Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2014

Η λύπη διαρκεί περισσότερο από κάθε άλλο συναίσθημα

Η λύπη, η οποία προκαλείται λόγω τραυματικών γεγονότων στη ζωή ενός ανθρώπου, διαρκεί περισσότερο από όλα τα άλλα συναισθήματα, σύμφωνα με μια νέα βελγική επιστημονική έρευνα.
man
Η λύπη μπορεί να διαρκέσει έως 240 φορές περισσότερο από τη ντροπή, την έκπληξη, τον θυμό ή τη βαρεμάρα. Ήταν η πρώτη μελέτη που έκανε μια άμεση σύγκριση της διάρκειας των διαφόρων συναισθημάτων και των αιτιών που μερικά συναισθήματα διαρκούν περισσότερο από άλλα.
Οι ερευνητές, με επικεφαλής τους Φιλίπ Βερντουάν του Πανεπιστημίου της Λουβέν, που έκαναν τη σχετική δημοσίευση στο περιοδικό ψυχολογίας “Motivation and Emotion”, μελέτησαν 233 μαθητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, οι οποίοι κλήθηκαν να αναφέρουν τη διάρκεια 27 διαφορετικών συναισθημάτων τους στο παρελθόν, καθώς και πώς τα αντιμετώπισαν.

Ο Κίνδυνος Καταστροφής στη Γη δεν πέρασε... ωστόσο υπάρχει ελληνικό σχέδιο διάσωσης!


γράφει η Βίκυ Χρυσού

Κι ενώ η ζωή στη Γη μοιάζει να συνεχίζεται με τους γνωστούς ρυθμούς... ανάμεσα σε κρίσεις, οικονομική αστάθεια, πρόσφυγες, πείνα και πολέμους από τη μία πλευρά... και την προπαγάνδα με τον έμπολα και κάθε είδους καταναλωτικές καμπάνιες για να μεγεθύνονται τα κέρδη των κολοσσών...
ο πλανήτης μας συνεχίζει να βρίσκεται εκτεθημένος σε ένα κυκεώνα γαλαξιακών ενεργειών που ενισχύουν την τάση για ηφιαστειακές εκρήξεις, αυξημένη σεισμικότητα, ακραία καιρικά φαινόμενα και κατά προέκταση την είσοδο προς μία νέα παγετώδη περίοδο που δεν ξέρουμε πόσο θα διαρκέσει...

Μολονότι ποτέ δεν ανήκα στους καταστροφολάγνους, ακόμη και εκείνες τις μέρες και τους μήνες πριν το πολυσυζητημένο 2012, θεωρώ απαραίτητο να γνωρίζουμε την κατάσταση που αφορά το σπίτι μας, τον πλανήτη μας και όλους τους ενοίκους του, προκειμένου να προάγουμε δράσεις και να κάνουμε επιλογές που να συμβάλλουν στη λύση.

Ίσως να θυμάστε πως πριν το 2012 η NASA αρνιόταν την ύπαρξη πραγματικού κινδύνου για τον πλανήτη μας και υποβάθμιζε τις τοποθετήσεις επιστημόνων και ερευνητών που δεν συμφωνούσαν με τη δικής της γραμμή ως "γελοίες, αβάσιμες, συνωμοσιολογίες", ωστόσο δεν πάει πολύς καιρός, όπου η ίδια μας ενημέρωσε πως η Γη, το 2012 "παρά τρίχα γλίτωσε" από την πλήρη καταστροφή.

(... ποιος ξέρει... ίσως πράγματι η στροφή πολλών ανθρώπων προς μια πιο συνειδητή ζωή να συνέβαλε με κάποιο τρόπο στο να αποτραπεί η καταστροφή και να γλιτώσαμε με 9 μέρες διαφορά αυτό το χτύπημα από την ηλιακή καταιγίδα... οι επιλογές μας ως γνωστών επιρρεάζουν τα δυναμικά του μέλλοντος...)

Αυτό που δεν μας είπαν όμως, είναι  πως η ηλεκτρομαγνητική ασπίδα της Γης παραμένει τρωτή.

Εμβόλια Γενετικής Τεχνολογίας πίσω από τον Έμπολα...

γράφει η Βικυ Χρυσού

Το γεγονός χρήσης αλουμινίου στα εμβόλια αποτελεί ζήτημα που απασχολεί εκαντοντάδες χιλιάδες ευαισθητοποιημένους πολίτες, αλλά και γιατρούς. Χάρη στις υπηρεσίες έγκρισης επί δεκαετίες παρεμποδιζόταν η αφαίρεση των αλάτων αλουμινίου από τα σκευάσματα που προορίζονταν για εμβόλια. Ωστόσο παρασκηνιακά λάμβαναν χώρα, εδώ και χρόνια, έρευνες για το πως θα μπορούσαν να παρασκευαστούν σκευάσματα που να μην εμπεριέχουν αλουμίνιο. Το αντικατάστατο βρέθηκε: εμβόλια με γενετικά τροποποιημένους ιούς... η νέα δημιουργία φράνκενσταιν στην ανάπτυξη εμβολίων...

Άλατα Αλουμινίου


Ο υδράργυρος υπήρξε στο στόχαστρο μαζικής κριτικής πολύ πριν το αλουμίνιο. Στο μεταξύ έχει απαγορευτεί ήδη παντού ή βρίσκεται σε διαδικασία απαγόρευσης, με εξαίρεση τα εμβόλια που έχουν προορισμό την Αφρική. Ακόμη και το Pandemrix, το "πανδημικό εμβόλιο" εάντια στη γρίπη των χοίρων περιείχε υδράργυρο. Όμως τα άλατα αλουμινίου είναι μέχρι σήμερα απαραίτητα στα περισσότερα εμβόλια που δεν εμπεριέχουν ζωντανά ή εξασθενημένα παθογόνα. Τα εμβόλια δε λειτουργούν δίχως την προσθήκη αλάτων αλουμινίου, διότι δεν θα υπήρχε καμία αντίδραση στο ανοσοποιητικό σύστημα. Δίχως αλουμίνιο δεν υπάρχει δημιουργία αντισωμάτων, η οποία αποτελεί απόδειξη δράσης ενός εμβολίου. Αυτό σημαίνει πως δεν μπορεί κανείς να αφαιρέσει έτσι απλά τα άλατα αλουμινίου από τα εμβόλια, διότι τότε ανοσολογικά δεν θα υπάρχει καμία επίδραση.

Κατά τη διάρκεια της γρίπης των χοίρων, αλλά και την περίοδο με τις "μπλε γλώσσες" στα ζώα, όπως και κατά τη διάρκεια των πολέμων του Κόλπου δοκιμάστηκε σε μεγάλη έκταση ένας πιθανός αντικαταστάτης: στους ανθρώπος δοκιμάστηκε το Squalene, ενώ στα ζώα το Saponine. Το αντίτιμο αυτών των πειραματισμών ήταν μαζικές παρενέργειες που μετα βίας κατάφεραν να συγκαλύψουν: στους ανθρώπους ναρκοληψίες, Σύνδρομο Quillan Barre και Σύνδρομο του Κόλπου και στα ζώα αμβλώσεις και ιδρώτας αίματος. Το Squalen και το Saponine αντίστοιχα δεν θα μπορούσαν να αποτελέσουν αντικατάστατα των αλάτων αλουμινίου... έτσι... οι έρευνες συνεχίστηκαν.

Αυτό που Νιώθω ως Απόρριψη δεν είναι πάντα Απόρριψη


Οποτεδήποτε πέφτουμε «θύματα» απόρριψης, ο πειρασμός να στραφούμε εναντίον μας και να πιστέψουμε ότι είμαστε ανάξιοι να αγαπηθούμε, είναι μεγάλος. Και, μάλιστα, είναι ακόμα μεγαλύτερος, αν δεν εκτιμούμε αρκετά τον εαυτό μας κι αν αντιλαμβανόμαστε το όχι του άλλου ως ολοκληρωτική απόρριψη του ποιοι είμαστε ως άνθρωποι.

Το θέμα με την απόρριψη δεν είναι να πατήσουμε ένα κουμπί και να σταματήσουμε να υποφέρουμε. Το θέμα είναι να προσπαθήσουμε να απαλλαγούμε από την αυτολύπηση, την αυτοκατηγορία και την αυτοαπόρριψη που προκαλεί η διαστρέβλωση των παραμέτρων της κατάστασης ή η άρνηση να εξετάσουμε περισσότερο ρεαλιστικά τα δεδομένα.

Παρόλο που η προτροπή να σκεφτούμε ορθολογικά ενώ βρισκόμαστε σε συναισθηματική ένταση, μοιάζει σαν κουβάς με κρύο νερό στο πρόσωπο, είναι ίσως ο μόνος τρόπος να καταλάβουμε ότι πολλά από εκείνα που μας πληγώνουν ή μας στενοχωρούν σε σχέση με την απόρριψη, δεν έχουν τίποτα να κάνουν με εμάς προσωπικά ή με την αξία μας.

Απόρριψη δεν είναι το να τελειώσει η σχέση

Άμεση αντιμετώπιση δηλητηρίασης από ουσίες, φάρμακα, εντομοκτόνα, είδη καθαρισμού, μονοξείδιο του άνθρακα και άλλα. Πρώτες βοήθειες


του Κωνσταντίνου Λούβρου, M.D.

Δηλητήριο είναι κάθε ουσία που μπορεί να εισέλθει στον οργανισμό με οποιοδήποτε τρόπο και σε τέτοια ποσότητα ώστε να προκαλέσει βλάβη της υγείας ή και θάνατο.

Δηλητηριάσεις μπορεί να συμβούν κατά λάθος (συχνά στα παιδιά) ή σκόπιμα (απόπειρα αυτοκτονίας ή σπάνια για εγκληματικούς σκοπούς). Οι ουσίες πού μπορούν να προκαλέσουν δηλητηρίαση είναι πολλές, όπως φάρμακα, γεωργικά φάρμακα, εντομοκτόνα, είδη καθαρισμού, ναφθαλίνη, μονοξείδιο του άνθρακα και πολλά άλλα.

Η βαρύτητα μιας δηλητηρίασης εξαρτάται από:
1. Την ποσότητα του δηλητηρίου
2. Το είδος και την τοξικότητα του δηλητηρίου (π.χ. διεγερτικά – κατασταλτικά)
3. Το χρόνο που παραμονής της ουσίας στον οργανισμό
4. Το άδειο ή γεμάτο στομάχι
5. Τον εθισμό στην τοξική ουσία

Γενικά μέτρα για την αντιμετώπιση των δηλητηριάσεων

Άνδρες εναντίων γυναικών: Η αιώνια πάλη των 2 φύλων!


Άνδρες εναντίων γυναικών: Η αιώνια πάλη των 2 φύλων! Γιατί τα 2 φύλα συμπεριφέρονται σαν ξένοι μεταξύ τους
  Παρατηρούμε τις τελευταίες δεκαετίες ότι σε καφετέριες, bars, clubs, και νυχτερινά κέντρα διασκέδασης συχνάζουν στην πλειοψηφία τους μεγάλες αντροπαρέες και γυναικοπαρέες, αλλά σπανιότερα ανάμεικτες παρέες. Διαισθάνομαι παράλληλα όμως ότι στις σκέψεις και τα συναισθήματα των ανδρών και γυναικών κυριαρχεί η προσδοκία να γνωρίσουν τον άνδρα ή τη γυναίκα, που θα τους έλκει ερωτικά, ώστε να γίνει το ξεκίνημα μίας καινούριας σχέσης. Ταυτόχρονα με αυτήν την όμορφη αναζήτηση, παρατηρώ ότι τα δύο φύλα έχουν την τάση αποξένωσης, ως απόρροια της φοβικής ή και της εχθρικής συνθήκης που υπάρχει μεταξύ τους ανά τους αιώνες. Παρόλο που τα τελευταία 50 χρόνια υπάρχει στα χαρτιά η ισότητα των 2 φύλων διαπιστώνω ότι κάθε άλλο παρά ίσοι αισθάνονται οι άνδρες και γυναίκες.
Γιατί τα 2 φύλα δεν επικοινωνούν μεταξύ τους.
Γιατί τα 2 φύλα συμπεριφέρονται σαν ξένοι μεταξύ τους.

   Άνδρες φοβούνται να προσεγγίσουν τις γυναίκες και το αντίθετο. Δυστυχώς όλα ξεκινούν από το σύστημα θεσμών, αξιών, πεποιθήσεων της κοινωνίας. Η κοινωνία μέσω των θεσμών της, διαπαιδαγωγεί τον άνθρωπο να αναπτύσσει κοινωνική συμπεριφορά, φοβική, απαξιωτική ακόμα και εχθρική για το αντίθετο φύλο και πιο συγκεκριμένα:

Το Facebook απαγορεύει το υποχρεωτικό Like-Share στα sites για ανάγνωση του περιεχομένου τους


Πολλά sites για να αυξήσουν την επισκεψιμότητά τους ή τους fans τους στη σελίδα τους στο Facebook, ζητούν like ή share σε ένα άρθρο ώστε να εμφανιστεί στον επισκέπτη.

Αυτό φαίνεται πως αλλάζει με τη νέα πολιτική του Facebook που καταργεί τα επονομαζόμενα like gates. Δηλαδή τα «παράθυρα» που πετάγονται όταν ο χρήστης επισκέπτεται μία ιστοσελίδα και απαιτούν από τον χρήστη να κάνει like, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Εδώ πρέπει να τονιστεί, ότι το Facebook θα επιτρέπει την παρακίνηση των χρηστών από μια σελίδα για likes αλλά θα απαγορεύει τις τακτικές εξαναγκασμού.

Η νέα πολιτική για τα «like gates» θα ισχύσει από τις 5 Νοεμβρίου και όσες σελίδες δεν συμμορφωθούν δε θα είναι προσβάσιμες. Εν τω μεταξύ, όσες σελίδες δημιουργηθούν δεν θα έχουν την δυνατότητα δημιουργίας «like gate».

Η αρετή της μη προσκόλλησης


Ο άνθρωπος πρέπει να μάθει να έχει όλα όσα πραγματικά χρειάζεται αλλά να στέκεται χωρίς προσκόλληση προς όλα όσα έχει, συνειδητοποιώντας ότι οτιδήποτε και όλα όσα έχει μπορούν να αφαιρεθούν απ’ αυτόν.

Η μη προσκόλληση οδηγεί τον άνθρωπο στην πνευματική ελευθερία γιατί όσο περισσότερο είναι αποσπασμένος, τόσο πιο ελεύθερος γίνεται από τις δυνάμεις των αποκτημάτων του. Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως οτιδήποτε έχουμε ζει με την ενέργειά μας αν δεν έχουμε απόσπαση. Εάν είμαστε προσκολλημένοι σε οποιοδήποτε αντικείμενο, αυτό το αντικείμενο καταναλώνει την ψυχική μας ενέργεια, και όποιος χάνει την ψυχική του ενέργεια πέφτει θύμα των καταστροφικών δυνάμεων της Φύσης.

Η μη προσκόλληση σημαίνει να μην προσκολλάται κανείς αλλά και να αποσύρεται εσωτερικά. Όσο περισσότερο κάποιος πηγαίνει μέσα στα εσωτερικά στρώματα της συνειδητότητάς του, τόσο έρχεται σε επαφή με πηγές καινούργιας ενέργειας που μπορούν να θεραπεύσουν τους φορείς του.

Γάμος-Σεξ-Σχέση. Μέρος Δεύτερο



Πριν λοιπόν φτάσει η ώρα εκείνη η οποία από πολλούς μπορεί να χαρακτηρισθεί ανεπίστρεπτη ή για κάποιους άλλους περισσότερο αισιόδο-ξους δυσκόλως αναστρέψιμη, προσέχουμε. 

Προσέχουμε για να έχουμε…

Να έχουμε τη δυνατότητα των ελιγμών εκείνων οι οποίοι θα μας δίνουν το δικαίωμα επιλογής της επανεκκίνησης του παιχνιδιού.

Προχωρήσαμε αρκετά, ας γυρίσουμε λίγο προς τα πίσω...

Το μυστήριο του γάμου μας έχει ήδη την ικανότητα να μετράει πέντε, δέκα ή και περισσότερα χρόνια (Μην παραξενεύεστε. Όλο και περισσότερα ζευγάρια ονομάζουν τις βλάβες τις σχέσης τους ανήκεστες και μετά την εικοσαετία). Ενδεχομένως ομοίως και της σχέσης.

Οι ματιές και των δύο έχουν αλλάξει, οι περισσότερες κινήσεις έχουν συμβεί και λίγο έως πολύ η σχέση-γάμος βαδίζει από μόνη της μέσα στη συνήθεια και την καθημερινή ελάχιστη εναλλαγή εικόνων.

Ηδονή: άγγελος ή δαίμονας;


Είναι οι ηδονές από τους κύριους κινητήριους μοχλούς της ζωής του καθενός; 

Η ηδονή είναι η ευχαρίστηση που αισθάνεται κάποιος όταν ικανοποιούνται οι φυσικές - βιολογικές επιθυμίες, ανάγκες ή ορμές του, ειδικότερα δε, οι σεξουαλικές.

Ο Καβάφης αφιέρωσε μεγάλο μέρος του έργου του στη φευγαλέα εμπειρία και την ερωτική στιγμή και προσπάθησε να δώσει αιώνια υπόσταση σε κάτι τόσο περαστικό. Αναζήτησε μέσα από τις λέξεις την επαφή και τις ερωτικές αισθήσεις του παρελθόντος, ύμνησε την ηδονή και φυσικά δεν υπήρξε ο μόνος.

Ο φιλόσοφος Αριστοτέλης μίλησε για την ηδονή και την αξία της, η οποία, σύμφωνα με εκείνον εξαρτάται από την αξία της ενέργειας που την προκαλεί, διευκρινίζοντας πως θεωρεί σημαντικότερη την ηδονή που προκαλούν η πνευματική εργασία και η δημιουργία. Καταδίκασε τα άκρα και τις υπερβολές των άλογων παθών και ηδονών και έβαλε την αρετή πάνω από αυτά.

Ο Μαρκήσιος ντε Σαντ από την άλλη, δήλωσε πως η πραγματική ευτυχία βρίσκεται στις αισθήσεις και πως η αρετή δεν ικανοποιεί καμιά από αυτές.

Βεβαίως, από την αρετή ως την πλήρη ακολασία και διαστροφή, η απόσταση είναι απείρως μεγάλη. Ή μήπως όχι, τελικά;

Αποτοξίνωση από το κάπνισμα. Συμπληρώματα και βότανα για να σώσετε τα πνευμόνια σας και την υγεία σας

Αποτοξίνωση από το κάπνισμα. Συμπληρώματα και βότανα για να σώσετε τα πνευμόνια σας και την υγεία σας.
4.000 χημικές καταστροφικές ουσίες περιέχονται στο τσιγάρο. Και όλες τους βλαβερές. Εδώ δεν συστήνεται να καπνίζετε. Το παρακάτω κείμενο σας δείχνει τον τρόπο να ενισχύσετε τον οργανισμό σας ώστε να ανταπεξέλθει στις επιθέσεις του καπνού και να προφυλαχτείτε. Η καλύτερη προφύλαξη βέβαια είναι πάντα η διακοπή . Παρόλα αυτά αν επιμένετε στο κάπνισμα ακόμη, δείτε πως μπορείτε να προφυλαχτείτε με βότανα και συμπληρώματα και γιατί. Υπογράφει ο καθηγητής Γεώργιος Μανουσάκης από το βιβλίο του «Συμπληρώματα διατροφής. Όλα όσα πρέπει να ξέρετε.»
Χρήσιμα διαιτητικά συμπληρώματα.

Ο τυμπανισμός και πώς να τον αντιμετωπίσετε

Ο τυμπανισμός και πώς να τον αντιμετωπίσετε
Αισθάνεστε φουσκώματα, έχετε δυσκολία να φάτε, σας σφίγγουν τα ρούχα ή νιώθετε δυσφορία όταν γυμνάζεστε;
Τα παραπάνω αποτελούν συμπτώματα τυμπανισμού, μία κατάσταση ιδιαιτέρως δυσάρεστη στην καθημερινότητα.
Ο τυμπανισμός σας δίνει την αίσθηση ότι το στομάχι σας είναι μεγαλύτερο και πιο πρησμένο από ό,τι συνήθως και ορισμένες φορές συνοδεύεται από αέρια, που προκαλούν ρέψιμο. Εμφανίζεται συνήθως τα απογεύματα, τα Σαββατοκύριακα ή κοντά στις γιορτές και συχνά συνδέεται με καταχρήσεις και ατασθαλίες στη διατροφή.
Το 43% των ενηλίκων στην Ελλάδα έχει εμφανίσει τουλάχιστον μία φορά συμπτώματα τυμπανισμού και αερίων, ενώ ειδικά οι γυναίκες αντιμετωπίζουν συχνότερα τέτοιου είδους προβλήματα.

Αρχαιολόγοι βρήκαν λείψανα του αιγυπτιακού στρατού από τη Βιβλική Έξοδο



Τα λείψανα φέρεται να ανήκουν στους αιγύπτιους στρατιώτες που πνίγηκαν στην Ερυθρά θάλασσα, όταν ο Μωυσής έδωσε εντολή να κλείσουν τα νερά, αφού πέρασε ο λαός του.

Μια ομάδα αρχαιολόγων ανακάλυψε ανθρώπινα οστά που φέρεται ότι ανήκουν στον μεγάλο αιγυπτιακό στρατό που πνίγηκε στην Ερυθρά Θάλασσα, όταν ο Μωυσής έδωσε εντολή να κλείσουν τα νερά για να σώσει τον λαό του. 

Υπολογίζεται ότι ανήκουν στον 14ο αιώνα π.Χ., και βρέθηκαν στον βυθό του κόλπου του Σουέζ, 1,5 χιλιόμετρο μακριά από τη σύγχρονη πόλη του Ras Gharib, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Αρχαιοτήτων της Αιγύπτου.

Μην κλαις βλάκα!


Οι γνωστοί γκρινιάρηδες!
Ξεκινάνε τη ζωή τους από νωρίς ως γκρινιάρικα μωρά που πονάει η κοιλίτσα τους, ίσα ίσα για να τρέξει η μαμά με το μπαμπά να τα νταχντιρντίσει.

Τα μωρά, που μια γρατζουνιά τους είναι αρκετή να ξεσηκώσει μια γειτονιά, να σηκώσει τρία σούπερ πούμα και να αναγκάσει τον υπουργό Εσωτερικών να κηρύξει τη χώρα σε κατάσταση κόκκινου συναγερμού.
Εκείνη η τσιρίδα χωρίς δάκρυα.
Βέβαια, μόλις τραβήξουν την προσοχή ξεχνιούνται και οι πόνοι και τα αίματα.

Συνήθως εξελίσσονται στα παιδιά που χρησιμοποιούν το γοερό κλάμα για να αποφύγουν την κατσάδα της δασκάλας, την τιμωρία της μαμάς, οτιδήποτε μπορεί να τα ζορίσει.
Αν δεν συμβεί κάτι σοβαρό ώστε να ωριμάσουν, καταλήγουν drama queens και drama kings.
Γιατί ναι, υπάρχει και αρσενική βερσιόν και ίσως είναι και πιο ενοχλητική.

Η ανηθικότητα της ουδετερότητας

anapnoes.gr : 523b526c8bf5a1718afbf5e37e598b68 XL Η ανηθικότητα της ουδετερότητας
Η ηθική δεν είναι ένα κουστούμι που το φοράς όποτε θέλεις να κάνεις φιγούρα.
Είναι ένα ρούχο που φοράς καθημερινά και σε χαρακτηρίζει.
Έχω πετύχει πολλές φορές ανθρώπους οι οποίοι κουνώντας επιδεικτικά το δάχτυλο, φουσκώνουν το ηθικό «Εγώ» τους πλέκοντας οι ίδιοι το εγκώμιο της ακεραιότητας του χαρακτήρας τους, ενώ οι πράξεις τους φωνάζουν από χιλιόμετρα πόσο υποκριτές είναι.
Εκείνοι που κατ’ εξοχήν ηθικολογούν, είναι οι πιο ανήθικοι.
Έχω επίσης γνωρίσει εκείνους τους ανθρώπους που στην προσπάθεια τους να περνούν όσο το δυνατόν απαρατήρητοι, υιοθετούν τη συμπεριφορά της γάτας.
Τρίβονται δηλαδή στα πόδια οποιουδήποτε βρεθεί στο δρόμο τους, χαριεντίζονται και συμφωνούν σε ό,τι λέει ή κάνει, ενώ μόλις γυρίσουν την πλάτη τους, θάβουν ασύστολα και χωρίς ίχνος ντροπής.
Όμως, εκείνοι που ακατάπαυστα δικαιολογούν, είναι οι πιο άδικοι.

Ο ΕΧΘΡΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ ΠΙΣΩ

Με χιλιάδες τρόπους εδώ και χρόνια σου δώσαμε ότι καλύτερο είχαμε για να αφυπνιστείς να δεις τι πραγματικά συμβαίνει....

Χλεύασες κάθε προσπάθειά μας και μας είπες γραφικούς κινδυνολόγους...

Όμως για όλα υπάρχει ένα τέλος και το τέλος πλησιάζει, όχι για να επιβεβαιωθούμε, αλλά για να δεις ότι τόσο καιρό έπαιζες το παιχνίδι του εχθρού εις βάρος του εαυτού σου και των παιδιών σου....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα