Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Προσπάθεια

RecognizingCourageAndEffort1_Lg
.
«Νομίζω ότι θα κατανοήσουμε τη σημασία της ζωής όταν κατανοήσουμε και τι σημαίνει να κάνεις προσπάθεια.
Μπορεί ποτέ η ευτυχία  να έρθει με προσπάθεια;
Έχετε δοκιμάσει να προσπαθήσετε να γίνετε ευτυχισμένοι;
Είναι αδύνατον, έτσι δεν είναι; Αγωνίζεσαι να νιώσεις ευτυχία, αλλά η ευτυχία δεν υπάρχει. Η χαρά δεν έρχεται με καταπίεση, με έλεγχο ή μέσα από διάφορες απολαύσεις, γιατί στο τέλος μένει πάντα μια πικρή γεύση. Μπορείς να καταπιέζεσαι ή να ελέγχεις τον εαυτό σου, αλλά κάπου μέσα σου υπάρχει κρυμμένη σύγκρουση. (…)
Έρχεται όμως η αγάπη η κατανόηση με πάλη;

ενώπιον του δικαστή

Δικαστή μου
Όχι. Δεν έχουμε τίποτα να πούμε εμείς οι δυο
Εσύ είσαι ανεβασμένος στην έδρα
Κι εγώ στο σταυρό
Από ‘κει που βρίσκεσαι διάλογος δεν γίνεται
Εσύ κρατάς τη ζωή μου στην άκρη της πέννας σου
Και την πετάς σαν πιτσιλιά μελάνι
Εσένα σε δέσανε στο καθήκον να μοιράζεις αδικία με ψευδώνυμα
Εσύ είσαι απόγονος κάποιου χασάπη ή κάποιου βασιλιά
Εγώ είχα πατέρα τον ιδρώτα
Εσύ
Με κάποιαν απόφαση που δεν είναι δική σου
Τιμωρείς ένα έγκλημα που δεν είναι δικό μου
Και μόνο το χέρι σου – δικαστή μου
Μόνο το χέρι σου, αυτό, που τρέμει
Μόνο αυτό είναι δικό σου

Ελπίζοντας στο Ανέλπιστο

Lascapigliata
Σε ψυχολογικό επίπεδο, θα λέγαμε ότι η ανάπτυξη του θηλυκού συνεπάγεται και την ικανότητά του να παρέχει βοήθεια, να εξασφαλίζει την τροφή. Άρα, δεν είναι τυχαίο που ο άνδρας πρέπει να είναι πιο μεγάλος σε ηλικία, διότι αυτός χρειάζεται περισσότερα χρόνια για να φθάσει στην ψυχολογική ωριμότητα της γυναίκας.
 Το επίπεδο στο οποίο φτάνει το θηλυκό καθώς αναπτύσσεται είναι τέτοιο που του επιτρέπει να ανακαλύπτει όλο και περισσότερες έννοιες και αξίες, κι έτσι κάποια στιγμή ερμηνεύει τα πράγματα με πολύ διαφορετικό και πολύ βαθύτερο τρόπο απ’ ό,τι ο άνδρας. 
Εάν θελήσουμε να κατανοήσουμε τις αιτίες αυτής της διαφοράς, πρέπει πρώτα απ’ όλα να υπογραμμίσουμε το γεγονός ότι το θηλυκό παραμένει για πολύ μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στη μητρική αγκαλιά απ’ ό,τι το αρσενικό. 
Κι αυτό διότι το αγόρι, καθώς νιώθει «διαφορετικό», απομακρύνεται πολύ νωρίτερα από τον κόρφο της μάνας. 

«Εσείς και Εγώ»


Εσείς και ΕγώΤο ισχυρότερο «Εγώ» το έχουν όσοι φωνάζουν φανατικά για την ανάγκη εξάλειψης του «Εγώ» και την δημιουργία ενός «Εμείς».
Γνωρίζουν πολύ καλά την «Ψυχολογία της Μάζας» και ξέρουν πως ένα Συνειδητοποιημένο ΑΤΟΜΟ που δρα βάση Λογικής δεν είναι τόσο άβουλα υπάκουο στην Χειραγώγηση, όσο ένα ΠΛΗΘΟΣ που παρασυρμένο από το Συναίσθημα θα ακολουθήσει άβουλα τον «μπροστάρη» που κινεί τα νήματα του Ψυχισμού του δικού του και των διπλανών του…
Το «Εμείς» που κηρύττουν είναι στην ουσία ένα συγκαλυμμένο «Εσείς και Εγώ»…
Εσείς να με υπηρετείτε…

Ντενίσοβαν: Ο μυστηριώδης άνθρωπος των σπηλαίων, διασταυρώθηκε με ένα άγνωστο είδος

Νέα μελέτη για το DNA των πρώτων ανθρώπων παρουσιάστηκε στη συνεδρίαση της Royal Society που έλαβε χώρα στο Λονδίνο την περασμένη εβδομάδα.
Σύμφωνα με τα όσα παρουσιάστηκαν, το γονιδίωμα των αρχαίων σπηλαιανθρώπων, που ονομάστηκαν Ντενίσοβαν (Denisovan), περιέχει ένα τμήμα του DNA που φαίνεται να έχει έρθει από άλλο είδος που είναι σήμερα άγνωστο στην επιστήμη.
neanderthal
Ένα μυστηριώδες νέο είδος ανθρώπου ζούσε πριν από 30.000 χρόνια στη Σιβηρία. Δεν ξέρουμε όμως ακόμα με ποιον διασταυρώθηκε
Ο Ντενίσοβαν ζούσε πριν από 30.000 χρόνια, παράλληλα με τους άλλους προγόνους μας και ανακαλύφθηκε από επιστήμονες στη Σιβηρία πριν από έξι χρόνια. Τα ευρήματα που εντοπίστηκαν το 2008 δηλώνουν ότι εκείνη την εποχή υπήρχαν εν ζωή τουλάχιστον τρία μέλη της οικογένειας των συγκεκριμένων ανθρώπων. Οι σπηλαιάνθρωποι, που ονομάστηκαν Ντενίσοβαν (Denisovan), αναγνωρίστηκαν από το DNA που βρέθηκε σε ένα δόντι και ένα κόκαλο δαχτύλου.

Αστικοί Μύθοι: Το Κρυφό Σφαγείο Της Κισσάμου.

Μία από τις λιγότερο γνωστές ιστορίες της Κρήτης είναι εκείνη για το κρυφό σφαγείο στην περιοχή της Κισσάμου στον Νομό Χανίων. 
Αλήθεια ή μέρος της φαντασίας δεν γνωρίζει κανείς με σιγουριά εφόσον τα κάτωθι γεγονότα διαδραματίζονται στις αρχές του 1800 μ. Χ. όταν η Κρήτη βρισκόταν υπό τον τούρκικο ζυγό ήδη από το 1669 μ. Χ. 
Η σχετική ιστορία αναφέρεται στον Ευτύχη, ένα νεαρό βοσκό που ζούσε σε ένα πετρόχτιστο σπίτι,  κοντά σε ένα ποταμάκι που περνούσε μέσα από ένα μικρό δάσος, με τους ηλικιωμένους γονείς του και τις τρεις αγαπημένες του αδερφές, την Κωστούλα, την Αργυρώ και την Σοφία. Ο νεαρός ξύπναγε τα χαράματα και επέστρεφε στο σπίτι το σούρουπο κάθε μέρα κατάκοπος.

Οι παράλληλοι κόσμοι του Σύμπαντος

Η ιδέα ότι θα μπορούσε να υπάρχει ένας άπειρος αριθμός παράλληλων κόσμων μαζί με το δικό μας είναι δύσκολο να την αντιληφθεί κανείς, ωστόσο μια εκδοχή της λεγόμενης θεωρίας των «Πολλών Κόσμων» θα μπορούσε να παρέχει απαντήσεις σε αμφιλεγόμενες ιδέες της κβαντικής μηχανικής και των πολλών ερμηνειών τους.
multi-universeΟ καθηγητής Φυσικής στο πανεπιστήμιο του Τέξας Bill Poirier, πρότεινε μια θεωρία, η οποία όχι μόνο υποθέτει ότι οι παράλληλοι κόσμοι υπάρχουν, αλλά ακόμη υποστηρίζει ότι η αλληλεπίδρασή τους μπορεί να εξηγήσει όλες τις κβαντικές μηχανικές «παραξενιές» στο παρατηρήσιμο Σύμπαν.
Ο καθηγητής Poirier δημοσίευσε για πρώτη φορά την ιδέα αυτή πριν από τέσσερα χρόνια, όμως άλλοι φυσικοί ασχολήθηκαν με αυτήν σχετικά πρόσφατα και έδειξαν ότι είναι μαθηματικά πιθανή, αναφέρει δημοσίευμα του LiveScience. Η τελευταία έρευνα δημοσιεύτηκε τον περασμένο Οκτώβρη στο επιστημονικό έντυπο Physical Review X.

ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑΣ ΦΥΣΗΣ ΤΟ…ΣΤΗΘΟΣ..


Η Αγγελική , ή Αντζελα, ή Τζελα, ή Κικιτσα
για τους κολλητους της) είναι καλλιτεχνης της τριχας, όπως της αρεσει να αυτοαποκαλείται.
Οπερ εστι …μεθερμηνευόμενον..Κομμωτρια.
Ειναι επιτυχημενη, όμορφη, τσαχπίνα, ετοιμολογη με…υπέροχο στηθος, που το καμαρωνει,
και που το ζηλευουν οι πελατισες της…
Αναπόσπαστο κομμάτι της γυναικείας φύσης το στήθος..
για άλλη δουλεια τόφτιαξε ο Θεός, για άλλη δουλεια το..μοστραρουμε εμεις
( μαζι κι η…Κικιτσα) και πολλαπλως, το ταλαιπωρούμε, μεχρι εκεινο να διαμαρτυρηθει και ν αρχισει να ποναει…)
κι είναι φυσικό να μας ανησυχεί, κάθε φορά που εμφανίζεται κάποια ενόχληση.
όπως καλη ωρα η..Κικιτσα, που τρελλαθηκε γιατί…εβγαλε μια φλεγμονη στη θηλη, κι εχασε τον κόσμο κατω απ τα πόδια της..)

Ο Λυκουργος Β. λαμπρος μαστολογος, με σπουδες στη Φραγκια, θα μας¨ξεναγησει¨ σημερα,
στο μυθικο κόσμο του γυναικειου στηθους,που ο Θεός το εφτιαξε για να τρεφονται τα μωρακια,
κι εμεις το μετατρέψαμε σε….φετιχ ( καλα να πάθουμε)…
Όπως και στα προβλήματα που συνηθως παρουσιαζει..με κυριαρχο, όπως πάντα τον πονο..

Εσύ, με πόσα λαμπάκια θα κρύψεις τη θλίψη σου φέτος;


image.php
Πλησιάζουν Χριστούγεννα.
Οι μεγάλες πρωτεύουσες του κόσμου έχουν ήδη »ντυθεί» στον ανάλογο ρυθμό, συναγωνιζόμενες  η μία την άλλη στο πιο ακριβό και θελκτικό σκηνικό.
Τα καταστήματα και αυτά με τη σειρά τους έχουν επιδοθει σε έναν αγώνα δρόμου για το στολισμό των βιτρινών.Ό,τι πιο στυλάτο κυκλοφορεί πρέπει να παρουσιάστει μπροστά στα έκπληκτα μάτια των περαστικών,που προσπαθούν να πείσουν τον εαυτό τους ότι όλα είναι τέλεια,  τώρα που έρχονται οι γιορτές.
Πρέπει δηλαδή να είναι καλά, δεν είναι cool να μην είσαι.
Θα είσαι θες δε θες! Με το ζόρι μίζερε άνθρωπε!
Ε,όχι ρε πούστη μου, έχω δικαίωμα να μην είμαι.
Δεν θέλω να είμαι.
Δεν θέλω να προσπαθώ να πείσω μαζί με τους γύρω μου και εμένα ότι  «it’s cristimaaaas,yeeaahhh» , 
Super ουάου καταστάσεις!

ΕΝΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΟΡΓΑΝΟ…ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΛΙΓΟ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ..


Ο καρκίνος στο συκώτι παρουσιάζει σημαντική αύξηση, στο καιρό μας.. 
 Η παχυσαρκία, το αλκοόλ και η ηπατίτιδα C ,οι κυριότεροι λόγοι
Μπορεί να εκδηλωθεί με δύο τρόπους.
Στην πρώτη περίπτωση μιλαμε για πρωτογενή καρκίνο ,όπου στο ίδιο το όργανο
δημιουργείται μια μορφή καρκίνου.
Στη δεύτερη περίπτωση πρόκειται για μεταστάσεις στο συκώτι.
Όπως.. ο καρκίνος του παχέος εντέρου που μπορεί να δημιουργήσει μεταστάσεις στο συκώτι.

Τώρα με ποιόν είμαστε;


Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης 
Δημοσιογράφος - Συγγραφέας - Τουρκολόγος 

Το χειρότερο πράγμα για ένα λαό που έχει χάσει τα πάντα, είναι να απελπιστεί τόσο σε σημείο που να θεωρεί πως κάθε κίνηση αντίστασης του είναι χαμένη, πως κάθε προσπάθεια αντίδρασης του είναι μάταιη, πως κάθε σκέψη να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο είναι καταδικασμένη ουτοπία. Ο λαός αυτός, ζαλισμένος και «υπνωτισμένος» από ένα σύστημα που χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να τον αποπροσανατολίσει και να τον καθηλώσει, είναι καταδικασμένος σε αργό θάνατο, είναι πρόβατο επί σφαγή και οι δήμιοι του είναι οι μεγάλοι προδότες του.


Αυτό είναι και το μεγαλύτερο όπλο του συστήματος, η επιβολή της αντίληψης πως ότι και να κάνεις πάλι αυτοί θα είναι κερδισμένο, πάλι οι ίδιοι θα είναι στα πράγματα, πάλι αυτοί θα κυριαρχήσουν και θα συνεχίσουν απτόητοι στο έργο της καταστροφής κάθε πιθανότητας αντίδρασης, της απομόνωσης κάθε υγιούς στοιχείου που ακόμα προσπαθεί να σηκώσει σημαία αντίστασης σε όλη αυτή την «λαίλαπα». 
Όταν ανοίγεις μια συζήτηση για τις επερχόμενες εξελίξεις, οι περισσότερες απόψεις που θα ακούσεις είναι ότι: «όλοι το ίδιο είναι», «ότι και να κάνεις το παιχνίδι είναι σημαδεμένο», «ότι και να ψηφήσεις πάλι αυτοί θα βγουν», «ο Έλληνας δεν αλλάζει» και το χειρότερο από όλα, «αυτός ο τόπος είναι καταραμένος και ποτέ δεν θα έχει προκοπή».
Έτσι μας έχουν κάνει να πιστεύουμε αυτοί που μας θέλουν πρόβατα.
Έτσι μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε. Ότι όλα είναι μαύρα και πως δεν υπάρχει πια σωτηρία και αυτός ο λαός είναι χαμένος και καταδικασμένος.

ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗΣ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ


0111111-nea-metra_252_193ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ E-MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ
ΙΔΟΥ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
H Iskra παραθέτει τα όσα αποδέχτηκε η κυβέρνηση από τις απαιτήσεις της τρόικας στον ασφαλιστικό και μισθολογικό τομέα με βάση το e-mail του Γκίκα Χαρδούβελη προς την τρόικα:
1. Αυστηροποίηση των προϋποθέσεων για θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος για κατώτερη σύνταξη στα 67 χρόνια ηλικίας από τα 15 στα 20 χρόνια ασφάλισης, από 4,5 χιλιάδες ένσημα στα 6 χιλιάδες ένσημα. Είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, σε εποχές πολύ μεγάλης ανεργίας και εισφοροδιαφυγής να συγκεντρώσει ένας ασφαλισμένος αυτά τα ένσημα. Όσοι θα έχουν λιγότερα από 15 χρόνια ασφάλισης δεν θα παίρνουν τίποτε, ενώ όσοι έχουν από 15 – 20 χρόνια θα παίρνουν αναλογικήσύνταξη 323 ευρώ μηνιαία, δηλαδή πολύ μικρότερη σύνταξη από την κατώτερη εγγυημένη σύνταξη, που σήμερα είναι 486,8 ευρώ μηνιαία.

WinUAE : Παίξτε παιχνίδια Retro στον υπολογιστή σας


To θέμα μας αφορά την θρυλική πάλαι ποτέ παιχνιδομηχανή και όχι μόνο, AMIGA, συγκεκριμένα θα ασχοληθούμε με το πώς θα κάνουμε τις βασικές ρυθμίσεις στον Emulator Winuae ο οποίος  την εξομοιώνει σε πολύ μεγάλο βαθμό δίνοντάς μας την δυνατότητα να ξαναθυμηθούμε τα παλιά ( για τους λίγο μεγαλύτερους) αλλά και να μας προσφέρει ατέλειωτες ώρες διασκέδασης.

Χάστε εύκολα και γρήγορα βάρος!!

Χάστε εύκολα και γρήγορα βάρος!!

Όταν μιλάμε για απώλεια βάρους το μυαλό μας πηγαίνει σε δύο παράγοντες: δίαιτα και άσκηση. Μήπως όμως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να βοηθήσει;
Για …καλή μας τύχη υπάρχει. Πρόκειται για την ενέργεια, τις θερμίδες δηλαδή, που δαπανάμε κατά τη διάρκεια της ημέρας προκειμένου να πραγματοποιήσουμε τις καθημερινές μας δραστηριότητες, όπως οι δουλειές του σπιτιού, η βόλτα του σκύλου ή ακόμη και το ντους. Στη βιβλιογραφία αναφέρεται ως NEAT (Non-Exercise Activity Thermogenesis) και είναι ένας σχετικά πρόσφατος όρος, που χρησιμοποιείται για να περιγράψει την ενεργειακή δαπάνη (θερμογένεση) που οφείλεται σε δραστηριότητες εκτός άσκησης.

Αλέξανδρος και «Ανατολή»: με το που μπήκε στην Περσέπολη «άλλαξε»...έγινε «Πέρσης»...εξόντωσε αδίστακτα το Ελληνικό Στράτευμά του...δυό χρόνια μετά έπεφτε νεκρός, θύμα της Ύβρεώς του...βρε λες;



γράφει ο Γιώργος Ανεστόπουλος


Πως θα σας φαίνονταν αν σας έλεγαν πως ο προσφιλής μας Αλέξανδρος πήγε να επιβάλλει στην Ελληνική κοινωνία τον «ανατολίτικο τεμενά και την μπούρκα» 1800 χρόνια πριν το Ισλάμ;
 
Μοιάζει λίγο με «λογικό άλμα» που δεν το αντέχει ο εγωϊσμός μας;
 
Καλά...τα υπόλοιπα στην...«πορεία»...

Το βιβλίο «Ο Μυστηριώδης θάνατος του Αλέξανδρου», του PDoherty (εκδ. Ενάλιος) είναι ένα «αντισυμβατικό βιβλίο» που πάει κόντρα στην επίσημη ιστοριογραφία περί Αλεξάνδρου.

Δεν λέει βεβαίως «ξεκάθαρα» αυτό που ξεστόμισα εγώ εντελώς ωμά στην πρώτη πρώτη σειρά του κειμένου...

Πως δηλαδή, αυτό που απετράπη στον Μαραθώνα το 490 πΧ - η Περσοποίηση της Ελλάδας/Ευρώπης - παρ' ολίγον να συμβεί - εμμέσως πλην σαφώς - επί Αλεξάνδρου...(αν δεν το προλάβαινε ο "αιφνίδιος θάνατός" του - με βαρύ τίμημα όμως την ανακοπή κατάκτησης της Δύσης και τη μη συντριβή της Ρώμης...κάτι που στην πορεία στοίχησε στην Ελλάδα την απόλυτη καταστροφή της)...
Ίσως, λίγο, "απαλά", επιδερμικά και "φοβισμένα" να το "υπονοεί"...
Ίσως...
Σε κάθε περίπτωση είναι πολύ προσεκτικός ο συγγραφέας σ' αυτό, ώστε να μη σε αφήνει να βγάλεις αβίαστα ένα τέτοιο "συμπέρασμα" για την ανάλυσή του.

Ακολουθεί μια γλαφυρή, συναρπαστική «εγκληματολογική οπτική» θεώρησης κι ανάλυσης εκείνης της συνταρακτικής περιόδου που από τη μια ο Ελληνικός στρατός του Αλεξάνδρου σάρωσε την κυρίαρχη (Περσική) αυτοκρατορία της εποχής του μέσα σε λίγα χρόνια κι από την άλλη, εντελώς «αιφνίδια» ήταν σαν να γύρισε ξαφνικά ο ουρανός ανάποδα και «χάθηκε απρόσμενα ο Μέγας Στρατηλάτης».

Τα συμπεράσματά του είναι ομολογουμένως «ασυνήθη και εκρηκτικά».

269 χιλιάδες τόνοι πλαστικών απορριμμάτων επιπλέουν στους ωκεανούς...







Σχεδόν 269 χιλιάδες τόνοι πλαστικών απορριμμάτων επιπλέουν  στους ωκεανούς του κόσμου, σύμφωνα με μελέτη διεθνών επιστημόνων, όπως δημοσιεύει το βουλγαρικό Mediapool, που επικαλείται  αμερικανική μελέτη.


Εμπειρογνώμονες από  πέντε χώρες συγκέντρωσαν δεδομένα τα οποία συνέλεξαν κατά τη διάρκεια 24 αποστολών επί έξι χρόνια, στο χρονικό διάστημα 2007-2013 σε όλον τον κόσμο.

Σύμφωνα με τη μελέτη, που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου,  ο όγκος των πλαστικών σκουπιδιών στους ωκεανούς είναι πολύ περισσότερος από ό, τι υπολογίζονταν μέχρι σήμερα.

Eννιά μύθοι της τεχνολογίας που όλοι πιστεύουν -Τελικά δεν ισχύουν




Η χρήση κινητού απαγορεύεται στα βενζινάδικα, ποτέ δεν πρέπει κανείς να στέκεται μπροστά σε φούρνο μικροκυμάτων, ενώ οι μπαταρίες πρέπει να είναι εντελώς άδειες πριν φορτιστούν. Αποτελούν μερικούς μόνο από τους μύθους γύρω από την τεχνολογία που χρησιμοποιούμε καθημερινά.

Η αλήθεια είναι διαφορετική. Είτε πρόκειται για λανθασμένες αντιλήψεις, είτε για δεδομένα που άλλαξαν στην πορεία χάρη στην πρόοδο της τεχνολογίας, κάποια από αυτά που οι περισσότεροι θεωρούν δεδομένα, ουσιαστικά δεν ισχύουν. Η Huffington Post αποφάσισε να αποδομήσει μερικούς από αυτούς τους μύθους.

Μύθος: Δεν μπορείς να βγάλεις καλές φωτογραφίες αν η φωτογραφική δεν έχει πολλά megapixel
Αλήθεια: Αν και είναι μία κοινή αντίληψη, η ποιότητα της φωτογραφίας καθορίζεται από πολλούς άλλους παράγοντες και όχι από τα megapixel. Ο φακός της μηχανής, οι αισθητήρες, η ικανότητα του «φωτογράφου» να εκμεταλλευτεί το φως και πολλοί ακόμη παράγοντες είναι εκείνοι που καθορίζουν την ποιότητα του αποτελέσματος μετά από το «κλικ». 

Παρέμβαση Γιούνκερ στα εσωτερικά μας ή προειδοποίηση;


Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, προέβη πριν λίγες ώρες σε δηλώσεις που αφορούν την κατάσταση στην Ελλάδα η οποία θα μπορούσε αφενός να ερμηνευτεί ως «παρέμβαση στα εσωτερικά της χώρας», εναλλακτικά όμως ως σαφής προειδοποίηση από την πλευρά των Ευρωπαίων εταίρων της Ελλάδας…
Όπως μεταδίδει ο εξειδικευμένος στα θέματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης ιστοχώρος «http://euobserver.com/», χωρίς περιστροφές, σε μια παρέμβαση που αναμένεται να προκαλέσει σάλο, κατά τη διάρκεια συζήτησης στην αυστριακή τηλεόραση, ο κ. Γιούνκερ ζήτησε από την Ελλάδα να μην εκλέξει «ακραίες δυνάμεις» στην εξουσία και με ελάχιστα διπλωματικό τρόπο, δήλωσε ότι ο ίδιος θα προτιμούσε «γνωστά πρόσωπα»!
«Θεωρώ ότι οι Έλληνες – που η ζωή τους είναι πολύ δύσκολη – γνωρίζουν πολύ καλά τι θα σήμαινε για την Ελλάδα και την Ευρωζώνη ένα κακό εκλογικό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά (I think that the Greeks – who have a very difficult life – know very well what a wrong election result would mean for Greece and the eurozone).

«Ως πότε η Δύση θα κοροϊδεύει εαυτόν με τον Ερντογάν;»

Η Τουρκία θα έπρεπε να αποτελεί μέρος της λύσης. Αντίθετα είναι μέρος του προβλήματος. Και το πρόβλημα είναι φυσικά η επέκταση του τζιχαντισμού στη Μέση Ανατολή, τη Βόρεια Αφρική και ακόμα παραπέρα.
Του Clifford D. May
ΤΙΤΛΟΣ ΑΡΘΡΟΥ: «The Neo-Ottoman: How long can the West pretend that Turkish President Erdogan is an ally?» (Ο Νεοθωμανός: Για πόσο μπορεί η Δύση να παριστάνει ότι ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν είναι σύμμαχος;)
ΠΗΓΗ: The Washington Times, http://defenddemocracy.org
Οι τουρκικές αρχές έχουν υποστηρίξει το Μέτωπο αλ Νούσρα, ένα παρακλάδι της αλ Κάιντα, το Ισλαμικό Κράτος, το οποίο έχει μετατρέψει τεράστιες εκτάσεις σε Συρία και Ιράκ σε πεδία θανάτου, το Ιράν, τη Μουσουλμανική Αδελφότητα και τη Χαμάς, το παλαιστινιακό παρακλάδι της Αδελφότητας.
Ιδιαίτερα ενοχλητική είναι και η ρητορική των Τούρκων ηγετών. Ο υπουργός Βιομηχανίας και Τεχνολογίας της Τουρκίας, υποστήριξε, πριν μερικές μέρες, ότι οι μουσουλμάνοι ανακάλυψαν πως η Γη είναι στρογγυλή. Δύο βδομάδες πριν από αυτό ο ίδιος ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν επέμεινε ότι οι μουσουλμάνοι ανακάλυψαν την Αμερική, 300 χρόνια πριν τον Κολόμβο και πως βρήκαν τζαμί στην Κούβα.
Οι μύθοι αυτοί μπορεί να μη φαίνονται ως τίποτα περισσότερο από προσπάθεια ανύψωσης της ισλαμικής υπερηφάνειας. Είναι δύσκολο να εξηγηθεί η συνεχώς αυξανόμενη ξενοφοβία του Ερντογάν. «Οι ξένοι αγαπούν το πετρέλαιο, τον χρυσό, τα διαμάντια και τη φτηνή εργατική δύναμη του ισλαμικού κόσμου. Τους αρέσουν οι συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή. Οι ξένοι μας κάνουν τον φίλο αλλά μας θέλουν νεκρούς. Θέλουν να δουν τα παιδιά μας νεκρά. Για πόσο θα του αντέχουμε αυτό;», είπε.

Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΚΑΦΗΣ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ




Το Σάββατο 6/12/2014 η κα Περιστέρη παρουσίασε τα αποτελέσματα της ανασκαφής στον Τύμβο Καστά στηνΓαλλική Σχολή Κλασσικής Αρχαιολογίας (Société française d’archéologie classique) στο Παρίσι.


Από τα tweets κάποιου που παρευρέθη στην παρουσίαση συνάγουμε τα εξής :

-Η κα Περιστέρη εμφανίσθηκε με τον συνηθισμένο μπερέ της και παρουσίασε τα αποτελέσματα της τριετούς (2012-2014) ανασκαφής της στον Τύμβο Καστά σε άπταιστα γαλλικά.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΤΗΝ ΙΑΠΩΝΙΑ!!!! ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΣΗΜΕΡΑ!!!!

5


Επειδή πολλοί από εσάς μου είχατε στείλει πολλά μηνύματα και μου είχατε πει να σας πω για την ζωή του Χριστού στην Ιαπωνία το έκανα και σας παραθέτω τα εξής με το ζήτημα αυτό. Προτού συνεχίσω θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά για τις φωτογραφίες αλλά και τις πληροφορίες που μου έστειλε τον πολύ καλό φίλο μου και συνεργάτη σε κάποιες ιδιαίτερες έρευνες που έχουμε κάνει μαζί στο παρελθόν για την Μέση Γη, τον Νοκιμάρο Μισούκι όπου είναι καθηγητής λαογραφίας στο Τόκιο της Ιαπωνίας!!!!
Παρά τις διαφορετικές θρησκευτικές πεποιθήσεις του καθενός, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι μια από τις πιο εύκολες αναγνωρίσιμες θεό -οντότητες σε όλες τις θρησκείες του κόσμου δεν είναι κανένας άλλος από τον Ιησού Χριστό!!!! Υπάρχει πλούσια θρησκευτική ιστορία από τις ιστορίες και τις περιοδείες που αποδίδονται σε αυτή την θεϊκή οντότητα, υπάρχουν όμως και κάποιες μυστικές περιοδείες και ιστορίες, μια από αυτές τις περιοδείες περιλαμβάνουν ότι Ιησούς ταξιδεύει στην αρχαία Ιαπωνία!!!!
Σύμφωνα με τη λαογραφία ενός απομακρυσμένου ορεινού χωριού στη βόρεια γωνία της Ιαπωνίας, ο Ιησούς Χριστός ταξίδεψε όχι μόνο στην Ιαπωνία, αλλά έζησε εκεί ως την τελευταία του κατοικία του επι της γης, αντί να πεθάνει στο σταυρό στο Γολγοθά!!!! Προτού οι ορθόδοξοι ιερείς με αφορίσουν αν δεν το έχουν κάνει ήδη από ποιο παλαιά άρθρα μου, ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτήν την τόσο αινιγματική και συνάμα παράξενη ιστορία της υποτιθέμενης ( !!;;!! ) ζωής του Ιησού Χριστού στην Ιαπωνία!!!!!

Η ΚΡΙΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ!!;!! Η ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΗΝ ΒΡΕΤΑΝΙΑ!!;!! ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ!!!!!

Μνημειακή εξαπάτηση!!;;!! ΣΙΓΟΥΡΑ!!!! Για να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε βαθιά νερά που λίγοι τολμούν να κάνουν!!!!
Πώς οι πολιτικοί, μας έχουν πει ψέματα σχετικά με το πραγματικό σκοπό που ονομάζεται Ευρωπαϊκό μεγαθήριο!!!!


HEATH
 Μοιραία: Σαράντα χρόνια πριν και σήμερα,
Ο Edward Heath ( Έντουαρντ Χήθ ) ηταν αυτός που το ονόμασε τότε ΕΕ << κοινή αγορά >>!!!!
Πριν από σαράντα χρόνια, σε αυτό που ήταν αναμφισβήτητα η πιο μοιραία πολιτική κίνηση που έγινε ποτέ ηταν από τον Βρετανό Πρωθυπουργό , ο Έντουαρντ Χήθ όπου μας σε αυτό που ονομάστηκε τότε η << κοινή αγορά >>!!!! Ένα τέτοιο βήμα μόλις είχε αναφερθεί στην προηγούμενη Γενική Εκλογική, και οι Βρετανοί είχαν πολύ μικρή ιδέα για το τι είχαν μπλέξει τους εαυτούς τους, εκτός από μια εμπορική συμφωνία που θα μπορούσε να καταστήσει ευκολότερο για εμάς να πωλούν τα προϊόντα του στους Ευρωπαίους γείτονές τους!!!! Τέσσερις δεκαετίες αργότερα όμως, η εικόνα θα μπορούσε μόλις και μετά βίας να φαίνονται πιο διαφορετική!!!!  Αυτό που χουμε δει ότι δήθεν αυτή η ένωση έχει μεταμορφωθεί, βήμα προς βήμα, σε μια  τεράστια, φουσκωμένη γραφειοκρατική αυτοκρατορία, αλλα και οικονομική εξαθλίωση αλλα και την επιβολή ως ασφυκτική κυριαρχία της πάνω από 27 έθνη!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα