Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Γνωρίστε Τον Πρώτο Στον Κόσμο Χωρίς Καρδιά Άνθρωπο (κυριολεκτικά) Ικανό Να Ζήσει Χωρίς Έναν Παλμό!!! (Βίντεο)

Lewis-728x400
Τον Μάρτιο του 2011, ένας άνθρωπος με το όνομα Craig Lewis, 55 ετών, με απειλητικό για την ίδια του τη ζωή καρδιολογικό πρόβλημα, εισήχθη στο Texas Heart Institute, με μία κατάσταση που ονομάζεται «αμυλοείδωση." Είναι μια σπάνια αυτοάνοση ασθένεια που γεμίζει τα εσωτερικά όργανα με μία ιξώδες πρωτεΐνη που προκαλεί ταχυκαρδία, νεφρική και ηπατική ανεπάρκεια. Χωρίς άμεση παρέμβαση ο Lewis, πιθανότατα, θα πέθαινε μέσα σε λίγες μέρες.
Ευτυχώς, οι Dr. Billy Cohn and Dr. Bud Frazier από το Ινστιτούτο εμφανίστηκαν με αυτό που αποκαλούν συσκευή «συνεχής ροής» , η οποία επιτρέπει στο αίμα να κυκλοφορεί σε όλο το σώμα , χωρίς παλμό. Αφαίρεσαν την καρδιά του κ Lewis και στη συνέχεια εγκατέστησαν τη συσκευή -ο ασθενής ανάνηψε, έγινε καλά και μιλούσε με τους γιατρούς την ίδια ημέρα.

Ο Dr. Billy Cohn είναι ένας βετεράνος χειρουργός, καθώς επίσης και ένας εφευρέτης και ερευνητής, ο οποίος έχει περάσει ένα μεγάλο μέρος της ζωής του στην ανάπτυξη τεχνολογιών για την αντικατάσταση ή την επισκευή της ανθρώπινης καρδιάς. Η πιο αξιοσημείωτη συσκευή είναι αυτό που ονομάζεται συσκευή βοήθειας της αριστερής κοιλίας, επίσης γνωστή ως LVADs.
Raising your pulse: The device, Dr Cohn says, has a 'moderate amount' of homemade materials in it
Ο Cohn συνεργάστηκε με τον Dr. Bud Frazier στην ανάπτυξη μιας νέας εφεύρεσης, που χρησιμοποιεί την τεχνολογία από την LVADs, που να αναπαράγει τις λειτουργίες της δεξιάς και αριστερής κοιλίας της καρδιάς. Δοκίμασαν (δυστυχώς) τη συσκευή τους σε 70 μοσχάρια, όλα εκ των οποίων παρήγαγαν μια οριζόντια γραμμή στο ηλεκτροκαρδιογράφημα, χωρίς καρδιακό ρυθμό ή σφυγμό, αλλά ήταν απόλυτα φυσιολογικά, έτρωγαν κανονικά και αλληλεπιδρούσαν μεταξύ τους κανονικά, αλλά και πάλι, δεν είχαν καρδιακό παλμό.
Heartless: Craig Lewis, 55, was the first man to have a 'continuous flow' pump to replace his entire heart - and now has no pulse
Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, ο Craig Lewis ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έλαβε αυτή την τεχνολογία. Η διαδικασία διήρκησε λιγότερο από 48 ώρες και ήταν μια μεγάλη επιτυχία. Τα νεφρά και το συκώτι του δεν ήταν τόσο τυχερά, και παρουσίασαν σημαντικά προβλήματα, και μετά από λίγους μήνες η οικογένειά του ζήτησε από τους γιατρούς να αποσυνδέσουν τη συσκευή.

Billy Cohn
Bud Frazier



Παρακάτω είναι ένα βίντεο με τίτλο “Heart Stop Beating.”« Είναι η ιστορία αυτών των δύο γιατρών και η διαδικασία που έπρεπε να περάσουν για να αντικαταστήσουν την πεθαμένη καρδιά αυτού του ανθρώπου με μια συσκευή «συνεχούς ροής».

Πως είναι να ζει κάποιος χωρίς καρδιά;


Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν ενημερώθηκα γι΄ αυτή την ιστορία ( στην Daily Mail ) ήταν η έρευνα που είχε διεξαχθεί στο Ινστιτούτο HeartMath.
«Συναισθηματικές πληροφορίες πράγματι κωδικοποιούνται και διαμορφώνονται σε αυτούς τους τομείς. Με το να μάθουμε να αλλάζουμε τα συναισθήματά μας, αλλάζουμε τις πληροφορίες που κωδικοποιούνται στα μαγνητικά πεδία που εκπέμπονται από την καρδιά, και αυτό μπορεί να επηρεάσει τους γύρω μας. Είμαστε ριζικά και βαθιά συνδεδεμένοι ο ένας με το άλλο και τον ίδιο τον πλανήτη. "- Rolin McCratey, Ph.D, Διευθυντής Ερευνών στο Ινστιτούτο.
No heart: The device uses blades to circulate blood through the body, replacing the heart
Τι σημαίνει αυτό για τα άτομα που έχουν αντικαταστήσει την καρδιά τους με ένα κομμάτι μηχανικών εξαρτημάτων; Μήπως αυτό σημαίνει ότι δεν είναι σε θέση να επηρεάσουν τους άλλους επειδή δεν υπάρχει ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που να εκπέμπεται από την καρδιά, ή να αισθάνονται τις επιπτώσεις των άλλων;
Μήπως αυτό σημαίνει ότι το σύνολο των εσωτερικών οργάνων μας, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου μας, εξυπηρετούν αποκλειστικά βιολογικές λειτουργίες; Μήπως αυτό σημαίνει ότι οι σκέψεις μας, τα αισθήματα, τα συναισθήματα, η αντίληψη του κόσμου και διάφοροι άλλοι παράγοντες που σχετίζονται με τη συνείδηση ​​προέρχονται από έξω από το σώμα; Τι νομίζετε;
Process: The incredible medical procedure was documented by Emmy Award-nominated director Jeremiah Zagar
Φανταστείτε αν όλα τα όργανα μπορούσαν κάποτε  να αντικατασταθούν με κάποιο είδος προηγμένης τεχνολογίας που ήταν σε θέση να μιμηθεί την βιολογική τους λειτουργία, συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου. Θα ήταν ακόμη το ίδιο; Αυτή η ιδέα φέρνει αρκετά ενδιαφέρουσα φιλοσοφικά ζητήματα και ερωτήματα. 
Πηγές:
Απόδοση Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα