουμάμπη 300mg, παρουσίασαν μετά την 12η εβδομάδα υψηλότερα ποσοστά καθαρού έως σχεδόν καθαρού δέρματος.  Η επίτευξη καθαρού δέρματος διατηρήθηκε σε ασθενείς με ψωρίαση σε όλη την διάρκεια της ετήσιας θεραπείας με την ίδια ουσία.
Επίσης, σημαντικά θετικά αποτελέσματα παρατηρήθηκαν και στην ποιότητα ζωής των ασθενών με ψωρίαση, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς υποφέρουν στην καθημερινότητά τους από δυσάρεστα συμπτώματα.

Ο Μετασχηματισμός της Ενέργειας μέσα από τη λειτουργία των Μορφών Ζωής


Όποιος "δει" μέσα από τη λειτουργία του πεδίου που ονομάζουμε "αιθερικό", διαπιστώνει ότι οι μορφές ζωής δεν είναι τίποτα άλλο από μετασχηματιστές ενέργειας από τη μία μορφή στην άλλη. Σκοπός τους ακριβώς να "μεταβολίζουν" την ενέργεια, ώστε να "κατέρχεται" σε "κατώτερα" πεδία.
...
Υπό την έννοια αυτή όταν λέμε ότι ο άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις μορφές ζωής που είναι κατώτερες από αυτόν, πέραν από την καθημερινή "αστρική" διάσταση που έχει αυτό ( αγαπάμε ζώα, δεν τρώμε ζώα, κλπ ), έχει και μία πολύ πιο "επιστημονική" διάσταση, που λέει "μεταβολίζουμε" την ενέργεια σε κυταρρικές δομές του ζωικού πεδίου, οι οποίες και συναποτελούν το σώμα μας.
...
Μισός ζώο, μισός θεός, ο άνθρωπος καλείται μέσα στα ζωικά κύτταρα, τα ενσωματωμένα βακτήρια που έχει και όλες τις άλλες ζωικές μορφές ζωής που τον συναποτελούν, λοιπόν αυτό το μεταβολισμό να τον κάνει συνειδητά πλέον κι έτσι να "δημιουργήσει" μορφές ζωής (ιστούς, όργανα, οργανισμούς) που να "μετασχηματίζουν" καλύτερα αυτή την ενέργεια.
...
Στην παρούσα φάση της εξέλιξης του αυτό που ζητείται είναι να πραγματοποιηθεί η μετάβαση από την ασυνείδητη λειτουργία αυτού του μεταβολισμού (παρασυμπαθητικό σύστημα, συνδεόμενο περισσότερο με το αστρικό πεδίο, δηλαδή κινητοποίηση του οργανισμού μέσω της επιθυμίας) στη συνειδητή, αυτή δηλαδή που θα ελέγχεται από το συμπαθητικό σύστημα (εξ' ου και οι ασκήσεις "συνειδητής" αναπνοής, "διαλογισμού" και συνειδητού οραματισμού πάνω στο σώμα, κλπ).

AUM η Αρχαία Ιερή Λέξη


                                                   AUM
  Η Ιερή Λέξη  που είναι συνδεδεμένη με την Ουσία του Σύμπαντος

Στη σημείωση αυτή σας παρουσιάζω σε μετάφραση το άρθρο του θεόσοφου William Q. Judge. Ολόκληρο το άρθρο στην Αγγλική γλώσσα βρίσκεται στον σύνδεσμο που παραθέτω στο τέλος της σημείωσης. Με πλάγια έντονα γράμματα εμβόλιμα προσθέτω δικές μου παρατηρήσεις, τις οποίες δεν είναι απαραίτητο να τις λάβετε υπόψη σας.

Η πιο αρχαία μυστική συλλαβή απ τις Βέδες είναι το AUM (Ομή Αουμ). Είναι το πρώτο γράμμα της Σανσκριτικής αλφαβήτου και από κάποιους πιστεύεται ότι είναι ο ήχος που παράγεται κατά τη γέννηση ενός μωρού όταν παίρνει τη πρώτη του αναπνοή. Οι καθημερινές προσευχές των Ινδών Βραχμάνων αρχίζουν και τελειώνουν μ αυτή τη συλλαβή, και τα αρχαία ιερά βιβλία λένε ότι μ αυτή τη συλλαβή οι θεοί οι ίδιοι προσφωνούν το απόλυτο ιερό Ένα. Στους ύμνους της Ουπανισάντ ψάλλονται τα παρακάτω λόγια. «Ας διαλογισθεί ο άνθρωπος στη συλλαβή Ομ........είναι η καλύτερη απ όλες τις ουσίες , η πιο υψηλή, αυτή που αξίζει του ψηλότερο πεδίο, το όγδοο» Εν  συνέχεια απαιτείται  να διαλογισθούν όλοι  σ’ αυτή τη συλλαβή, όπως η αναπνοή, των δυο ειδών, στο σώμα, η ζωτική κι η απλή δια του στόματος ή των πνευμόνων , γιατί με αυτό το διαλογισμό έρχεται η γνώση κι η κατάλληλη εκπλήρωση της θυσίας. Στο στίχο 10 μπορούμε να διαβάσουμε:

Ανάκτορο



 
 
Εκεί που οι άλλοι βλέπουν μια μόνο μαύρη τρύπα εσύ δες το Ανάκτορο και πίστεψέ το,  σκέψου… είναι Ψέμα? 

Εκεί που κανείς δεν βλέπει Ελπίδα εσύ πες και ξαναπές πως ο Πατέρας σου ο Ήλιος βγαίνει κάθε πρωί, το βλέπεις… είναι Ψέμα?


Εκεί που οι Δυνάμεις σου σε αφήνουν και νιώθεις τον Απόλυτο Τρόμο σήκωσε τα μάτια σου και δες τον Ουρανό, οι Οιωνοί σου πετούν ακόμα και με ένα φτερό, νιώσε… το είναι Ψέμα?

Εκεί που τα περάσματα λες πως έκλεισαν για σένα,  η Ψυχή σου είναι έτοιμη να τσακιστεί στις Συμπληγάδες αρκεί ένα φτερό, μια χαραμάδα για να περάσεις, πες το… είναι Ψέμα?

"Συνειδητοποίηση"


Απο παιδί, το να συνειδητοποιώ το τι συμβαίνει και να αναλύω σε βάθος και σφαιρικά τα πάντα, ηταν το Α και το Ω για μένα. Σε όλη αυτή την διάρκεια, υπήρξαν πολλοί παράγοντες που με οδήγησαν σε λάθη και κάκιστες ερμηνείες ενώ είμαι σίγουρος, πως αυτό το "μοτίβο" δεν θα πάψει να υφίσταται μέχρι τον φυσικό μου θάνατο. 

Λίγο η ανωριμότητα, λίγο ο ενθουσιασμός, λίγο η ημιμάθεια, λίγο η διανοητική τεμπελιά ενίοτε που ολοι λίγο ως πολύ εχουμε, αρκούσαν και αρκεί, για να πελαγώσει ο Νούς, κάκιστων ερμηνειών και πεποιθήσεων, αδυναμίας του εγκεφάλου να επεξεργαστεί σε βάθος με αποτέλεσμα, να "χαθεί" και να μπει σε μια διαδικασία επανεκκίνησης και αναδόμησης. Όλο αυτό το "μοτίβο" προδιαθέτει ενα και μόνο πράγμα. Αγνή Θέληση για γνώση, αλήθεια και κατανόηση και το κυριότερο διαρκή όρεξη για αγώνα. Οι περισσότεροι άνθρωποι παίρνουν την υπόθεση ζωή, πολύ σοβαρά. 

Το κεφάλι της Σφίγγας εντυπωσιάζει και προσθέτει έναν ακόμα γρίφο



ΑΜΦΙΠΟΛΗ. Το μαρμάρινο κεφάλι της ανατολικής Σφίγγας είναι το νέο εντυπωσιακό εύρημα από την Αμφίπολη, προϊόν της ανασκαφικής δραστηριότητας σε όλη την επιφάνεια στο εσωτερικό του τρίτου χώρου και σε βάθος μέχρι 5,20 μ. από την κορυφή της θόλου. Αποκαλύφθηκε σε βάθος 0,15 μ. από την επιφάνεια του μαρμάρινου κατωφλίου, δηλαδή σε σημαντική απόσταση από την είσοδο του ταφικού μνημείου όπου βρίσκονται οι Σφίγγες. Ετσι οι αρχαιολόγοι βλέπουν να προστίθεται ένας ακόμα γρίφος στο ούτως ή άλλως δυσεπίλυτο αίνιγμα της Αμφίπολης, καθώς ενισχύεται η υπόθεση της «αρχαιοκαπηλικής» δραστηριότητας κατά την αρχαιότητα.

Διάρκεια στα προκαταρκτικά: Τι θέλουν οι άντρες και τι οι γυναίκες

Διάρκεια στα προκαταρκτικά: Τι θέλουν οι άντρες και τι οι γυναίκες
Τα προκαταρκτικά είναι απαραίτητο συστατικό του ερωτικού παιχνιδιού. Τα απολαμβάνουν τόσο οι άντρες όσο και οι γυναίκες, υπάρχει όμως συμφωνία ανάμεσα στα δύο φύλα όσον αφορά την ιδανική τους διάρκεια;
Στο ερώτημα αυτό θέλησαν να απαντήσουν οι ερευνήτριες Άντρεα Μίλλερ και Σάντρα Μπάιερς από το Πανεπιστήμιο του Νιου Μπράνσγουικ στον Καναδά.
Η σχετική μελέτη που δημοσίευσαν στην επιθεώρηση Journal of Sex Research φέρει τον τίτλο «Πραγματική και επιθυμητή διάρκεια των προκαταρτικών και της σεξουαλικής επαφής».

Βλέποντας τον εαυτό μας μέσα από τη σχέση μας με τους άλλους


Η χαρά την οποία αισθάνεται κανείς όταν συνδέεται συναισθηματικά με έναν σύντροφο σε μία σχέση είναι σίγουρα πολύ μεγάλη – όταν οι ??ψυχές?? φαίνεται να επικοινωνούν. 
Αντίθετα, όταν πληγωθεί κανείς από κάποιον στον οποίο είχε ξεδιπλώσει τον εαυτό του και ανοιχτεί (συναισθηματικά και σωματικά), ο πόνος είναι ιδιαίτερα βαθύς και έντονος. Στην περίπτωση που βιώσει κανείς κατ? επανάληψη αυτό το είδος πόνου, κάνοντας τα ίδια ??λάθη??, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι είναι απελπισμένος για μια διέξοδο από αυτό το μοτίβο. 
Ο τρόπος που συχνά συνδέονται οι άνθρωποι με τους άλλους αφορά το μοντέλο του εαυτού τους και το μοντέλο των άλλων. Το πως αντιλαμβάνονται δηλαδή τον εαυτό τους έχοντας ως σημείο αναφοράς τους ίδιους, και πως έχοντας ως σημείο αναφοράς τους άλλους.

Τα πιο κοινά σεξουαλικά όνειρα.. και τι σημαίνουν!


Είσαι ευτυχισμένη με τη σχέση σου και ζεις μία ήρεμη οικογενειακή ζωή. Γιατί, όμως, είδες χθες στο βράδυ στον ύπνο σου να κάνεις σεξ με κάποιον άλλον; Θα μπορούσε κάτι τέτοιο να σημαίνει πως είσαι δυστυχισμένη με τη σχέση σου; Σύμφωνα με τους ειδικούς σε καμία περίπτωση δε συμβαίνει κάτι τέτοιο. Τα σεξουαλικά όνειρα είναι φυσιολογικά και δεν πρέπει να ντρέπεσαι γι?αυτά. Δες παρακάτω πως αποκωδικοποιούνται τα πιο κοινά σεξουαλικά όνειρα.

Σεξ με άτομο του ίδιου φύλου 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα