Παρασκευή 7 Νοεμβρίου 2014

ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΩΝ ΕΠΕΜΒΑΣΕΩΝ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΚΡΑΝΙΑ


Μερικά από τα επιτεύγματα του πρώτου πολιτισμού της Ευρώπης έχουμε την δυνατότητα να τα γνωρίσουμε από την μελέτη των κρανίων, στα οποία έχουμε ίχνη διάτρησης του οστού της κεφαλής, σε ορισμένα σημεία όταν ακόμη τα άτομα στα οποία ανήκουν τα κρανία, ήσαν εν ζωή.

Εκτός όμως από τις διάφορες διατρήσης, έχουμε κι άλλα σημάδια επεμβάσεων πάνω σε κρανία. Σε ένα από αυτά φαίνονται καθαρά ίχνη εγχάραξης πάνω στα δυο βρεγματικά οστά σε σχήμα ημισέληνου, σε ίση απόσταση κι από τις δυο πλευρές ραφής των οστών.

Πράγμα που δείχνει γρήγορο και πολύ εξασκημένο χέρι χειρουργού.

Πώς και ποια λουλούδια μπορούν να θεραπεύσουν ασθένειες

louloudia_

Πλούσια σε ουσίες που θα μπορούσαν να συμβάλλουν στην πρόληψη σοβαρών ασθενειών, την αποτροπή επιδείνωσης άλλων, αλλά και την αποφυγή οξείδωσης των τροφίμων, είναι κάποια λουλουδια, σύμφωνα με νέα μελέτη που δημοσιεύει το «Journal of Food Science», που εκδίδεται από το Ινστιτούτο Τεχνολογίας Τροφίμων

Σύμφωνα με την εν λόγω έρευνα, ορισμένα λουλούδια, όπως η δενδρώδης παιωνία, είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά και άλλες αντιφλεγμονώδεις ουσίες και μπορούσαν να αποτρέψουν την οξείδωση των τροφίμων.

Πανσέληνος του Νοεμβρίου και προβλέψεις


Λίλιαν Σίμου πρόβλεψη Πανσέληνος astrolife

Από την Λίλιαν Σίμου

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Παρασκευής 7 Νοεμβρίου, έχουμε την Πανσέληνο του μήνα.
Σε ημέρα Δία και ώρα Ερμή, η Πανσέληνος προσπαθεί να μας περάσει ένα μήνυμα, φωτίζοντας τα σκιερά μέρη της ψυχής.

Η  Πανσέληνος του Νοεμβρίου έχει την ιδιαίτερη χροιά… Ένα ολόγιομο φεγγάρι στην έξαρση της Σελήνης, προσδίδει σταθερότητα και έμφαση σε ό,τι συνδυάζει το αισθητό μας σώμα, δηλαδή οι πέντε αισθήσεις μας. Η ανάγκη να γευτούμε τη ζωή και να έχουμε όλες τις διαστάσεις της σε ανάπτυξη, είναι αυτό που μας προσδίδει μεγαλύτερη αγωνία ή ανασφάλεια.
Κι αυτό γιατί ένας σχηματισμός σε ταυ τετράγωνο στα σταθερά ζώδια, επιτείνει την ένταση. Στον Σκορπιό, ο Ήλιος, με την Αφροδίτη, σε αντίθεση με τη Σελήνη του μήνα, προβάλουν ανικανοποίητα συναισθήματα, αγωνίες, ανησυχίες και θλίψη. Στο ίδιο ζώδιο, στον Σκορπιό, ο Κρόνος, απαιτεί ξεκάθαρες λύσεις και ίσως το τέλος ενός κύκλου που μας αποθαρρύνει ή μειώνει την χαρά της ζωής.
Ο Δίας σε ταυ τετράγωνο, από τον Λέοντα, απαιτεί να μπει φως στην ζωή μας, για να έχουμε τελικά λόγους να την απολαμβάνουμε, σε ένα ζώδιο ψυχαγωγίας, δηλαδή… αγωγής της ψυχής.
Με επιμονή, πείσμα και σταθερότητα, εδώ και τώρα, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε πως έχουμε στερήσει το χαμόγελο ίσως, το χάδι, την γλυκιά κουβέντα, από την ζωή μας. Ας προσθέσουμε τις πινελιές εκείνες που μας λείπουν… ένα άγγιγμα, μία μελωδία, ένα ωραίο θέαμα, ένα άρωμα…

Εγκεφαλικός αποκωδικοποιητής που κρυφακούει τις σκέψεις μας

OvertCovertSpeechReconstructionΜπέρκλεϊ, Καλιφόρνια
Η φωνή του μυαλού μας φαίνεται ότι δεν θα παραμείνει για πάντα προσωπική υπόθεση. Για πρώτη φορά, νευροεπιστήμονες στις ΗΠΑ κατάφεραν να κρυφακούσουν εσωτερικούς μονολόγους στον εγκέφαλο.
Το εντυπωσιακό πείραμα βασίστηκε σε ηλεκτρόδια που κατέγραφαν την εγκεφαλική δραστηριότητα ασθενών με επιληψία, την ώρα που υποβάλλονταν σε χειρουργική επέμβαση στον εγκέφαλο.
Για το απώτερο μέλλον, οι ερευνητές οραματίζονται συσκευές που μετατρέπουν σε λέξεις τις σκέψεις των ασθενών που έχουν χάσει την ικανότητα ομιλίας.
Η μελέτη βασίστηκε στην υπόθεση ότι ο εγκέφαλος αντιδρά με τον ίδιο τρόπο στις φωνές που ακούμε και στην φωνή της ίδιας της σκέψης μας: «Όταν διαβάζεις κάποιο κείμενο στην εφημερίδα ή σε ένα βιβλίο, ακούς μια φωνή στο μυαλό σου» ανέφερε ο Μπράιαν Πάσλεϊ του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Μπέρκλεϊ.

Salar de Uyuni (Ο μεγαλύτερος καθρέφτης του κόσμου)


2Ελάτε να κάνουμε ένα ταξίδι για να δούμε το μεγαλύτερο φυσικό καθρέφτη στον κόσμο.
1Βρισκόμαστε στα νοτιοδυτικά της Βολιβίας όπου εκεί συναντάμε τη λίμνη Σαλάρ Ντε Ουγιούνι (Salar de Uyuni) η οποία είναι ξηρή και έχει έκταση 10.582 τετραγωνικά χιλιόμετρα.

Η ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΙΣΤΗΣ…ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ..ΑΡΧΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ..


Fantastic Pictures_023
 ApithanesFwtografies_007
Αγαπητέ Κωνσταντίνε,
σε χαιρετώ και χαίρομαι που είσαι καλά..έστω κι αν ασχολείσαι με εναλλακτικές θεραπείες.
Ρώτησα τη φίλη μας  Λίμπε, που διαπρέπει στη Φραγκία στον ευαίσθητο χώρο της ψυχιατρικής έρευνας, και μου είπε αρκετά πράγματα γι αυτά που με ρωτάς.
Σταχυολογώ μερικά και σου τα μεταφέρω για ενημέρωσή  σου…Λέει η Λίμπε:
Η δυτική ιατρική, Κοσμά μου, είναι αυτό που ταιριάζει σε μας..με όλα τα..κακά της. 
Οσο για την..ομοιοπαθητική..είναι σεβαστή σ όλον τον κόσμο, και στον ιατρικό…αλλά έως εκεί..
(είναι κατα ένα μεγάλο μέρος.. αυτό καθαρά που λέμε placebo effect..για τα φάρμακα δεν γνωρίζουμε και πολλά….)

καλά και συγκινητικά…

Το ζευγάρι, 65 με 70, κάθεται στο πιο άβολο τραπέζι του μαγαζιού. Τρώνε και πίνουν και στο ενδιάμεσο ψιθυρίζουν μεταξύ τους. Κάποια στιγμή ο άντρας σηκώνεται και χορεύει ένα ζεϊμπέκικο. Η γυναίκα δεν κουνιέται καθόλου απ’ τη θέση, βαράει παλαμάκια με ένα τόσο ήρεμο τρόπο που, αν μπορούσαν όλα απότομα να σιγήσουν, ίσως να καταλάβαινες ότι δεν βγάζουν καθόλου ήχο. Άηχα παλαμάκια, ωραία, ρυθμικά, χαμογελαστά.

φωτογραφία (15)
Τους κοιτάζω και δεν ξέρω αν πρέπει να δω ομορφιά ή στερεότυπο. Η ατμόσφαιρα είναι ωραία, στο ίδιο μαγαζί μετά από καιρό, η ρακί έχει γλυκιά γεύση χωρίς να είναι γλυκιά η ίδια, τα τραγουδάκια μπερδεύονται με τη νύχτα και τις μικροδιαφωνίες των θαμώνων, δεν υπάρχουν μικρόφωνα και ηχεία. Το τραγούδι χάνει 17 με 21% της συγκίνησης κάθε φορά που λέγεται από μικροφώνου, δείχνει μια πρόσφατη έρευνα του προσωπικού πανεπιστημίου των δικών μου αναμνήσεων.

ΠΟΙΑ ΗΤΑΝ Η ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΔΙΔΑΞΕ ΤΟΥΣ ΙΝΔΙΑΝΟΥΣ ΤΑ ΙΕΡΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ;


Η αρχαία παράδοση των Αζτέκων του Μεξικού αναφέρει ότι οι πρώτοι άποικοι ήσαν μια λευκή φυλή.

 Συγκεκριμένα η παραδοσή τους αναφέρει ότι ο Κουετζαλκοάτλ ήταν η θεότητα που δίδαξε τους αυτόχθονες ιθαγενείς όλες τις τέχνες μέχρι και την διακυβέρνηση της πολιτικής. 

Η ακριβής ημερομηνία της βασιλείας του είναι άγνωστη.

 Κατά τη διάρκεια των δώδεκα δυναστειών των Μάγια όλοι οι βασιλείς και οι βασίλισσες ανήκαν στη λευκή φυλή.

ΣΕ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΣΟΝΤΩΝ ΜΑΡΑΘΩΝΟΜΑΧΩΝ




Ήδη από την προηγούμενη «Κάθε 1η του Μηνός» Οκτωβρίου 2014 είχε αναφερθεί το ζήτημα των σκελετών των Μαραθωνομάχων (πρβλ. και ειδική παραπομπή). Σήμερα το θέμα έχει περάσει τα ελληνικά σύνορα, προσλαμβάνοντας διεθνείς πλέον διαστάσεις. Ένα αγγλόφωνο άρθρο της 25-10-2014 σε ευρύτατης επισκεψιμότητας ιστοχώρο, το οποίο έχει ήδη (René Arnaud on Twitter: "The #quest to recover the fallen soldiers of #Marathon ) και αλλού, αποτελεί μια άνευ προηγουμένου καταγγελία εγκατάλειψης και υποβάθμισης του πιο γνωστού παγκοσμίως αρχαιολογικού χώρου της Ελλάδας με στρατιωτικό και συνάμα πολιτικό - δημοκρατικό περιεχόμενο. Πρωτοφανής και ο παραπέρα στρουθοκαμηλισμός που επιδεικνύει το Υπουργείο Πολιτισμού με την Αρχαιολογική του Υπηρεσία. Ύστερα από αίτημα πολλών αναγνωστών η συγκεκριμένη ιστοσελίδα μεταφράζεται (1-11-2014), ελαφρά συμπληρωμένη και εδώ (εκτός από αλλούόπως 26-10-2014) στην ελληνική γλώσσα από την προαναφερμένη αγγλόφωνη ιστοσελίδα της 25 October, 2014 - 14:00, όπου είχε τον τίτλο - The quest to recover the fallen soldiers of Marathon:

Η μάχη του Μαραθώνα διεξάχθηκε τέλος καλοκαιριού (12 Αυγούστου ή 12 Σεπτεμβρίου) του 490 π.Χ., μόλις 42 χιλιόμετρα ή 26 μίλια βορειοανατολικά της Αθήνας, σε μια παραθαλάσσιαπεδιάδα που περιβάλλεται από λόφους. Είναι μια από τις πρώτες καταγεγραμμένες μάχες, η οποία έγινε γνωστή λίγα μόλις χρόνια αφότου συνέβη, χάρη στον Ηρόδοτο από την Αλικαρνασσό,αναγνωρισμένου ως «Πατέρα της Ιστορίας».

 Οι μαχητές που συμμετείχαν στη μάχη ήταν περίπου 10.000 Έλληνες πολίτες-στρατιώτες από την Αθήνα, βοηθούμενοι εκ μέρους άλλων 1.000 οπλιτών από τις Πλαταιές, μια μικρή πόλη 60 χιλιόμετρα ή 37 μίλια βορειοδυτικά της Αθήνας (ελάχιστα βορείως της Αττικής, μέσα στη Βοιωτία). Αυτή η δύναμη λέγεται ότι αντιμετώπισε 50.000 ή ακόμα και πάνω από 100.000 Πέρσεςεπαγγελματίες στρατιώτες, οι οποίοι αποβιβάστηκαν στην αμμώδη παραλία του Μαραθώνα μέσα από 600 πολεμικά πλοία.

Η κατάθλιψη φαίνεται στη φωνή

Η κατάθλιψη φαίνεται στη φωνή

Ερευνητές από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ διαπίστωσαν ότι
οι μεταβολές στη φωνή μπορούν να αποτελέσουν ένδειξη για την εκδήλωση της κατάθλιψης είτε σε πρώιμο είτε σε προχωρημένο στάδιο.

Σκοπεύουν, μάλιστα, να δημιουργήσουν εφαρμογή για ηλεκτρονικές συσκευές ώστε να καταγράφονται και να παρακολουθούνται αυτές οι αλλαγές με την πάροδο του χρόνου.

Οι ερευνητές ανακάλυψαν πως όσο τα καταθλιπτικά συμπτώματα επιδεινώνονται, η φωνή γίνεται πιο βραχνή και τραχιά και παράλληλα χάνεται η ευφράδεια λόγου, αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα της βρετανικής Telegraph.

Στο μυαλό το κλειδί της μακροζωίας

Στο μυαλό το κλειδί της μακροζωίας

Το μυστικό της μακροζωίας φαίνεται ότι εκτείνεται πέρα από την υγιεινή διατροφή και την άσκηση, στους νευρώνες του μυαλού μας.

Οι ευτυχισμένοι άνθρωποι ζουν περισσότερο έδειξε σχετική έρευνα. Μάλιστα οι ερευνητές παρατήρησαν ότι οι άνθρωποι μεγαλύτερης ηλικίας που ζουν και δραστηριοποιούνται νιώθοντας ότι έχουν έναν σκοπό στη ζωή τους ζουν δύο χρόνια περισσότεροι από εκείνους που διάγουν ένα βίο χωρίς την αίσθηση νοήματος.

Ποια είναι η αληθινή έννοια της λέξης ιδέα;



Σήμερα όλες οι έννοιες των λέξεων, έχουν διαβρωθεί στοχοποιηθεί τεχνηέντως, ώστε να μην μας οδηγεί ως σκέψη στην μοναδική μας αλήθεια, μέσα από την αγαθότητα της ψυχής. 


Και ας επικεντρωθώ στην έννοια της λέξης "*ιδέα*. ως κάτι δεδομένο που μας έμαθαν κάποιοι άλλοι σήμερα ως αληθινό. Δηλαδή όλες τις σκέψεις που κάνουμε και τις υλοποιούμε. Αρνητικές και θετικές. 

Αλήθεια τι είναι θετική και αρνητική ενέργεια;



Αλήθεια υπάρχει αρνητική και θετική ενέργεια;
Νιώσατε ποτέ τον αρνητισμό που εκπέμπει ένας συνάνθρωπος μας, ή την θετική του αύρα; Και αν ναι πως μπορεί να συμβαίνει αυτό; 


Αναρωτηθήκατε ποτέ πως όλη αυτή η ενέργεια θετική η αρνητική πηγάζει από το αν είμαστε πονηροί άνθρωποι ή αγαθοί; ανήθικοι ή ηθικοί; Κακοπροαίρετοι ή καλοπροαίρετοι; 

Σαν γενικό συμπέρασμα εμείς οι άνθρωποι γύρω από το σώμα μας, εκπέμπουμε μία ενεργειακή αύρα, η οποία ενέργεια ανάλογα με τον τρόπο σκέψης μας και το πως βλέπουμε τους συνανθρώπους μας, είναι φωτεινή ή σκοτεινή. 

Και όποιοι το γνωρίζουν μπορούν και να αφουγκραστούν αυτού του είδους την ενέργεια και να γνωρίζουν ποιον άνθρωπο έχουν απέναντι τους. 


Όλοι οι άνθρωποι συνέχεια εκπέμπουν ενέργεια προς το περιβάλλον γύρω τους και εκτός των άλλων και μέσω των συναισθημάτων τους!! 

Πως εξελίσσεται η σκέψη μας;


Ο άνθρωπος έχει δύο φύσεις, μία είναι η υλική του υπόσταση, και η δεύτερη η θεϊκή του υπόσταση. Από αυτό συμπεραίνουμε ότι και στην σκέψη έχουμε δύο διαφορετικές υποστάσεις. Μία υλική με την μορφή του εγκεφάλου, και μία αιθερική αυτή της ψυχής.

Με τον ίδιο τρόπο σκέψης, το υλικό μας σώμα δέχεται τις δικές του (θνητές) αισθήσεις και συναισθήματα για να επιβιώσει στον υλικό κόσμο, και η ψυχή έχει τις δικές της τέλειες ενέργειες.

Αν όλα τα θετικά και αρνητικά συναισθήματα προέρχονται από τον (θνητό) εγκέφαλο, τότε όλα τα θετικά και μόνο συναισθήματα προέρχονται από την ψυχή...και ούτω καθεξής.

Μη ντρέπεστε... λέγονται Eurobank, Λάτσης και Wind




Του Κώστα Εφήμερου
Σήμερα η παγκόσμια δημοσιογραφία συγκλονίζεται από μια σημαντική διαρροή. Η Διεθνής Σύμπραξη Ερευνητών Δημοσιογράφων (ICIJ) έδωσε στη δημοσιότητα μέρος των 28.000 εγγράφων που αποδεικνύουν τη συστηματική φοροαποφυγή δισεκατομμυρίων ευρώ των μεγαλύτερων εταιρειών του κόσμου. Ανάμεσα του βρίσκεται (προς το παρόν) η EFG Eurobank (της οικογένειας Λάτση) και η Wind... αλλά αυτό δεν θα το διαβάσετε σχεδόν πουθενά.
Εδώ και καιρό συζητάμε για την ποιότητα της ελληνικής δημοσιογραφίας αλλά η κατάσταση που παρουσιάσαμε σήμερα, Τετάρτη 6 Νοεμβρίου, κάποια στιγμή θα μελετάται ως case study για το πως μοιάζει ο πάτος της.

Υπάρχει ήδη ένα άρθρο  που εξηγεί με κάποια στοιχεία την υπόθεση LuxLeaks (εδώ link  για το άρθρο από το διεθνές TPP) αλλά έτσι και αλλιώς η συντακτική ομάδα του TPP ετοιμάζει ένα ουσιαστικό αφιέρωμα που αξίζει να διαβάσετε. Μέχρι τότε όμως διαβάστε αυτό:

Το σκάνδαλο σε μια παράγραφο

Πανσέληνος στον Άξονα Σκορπιού ~ Ταύρου. Να Σωθώ*



6. 11. 2014

ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ 

σήμερα το βράδυ στiς 00: 23

στην 14η, 26 του Ταύρου*

Ήλιος στην 14η, 26 του Σκορπιού*

Αφροδίτη στην 17η του Σκορπιού*

σε τρίγωνο με Χείρωνα στην 13η των Ιχθύων*




~~~~~




*Ο Πολεμιστής ή η Πολεμίστρια πονά*

Μαγικός Καθρέπτης, η γοητεία της διόρασης



Από τα αρχαία χρόνια η ανθρωπότητα ως φύση επεκτατική δεν μπορούσε να σταθεί στην επιφάνεια των πραγμάτων αλλά έχοντας έμφυτη την έλξη του απόκρυφου και του άγνωστου άρχισε να εφευρίσκει μεθόδους που θα το βοηθούσαν να δει πέρα από τον γνωστό και καθιερωμένο κόσμο των αισθήσεων. Ο ανθρώπινος νους θέλοντας να ικανοποιήσει αυτήν την βαθύτερη του επιθυμία έστρεψε την προσοχή του σε μεθόδους που σήμερα ονομάζουμε μαντεία. Έτσι πίστεψαν τα θνητά γένη ότι αποκτούσαν κάποια μικρή έστω κυριαρχία επί της ειμαρμένης…
Λίγα λόγια για την τέχνη της Μαντείας

Η Διδασκαλία του Πταχοτέπ : Οι Επτά Οκτάβες της Δόνησης και η Κιβωτός της Διαθήκης

 (...) «Το κάθε πλάσμα πάνω στη γη κατέχει αυτές τις δυνάμεις, αλλά μόνο στη μορφή που αντιστοιχεί στο βαθμό ανάπτυξής του. Χρησιμοποιεί μάλιστα αυτές τις δυνάμεις, αλλά δεν έχει επίγνωση αυτής της λειτουργίας. ΄Εχεις δει ποτέ σου άνθρωπο να αναρωτιέται πώς μπορεί να σηκώνει τα πόδια του ή τα χέρια του; ΄Η πώς μπορεί - έστω και για λίγο - να απογειώνει ολόκληρο το σώμα του από τη γη ... χοροπηδώντας; Κάθε κίνηση του σώματός σου οφείλεται σε μία διαστολή των μυών σου. Τι είναι όμως αυτό που συσπά τους μυς σου; Σκέψου για λίγο κόρη μου, τι;»
«Η θέλησή μου, Πατέρα.»
«Σωστά. Η θέλησή σου. Αλλά αν σε ρωτήσω τι είναι η θέλησή σου, μπορείς να μου δώσεις μια απάντηση;»

Γνωρίστε τα συμπτώματα της δηλητηρίασης με ασπαρτάμη!!!



Τα συμπτώματα της δηλητηρίασης με ασπαρτάμη μπορούν να επηρεάσουν την ψυχολογική και φυσιολογική λειτουργία σας και μπορούν να οδηγήσουν ακόμη και σε θάνατο. 

Η ασπαρτάμη είναι μια γλυκαντική ουσία που είναι πολύ πιο γλυκιά από τη ζάχαρη, αλλά έχει λιγότερες θερμίδες. Η ασπαρτάμη μπορεί να βρεθεί σε σόδες διατροφής,στον καφέ και το γιαούρτι. Ενώ τα προϊόντα ασπαρτάμης , όπως NutraSweet και Equal  μπορεί να φαίνονται ότι είναι μια πιο υγιεινή εναλλακτική λύση από τη ζάχαρη, υπάρχουν πολλές παρενέργειες και το δυναμικό για δηλητηρίαση.

Τι κάνουμε όταν ο άνδρας είναι καλός στη σχέση αλλά κακός στο σεξ;



Μια συμβουλευόμενη μου με επισκέφθηκε με το εξής θέμα: Πρόσφατα, γνώρισε ένα παιδί που από την αρχή φαινόταν να ταιριάζει πολύ μαζί του. Προς έκπληξη της, η πρώτη τους σεξουαλική επαφή ήταν «ατυχής», εννοώντας ότι δεν της άρεσε καθόλου ο τρόπος που την άγγιζε και γενικά, δεν ένιωσε ερωτισμό μαζί του. Ήταν καιρό μόνη, χωρίς σχέση κι ήλπιζε ότι όλα θα πάνε καλά.
Το ζευγάρι προσπάθησε να κάνει έρωτα, κάποιες φορές ακόμα, αλλά η φίλη μας, δεν ενθουσιάστηκε από το αποτέλεσμα. Αναρωτιόταν, λοιπόν, εάν θα άξιζε τον κόπο να συνεχίσει μαζί του, ιδιαίτερα εφόσον αισθάνεται ότι ταιριάζουν συναισθηματικά. 

Κάτι που ίσως δεν γνώριζες για την έλξη



Για να έχεις επιτυχία στην αποπλάνηση πρέπει να προκαλείς έλξη και στον κόσμο της αποπλάνησης έλξη σημαίνει πρόκληση ευρείας γκάμας συναισθημάτων από κάποιον που έχει αξία. Συναίσθημα είναι η ευάρεστη ή δυσάρεστη ψυχική κατάσταση που συνοδεύεται
από ελαφριές μεταβολές των λειτουργιών του οργανισμού και είναι αποτέλεσμα κάποιου γεγονότος ή εμπειρίας. Στην περίπτωση μας είναι η διέγερση της ψυχικής κατάστασης ως αποτέλεσμα της συναναστροφής της γυναίκας με έναν άντρα. Η αξία πρέπει να επιδεικνύεται χωρίς να μπαίνεις σε κατάσταση υποταγής, χωρίς να αποδεικνύεις πολύ τον εαυτό σου και να επιδεικνύεται ''κάτω από τα ραντάρ'', σαν να έτυχε, χωρίς να την αφήνεις να καταλάβει τι της κάνεις, διαφορετικά θα έχεις το αντίθετο αποτέλεσμα.

Είτε σου βγαίνουν φυσικά είτε σκόπιμα, οι παρακάτω συμπεριφορές δείχνουν αξία και προκαλούν συναισθήματα:
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα