Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

Τα τρία είδη της Αγάπης




«Χάσε … για να βρεις την Αγάπη»
Υπάρχουν τρία είδη αγάπης. Η πρώτη αγάπη είναι προσανατολισμένη σε κάποιο αντικείμενο. Το αντικείμενο της αγάπης. Βλέπεις μια όμορφη γυναίκα με πολύ καλές αναλογίες, ριγείς. Νομίζεις πως ερωτεύεσαι. Ερωτεύεσαι γιατί η γυναίκα είναι όμορφη. Επειδή είναι ωραία και καλή. Κάτι από το αντικείμενο έχει κεντρίσει την αγάπη σε σένα. Δεν είσαι στ’ αλήθεια κύριος της κατάστασης. Η αγάπη έρχεται απ’ έξω.
Μπορεί να μην είσαι τόσο αξιαγάπητος, μπορεί να μην έχεις καθόλου την ποιότητα της αγάπης, μπορεί να μην έχεις αυτή την ευλογία, αλλά επειδή η γυναίκα είναι όμορφη νομίζεις ότι η αγάπη αναβλύζει σε σένα. 
Η αγάπη αυτή είναι προσανατολισμένη σε κάποιο αντικείμενο. Αυτό ονομάζουν αγάπη οι περισσότεροι. Αυτό ονομάζουν έρωτα. Είναι πόθος. Αυτό που θέλεις είναι να κατακτήσεις αυτό το όμορφο αντικείμενο. Να εκμεταλλευτείς αυτό το όμορφο αντικείμενο και να το κανείς δικό σου. Μα να θυμάσαι. Αν η γυναίκα είναι όμορφη, δεν είναι όμορφη μόνο για σένα. Είναι όμορφη για πολλούς. Θα υπάρξουν πολλοί που θα την ερωτευτούν. Και θα υπάρξει πολλή μεγάλη ζήλια, ανταγωνισμός κι ένα σωρό άλλα άσχημα πράγματα που θα έρθουν σε αυτόν τον έρωτα. Τον υποτιθέμενο έρωτα.

Αν ¨ερωτευτείς¨ έναν όμορφο άντρα, μια όμορφη γυναίκα θα μπεις σε μπελάδες. Θα υπάρξει ζήλια, θα υπάρξει βία, θα γίνει φονικό. Μπαίνεις σε μπελάδες. Και από την αρχή, αρχίζεις να τα κάνεις όλα δικά σου ώστε να μην υπάρχει η πιθανότητα να πάει κάτι στραβά ή να ξεφύγει από τον έλεγχο σου. Αρχίζεις να καταστρέφεις τη γυναίκα ή τον άντρα. Σταματάς να δίνεις ελευθερία και αρχίζεις να καταπατάς τα δικαιώματα της γυναίκας από όλες τις πλευρές και κλείνεις όλες τις πόρτες.

Κατανόηση


"Την κατανόηση δεν μπορείς να την σπουδάσεις δεν μπορεί να στην διδάξει κανείς. Χρειάζεται να γίνεις φως εσύ για τον εαυτό σου. Χρειάζεται να ψάξεις και να αναζητήσεις μέσα στην ύπαρξή σου, γιατί βρίσκεται ήδη εκεί στον ίδιο τον πυρήνα. Αν βουτήξεις βαθιά, θα την βρεις. Θα χρειαστεί να μάθεις πώς να βουτάς μέσα στον εαυτό σου, όχι μέσα στις γραφές, αλλά μέσα στη δική σου ύπαρξη".
Οsho


Ο συναισθηματικά ώριμος άνθρωπος είναι γεμάτος κατανόηση και ξέρει ότι τίποτε δεν είναι όπως φαίνεται. Γνωρίζει ότι πίσω από τις έντονες αντιδράσεις των άλλων ανθρώπων κρύβεται κάποια πληγή που δεν εχει επουλωθεί και κάποιος φόβος που δεν θέλουν αυτοί να φανερώσουν. Έχει πάψει να είναι εγωιστής και να σκέφτεται τον εαυτό του. Έχει σταματήσει να βάζει στους ανθρώπους γύρω του ταμπέλες και να τους τοποθετεί μέσα στο κουτί της ίδιας, επαναλαμβάνουσας και κυλιόμενης συμπεριφοράς.

Ο ΟΜΗΡΟΣ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ ΤΗΝ ΛΕΥΚΗ ΜΑΡΜΑΡΙΝΗ ΠΕΡΙΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΤΑΦΙΚΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΗΣ ΑΜΦΙΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΤΡΟΠΟ 545 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ !!!


Η πρόταση [ Οδαξ εν χειλεσι φυντες ] στο στίχο α381
Η ερμηνεία των λέξεων
Οδαξ *= η λευκή ανθρώπινη οδοντοστοιχία
Δόξα * = προσδοκία –αμοιβή-δόξα –τιμή
Εν = μέσα
Χειλεσι = τα χείλη – τα άκρα
Φυντες = φύω = βγάζω –γεννώ
Ερμηνεύεται διαχρονικά = Δάγκωσαν σφικτά τα χείλη !!!
Θα μπορούσαμε αβίαστα να την ερμηνεύσουμε και ως εξής .-
[ μέσα από την στοματική κοιλότητα που περικλείεται από λευκή οδοντοστοιχία [οδαξ –δόξα ] και τα χείλια μου βγάζω λόγο η προσδοκώ να βγάλω λόγο αν κάνουμε την ερμηνεία με τον αναγραμματισμό του Οδαξ –δόξα που σημαίνει και προσδοκία.
Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ
Η μεταφορά της στοματικής κοιλότητας όπου το όργανο του μύθου[λόγου] –θυμού [μυαλό] που περιμετρικά προστατεύεται από τα λευκά δόντια και τα σφιχτά χείλη με το κυκλικό ταφικό μνημείο της Αμφιπολις που περιμετρικά προστατεύεται με τριπλή περίμετρο λευκού μαρμάρου και στο εσωτερικό του υπάρχει ο θειος λόγος με την μορφή γενετικού υλικού του Αλέξανδρου – Αθηνάς είναι άπλα εκπληκτική.
Ας δούμε όμως τι άλλες μοναδικές πληροφορίες μας δίνει ο αναγραμματισμός της πρότασης και των λέξεων που την αποτελούν .

Η Εστία κι ο Πλούτωνας στην 13η Πύλη του Αιγόκερω*








 29. 12. 2014




Η Εστία 

η Θεά της Φωτιάς

μαζί με τον Αδελφό Της Πλούτωνα

τον Θεό του Ανείπωτου

βρίσκονται στην 13η Μοίρα του Αιγόκερω*





Εστίασε στον Πλούτωνα*

Φώτισε τον Πλούτωνα*

Βάλε Φωτιά στα Δώματα

τα πιο Σκοτεινά του Πλούτωνα*




Εξάγνισε τα Πάντα* 





Και μετά 

αν έχει μείνει κάτι που Δεν το' Καψε η Φωτιά

πάρε το Δρεπάνι του Κρόνου

και μαζί με την Εστία Θέρισε Το*


Κόψτο απ' τη Ρίζα*

"Βιασμένες" εκλογές, βιασμένοι θεσμοί

Αναμενόμενο το αποτέλεσμα της τρίτης ψηφοφορίας για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας. Η χώρα οδηγείται - για μία ακόμη φορά τα τελευταία 7 χρόνια - σε πολύ πρόωρες εκλογές. Σε περιόδους κρίσης πολιτικής και οικονομικής, η πρόωρη προσφυγή στις κάλπες είναι συνήθης σε καθεστώτα όπου η δημοκρατία απλά δε λειτουργεί υποδειγματικά. Αυτή, δε η εύκολη παράκαμψη θεσμών (πρόωρες εκλογές, πολιτικά παιχνίδια πάνω στην εκλογή ΠτΔ, καταστρατήγηση του Συντάγματος κ.ο.κ) συνιστά την πιο χαρακτηριστική εικόνα ενός πολιτικού καθεστώτος που ευρίσκεται σε συνεχή παρακμή.
 Οπωσδήποτε υπάρχουν λόγοι που ο κ. Σαμαράς επέλεξε να εκβιάσει την εκλογή του ΠτΔ και, άρα, και να θέσει επί τάπητος το ενδεχόμενο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες. Αυτοί, βέβαια δεν είναι ούτε το... εθνικό συμφέρον, ούτε η ευθύνη (!) που αισθάνεται ο ηγέτης της ΝΔ για τον τόπο! Ποιοι, λοιπόν είναι οι λόγοι που οδηγηθήκαμε, για άλλη μία φορά, σε πρόωρες εκλογές;

Οι σχέσεις είναι ιερές




«Οι περισσότεροι άνθρωποι μπαίνουν σε μια σχέση αποβλέποντας στο τι μπορούν να πάρουν από αυτήν παρά στο τι μπορούν να δώσουν σ’αυτήν.

Ο σκοπός μιας σχέσης είναι να αποφασίσει ποιο μέρος του εαυτού σου θα ήθελες να δεις να «εμφανίζεται» και όχι ποιο μέρος του άλλου μπορείς να αιχμαλωτίσεις και να κρατήσεις.

Ένας μόνο σκοπός μπορεί να υπάρξει για τις σχέσεις και για όλη τη ζωή: να είσαι και να αποφασίσεις ποιος πραγματικά είσαι.

Είναι πολύ ρομαντικό να λες πως ήσουν ένα «τίποτα» μέχρι να έρθει εκείνος ο ξεχωριστός άλλος στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν είναι αλήθεια. Και ακόμα χειρότερα, ασκεί μια τρομαχτική πίεση στον άλλον ή την άλλη να είναι ένα σωρό πράγματα που δεν είναι.

Επειδή δεν θέλουν να σε «απογοητεύσουν», προσπαθούν πολύ σκληρά να είναι και να κάνουν αυτά τα πράγματα, ώσπου πια δεν μπορούν. Δεν μπορούν πια να συμπληρώνουν την εικόνα που έχεις εσύ γι’αυτούς. Δεν μπορούν να εκπληρώσουν τους ρόλους που τους έχουν αποδοθεί. Η δυσφορία και η μνησικακία όλο και μεγαλώνουν. Ο θυμός ακολουθεί.

Τελικά, για να σώσουν τον εαυτό τους (και τη σχέση) αυτοί οι ξεχωριστοί άλλοι αρχίζουν να επανακτούν τον αληθινό τους εαυτό, ενεργώντας περισσότερο σύμφωνα με το ποιοι πραγματικά είναι. Τότε είναι που αρχίζεις να λες ότι «άλλαξαν».

Η Νέα Τάξη Πραγμάτων και το… ΜΙΝΙΟΝ

minion

Το επίπεδο μιας κοινωνίας φαίνεται από τις διαφημίσεις που δεσμεύουν την Επικαιρότητά της… οι διαφημιστές γνωρίζουν καλά την γλώσσα που καταλαβαίνει το target group τους.
Όταν η Ψυχή λείπει από τον Κοινωνικό Ιστό, αποκρουστικά «σποτάκια» τύπου Jumbo και Τζάμπα κάνουν πάταγο.
Μα όταν μια Κοινωνία έχει Ψυχή…
μεγαλουργεί…

''Κοίτα απλά να ζήσεις..''



 Κάποτε μου είχες πει ότι φοβάσαι την μοναξιά. Εγώ σου είπα ότι την λατρεύω, την έχω νιώσει και την νιώθω συνέχεια. Γι' αυτό την έχω αποδεχτεί. Πιστεύω ότι είναι το τελευταίο μεγάλο ταμπού. Εξάλλου κάθε άνθρωπος είναι μόνος του και όσο και να προσπαθείς να αποφύγεις την στιγμή της μοναξιάς σου το μόνο που καταφέρνεις είναι κάθε φορά να γίνεται και πιο εχθρική μαζί σου. Μετά από όλα αυτά δεν ξέρω γιατί προσπαθώντας να με πληγώσεις μου είπες ότι καποιά στιγμή θα μείνω μόνος μου. Μου φάνηκε χαζό. Τις πιο σημαντικές μας στιγμές τις ζούμε μόνοι μας ρε. Όλοι κάποια στιγμή παραείμαστε καταθλιπτικοί για τους μονίμως χαρούμενος. Ακόμα και εσύ. Άκου τι σου λέω. Και δεν ξέρω αν θυμάσαι...

Κάποτε μου είχες πει πως είναι αργά

0:11
Σαν τα φώτα σβήσουν στην πόλη των παιδιών αφήνω το φαναράκι μου σε κάποια άγνωστη πόρτα και βγαίνω στους δρόμους. Έτσι απλά, γιατί έχω μέσα μου το δικό μου φως. Το θρόισμα των φύλλων παιχνίδι και συνομιλία με τον δροσερό αγέρα, σκιές που θροΐζουν και αυτές καθώς οι φλόγες των κεριών χορεύουν μέσα στη νύχτα.

Κάποτε μου είχες πει πως είναι αργά.

Μα τώρα πια μπορώ ακόμα να βαδίζω κάτω από τις φτέρνες σου, μπορώ ακόμα να αναπνέω την πρώτη σου ανάσα και να αντικρίζω μπρος μου όλα εκείνα που σε έκαναν να δακρύζεις από συγκίνηση και ευτυχία. Μπορώ ακόμα να δονούμαι από τους ήχους που τόσο αγάπησες, να διαβαίνω τα πλακόστρωτα δρομάκια των εποχών, να λαχταρώ, να αγαπώ, να υπομένω...

ΤΕΛΙΚΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΩ Ή ΟΧΙ ΑΝΤΙΟΞΕΙΔΩΤΙΚΑ…


Τα πολλά αντιοξειδωτικά κάνουν κακό..παει τελειωσε..
Ειτε προέρχονται από τα διατροφικά συμπληρώματα .. είτε από τα σούπερ τρόφιμα …
δεν κάνουν και τοσο.. καλό στην υγεία, όπως θεωρουσαμε  μέχρι σήμερα, αλλά το αντιθετο…
Αυτό υποστηρίζει ο κορυφαιος νομπελιστας
(Νόμπελ Ιατρικής του 1962)
μοριακός βιολόγος και γενετιστής Τζέιμς Γουάτσον, ο οποίος το 1953 ,
μαζί με τον Βρετανό επιστήμονα Τζέιμς Κρικ, εφεραν στο φως.. τη δομή του γενετικού υλικού (DNA).
Ο.. πατέρας του DNA υποστηρίζει ότι τα αντιοξειδωτικά ισως.. να έχουν προκαλέσει περισσότερους καρκίνους..
απ’ όσους έχουν αποτρέψει.
Πιστεύει μάλιστα ότι δεν θα υπάρξει θεραπεία για πολλούς καρκίνους..
εάν δεν επανεξετασθεί ο ρόλος που παίζουν τα αντιοξειδωτικά…που πληθος¨πιστων¨συνεχιζει να τα..προσκυνα.
Και πραγματικά σε μεγάλες δόσεις ,φαίνεται ότι τα αντιοξειδωτικά δεν κάνουν καλό στην υγεία.

Το ποδαρικό στην Ελλάδα...



Ένας καινούργιος χρόνος μπαίνει και κατά την προσμονή του, ο άνθρωπος διαμέσου των αιώνων στηρίζει όλες τις ελπίδες για μια χρονιά καλύτερη, από αυτή που πέρασε, ακόμα και σε πράγματα, που με βάση τη λογική αποτελούν δεισιδαιμονίες. 
Βλέπετε οι άνθρωποι έχουν ανάγκη να διατηρούν συμβολικά έθιμα προκειμένου να εξασφαλίσουν υγεία και ευημερία στο σπιτικό τους, κατά τη νέα χρονιά.

Το γνωστό μας λοιπόν ποδαρικό, στην Ελλάδα είναι η πρώτη κίνηση, που γίνεται με τον ερχομό κάθε νέου χρόνου. Είναι το πρώτο βήμα ενός επισκέπτη στο σπίτι μας, τα ξημερώματα ή το πρωί της Πρωτοχρονιάς και πρέπει να φέρνει καλή τύχη και ευτυχία για όλη τη χρονιά στο σπίτι που επισκέπτεται. 
Όμως επειδή υπάρχει πάντα η πιθανότητα να φέρει το αντίθετο από το επιθυμητό αποτέλεσμα, αυτός που θα κάνει το ποδαρικό θα πρέπει να είναι και καλότυχος και καλόκαρδος, γι' αυτό προτιμούνται τα παιδιά που είναι αθώα και ειλικρινή και φυσικά το πρώτο βήμα, θα πρέπει να γίνει με το δεξί για να έρθουν όλα δεξιά, δηλαδή βολικά (κατ' ευχήν).

Η εθιμική αυτή συνήθεια δεν είναι τίποτα άλλο από μια δοξασία σύμφωνα με την οποία ό,τι συμβαίνει στην αρχή του χρόνου, συμβαίνει ολόκληρη τη χρονιά. Το ίδιο συμβαίνει και για την πρώτη του μήνα ή της εβδομάδας, γι' αυτό και η ευχή για καλό μήνα ή καλή εβδομάδα. Μάλιστα είναι τόσο παλιά που αναφέρεται στην Παλαιά Διαθήκη στο βιβλίο της Γένεσης (30, 30), ενώ στο καλό ποδαρικό πίστευαν και οι Εβραίοι και οι Ρωμαίοι, όπως αναφέρει ο Κοραής.

Μεταμεσονύχτιο πάρτυ

part

by ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ

Κάθε σωματίδιο ανθρώπινης σάρκας ζητά ανταπόκριση. Και κάθε ομορφιά ζητά την εξήγησή της. Γιατί όταν η ομορφιά μένει ανεξήγητη οι πονηροί την οδηγούν στα σκοτάδια και τη φαρμακώνουν. Η εξήγηση δεν καταργεί τη χαρά. Απλώς την κάνει ερωμένη όλων για να μη βρικολακιάσει στο ιερό των χριστιανών και στα βρακοζώνια των μουσουλμάνων. Η ομορφιά δεν είναι η φραγκόκοτα του διαφημιστή ούτε η πλουμιστή πουτανίτσα των εφοπλιστών του Αιγαίου. Η ομορφιά δεν είναι το ηλιοβασίλεμα που βλέπουν με το καλάμι οι φυλακισμένοι των πόλεων. Η ομορφιά δε νοιώθεται στον προγραμματισμένο προαυλισμό του Σαββατοκύριακου. Δεν πιάνεται σε μια φωτογραφία ή σε μιαν ψηφιακή απόχη. Η ομορφιά είναι συνήθως πίσω απ’ αυτό που φαίνεται και πίσω απ’ αυτό που νιώθεται. Είναι η ουσία που σε κάνει να θέλεις να ζεις.

10 πράγματα που δεν ξέρατε για τον Τζ. Ρ. Τόλκιν

Οι περισσότεροι – όπως κι εμείς – γνωρίζουν και αγαπούν τον Τζ.Ρ.Τόλκιν για το Χόμπιτ και τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Αλλά υπάρχουν πολλά που οι οπαδοί της μυθοπλασίας του δεν ξέρουν. Με αφορμή την καινούρια ταινία Χόμπιτ που βγήκε στις αίθουσες αυτή τη βδομάδα, ψάξαμε και μάθαμε διάφορα άγνωστα στοιχεία για τον δημιουργό των πολυαγαπημένων φανταστικών ηρώων και κόσμων. Ορίστε κάποια από τα πιο ενδιαφέροντα:

1. Είχε μια τάση για δραματισμό

1

Σαν γλωσσολόγος και ειδικός στα αρχαία Αγγλικά και την αρχαία σκανδιναβική λογοτεχνία, ο Τόλκιν ήταν επίτιμος καθηγητής στην Οξφόρδη από το 1925 μέχρι 1959. Ήταν ένας ακούραστος δάσκαλος, που έκανε 70 με 136 διαλέξεις το χρόνο (ενώ το συμβόλαιο του απαιτούσε μόλις 36). Αλλά το καλύτερο είναι το πως έκανε αυτές τις παραδόσεις. Παρόλο που ήταν ήσυχος και διακριτικός στις δημόσιες εμφανίσεις του, ο Τόλκιν δεν ήταν ο τυπικός, στεγνός και απόμακρος στην τάξη, όπως οι περισσότεροι συνάδελφοι του στην Οξφόρδη, συχνά ξεκινούσε τις διαλέξεις του εισβάλλοντας στην αίθουσα, φορώντας την αντίστοιχη πανοπλία της εποχής και απαγγέλοντας φωναχτά αποσπάσματα από το Beowulf.

Ο πόνος στην κοιλιά και η διάρροια οφείλονται σε γαστρεντερίτιδα ή τροφική δηλητηρίαση; Ποια τα συμπτώματα και πώς αντιμετωπίζονται;


του Αλέξανδρου Γιατζίδη, M.D.
Τα βαριά για την εποχή φαγητά, τα λαχανικά, αλλά και η κακή συντήρηση μπορούν να οδηγήσουν σε αλλοιώσεις των τροφών, με δυσάρεστες συνέπειες για την υγεία μας.  Από την άλλη η εποχή ευνοεί τις ιώσεις και την γαστρεντερίτιδα. Για το τι είναι και πώς προκαλούνται έχουμε αναφερθεί παλαιότερα.  

Η Γαστρεντερίτιδα είναι μια πάθηση του γαστρεντερολογικού συστήματος που χαρακτηρίζεται από έντονες υδαρείς διάρροιες, εμετούς, πυρετό και κοιλιακούς πόνους. Είναι το πιο συχνό αίτιο νόσησης στον κόσμο και προκαλείτε από μόλυνση του εντέρου από τοξίνες, μικρόβια και ιούς

Η Τροφική δηλητηρίαση συμβαίνει όταν καταναλώνετε φαγητό ή νερό που περιέχει βακτήρια, παράσιτα, ιούς ή τοξίνες που δημιουργούνται από αυτά τα μικρόβια. Οι περισσότερες περιπτώσεις τροφικής δηλητηρίασης προκαλούνται από κοινά βακτήρια όπως η σαλμονέλα, ο σταφυλόκοκκος και η E. coli.

Είσαι ό,τι gkougklareis


Είσαι ό,τι gkougklareis
Είσαι ό,τι gkougklareis
Υπάρχουν πράγματα που όλοι διστάζουν να αποκαλύψουν ακόμη και στον πιο δικό τους άνθρωπο. Μυστικά, απορίες, φόβοι. Πράγματα που κανείς δεν θέλει να πει φωναχτά. Αλλά οι περισσότεροι δεν διστάζουν να τα πληκτρολογήσουν. Κάπως έτσι, η Google ξέρει όλα τα μυστικά σας.
Η μηχανή που έχει γίνει το συνώνυμο της αναζήτησης στη ζωή του σύγχρονου ανθρώπου, έχει γίνει σύμβουλος για σχέσεις, κρίσεις, συμπτώματα εγκυμοσύνης ή μυστικά για να συνέλθει κανείς από ένα άγριο μεθύσι. Η συντριπτική πλειονότητα των χρηστών του διαδικτύου έχει αναζητήσει ιατρικές συμβουλές στο ίντερνετ. Και αν πληκτρολογήσει κανείς «νιώθω μοναξιά», θα προκύψουν 100 εκατομμύρια αποτελέσματα.
«Κάποιος είπε κάποτε ότι αυτό που ψάχνεις είναι πολύ πιο αποκαλυπτικό για εσένα, από τις πληροφορίες για τον εαυτό σου», είπε πριν από λίγο καιρό ο Ιταλός φιλόσοφος Λουτσιάνο Φλορίντι στην Telegraph. «Αυτό είναι κάτι που η Google και οι άλλες μηχανές αναζήτησης κατάλαβαν πριν από πολύ καιρό», συμπλήρωσε.

Παρακμιακό lifestyle στην Ελλάδα της κρίσης: Από τον φαλλό στη μύτη της Αδάμ μέχρι το γυμνό ανθρώπινο σούσι στο πάρτι του Κασιδόκωστα



Δεν είναι και πολύ όμορφο να βλέπεις την Εύη Αδάμ να γίνεται Αδάμ και Εύα δύο σε ένα.
Η καλλονή, για τις «ανάγκες» μιας σεξουαλικής έκθεσης στο Φάληρο, εμφανίστηκε μερικές μέρες πριν με ένα πλαστικό φαλλό στη μύτη. Η ρινοπλαστική απέκτησε καινούριο νόημα.
Κάποτε κρεμόμασταν από τα χείλη της Εύης, τώρα κομμάτι του Αδάμ κρέμεται από τη μύτη της. Ευτυχώς που δεν είχε και συνάχι γιατί μπορεί η μαλακία να μην είναι κολλητική, συχνά είναι κολλώδης όμως.
Βλέπετε η κρίση δεν είναι το ίδιο για όλους. Άλλοι ζορίζονται και άλλοι δροσίζονται.
Στη δεύτερη κατηγορία ανήκει ο Πάρις Κασιδόκωστας, της οικογένειας Λάτση, ο οποίος γιόρτασε τα τριακοστά δεύτερα του γενέθλια με ένα πριβέ πάρτι όπου οι καλεσμένοι φορούσαν μάσκες, οι σερβιτόροι ήταν ντυμένοι σκλάβοι και το ντεκόρ ήταν τριάντα ημίγυμνες χορεύτριες ενώ στο κέντρο, γυμνή και ακίνητη για όλη τη διάρκεια του πάρτι, βρισκόταν ξαπλωμένη μια κοπέλα με τις γενετήσιες της περιοχές με … σούσι.

ΟΙ ΟΡΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΉ ΘΡΗΣΚΕΙΑ




Επειδή οι παραπάνω χρυσοστόλιστοι μητροπολίτες δεν πρόκειται ποτέ να αναλύσουν στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της εκκλησίας τι ρόλο έπαιξαν και παίζουν οι όρχεις στην χριστιανική θρησκεία αποφάσισα να καλύψω σήμερα αυτό το κενό.
Ίσως σε πολλούς να έχει ήδη δημιουργηθεί η απορία ποια σχέση μπορεί να έχουν οι όρχεις με την θρησκεία. 
Και όμως !
Αν ως ευσεβείς μελετητές της Παλαιάς Διαθήκης διαβάσουμε  το 21 (16-20) Κεφάλαιο του Λευιτικού του οποίου συγγραφέας θεωρείται ο  ίδιος ο Μωυσής εκεί θα διαπιστώσουμε πως ο θεός είναι μεν πάνσοφος, καλός οικτίρμων και φιλεύσπλαχνος αλλά είναι και λίγο σιχασιάρης! 
΄Ετσι έδωσε εντολή στον Μωυσή να πει στον Ααρών ότι τυφλοί, κουτσοί. χωρίς μύτη, παραμορφωμένοι, με σπασμένα χέρια η πόδια, με κολοβή και με μη φυσιολογική και μικρή μύτη ή με κομμένα τα αυτιά,καμπούρηδες, ή με στίγματα ωσάν καρφιά στο πρόσωπο τους η με πρησμένα και μαδημένα  βλέφαρα ή με  ψώρα και λειχήνες αλλά και οιμονάρχιδοι δεν επιτρέπεται να πλησιάζουν στο θυσιαστήριο για να του προσφέρουν τροφή!

Αυτό-ερωτική ασφυξία...To Εγκληματικό "Παιχνίδι" του πνιγμού!!...




Η αυτό-ερωτική ασφυξία (ονομάζεται αλλιώς και ασφυξιοφιλίαείναι μια σπάνια και επικίνδυνη για τη ζωή παραφιλία στην οποία ένα άτομοσχεδόν πάντα ένας άνδραςπροσπαθεί να μειώσει τον εφοδιασμό του εγκεφάλου με οξυγόνο ενώ βρίσκεται σε κατάσταση υψηλής σεξουαλικής διέγερσης. Η στέρηση του οξυγόνου πραγματοποιείται ασκώντας πίεση στο λαιμό με μια αλυσίδαδερμάτινη ζώνηεπίδεσμο, ή θηλιά από σκοινί.Περιστασιακάμπορεί να χρησιμοποιηθεί μια πλαστική σακούλα ή ένα κιβώτιο συμπίεσηςΤο άτομο μπορεί να επιδοθεί σε αυτές τις δραστηριότητες στέρησης του οξυγόνου μόνο του ή με σύντροφο.

 Καθώς τα διαθέσιμα δεδομένα είναι περιορισμέναμπορούν να γίνουν μόνο υποθέσεις για τα κίνητρα αυτής της συμπεριφοράςΟι άνθρωποι που εξασκούν την αυτό-ερωτική ασφυξία είναι απίθανο να αποκαλύψουν αυτή τη δραστηριότητα σε συγγενείςφίλους, ή θεραπευτέςπόσο μάλλον να συζητήσουνε την αιτία που τους οδηγεί στη συμπεριφορά αυτή. Για κάποιους ο σκοπός φαίνεται να είναι η αύξηση της σεξουαλικής διέγερσης και η μεγιστοποίηση της έντασης του οργασμούΣε αυτήν την κατάσταση το αντικείμενο που χρησιμοποιείται για να προκαλέσει τη στέρηση του οξυγόνου (π.χ. ένα σκοινίσυνήθως δένεται γύρω από το λαιμό για να προσφέρει υψηλή διέγερση κατά τη διάρκεια του αυνανισμού και στη συνέχεια χαλαρώνεται την ώρα του οργασμού.Κάποια άτομα μηχανεύονται περίτεχνους τρόπους που τα καθιστούν ικανά να απελευθερώνονται από την στραγγαλιστική συσκευή πριν χάσουν τις αισθήσεις τους.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα