Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

Πρόβλεψη για το 2015 - Ακόμη μία ευκαιρία για απελευθέρωση !



Αγαπημένοι μου φίλοι, Καλή Χρονιά να έχουμε με πολλή Αγάπη Υγεία και Ενότητα.
 
Ενότητα είναι το μυστικό κλειδί για την έξοδο μας από τον εγωισμό και την σκλαβιά ου ψεύτικου κόσμου που εμείς νομίζουμε για αληθινό, το λεγόμενο matrix.

Παρακάτω σας δίνω πρόβλεψη μέσα από το δικό μου σύστημα Arcana Therapy και το κανάλι της κοσμικής Θεάς, για το 2015. Συμβουλές, Ανώτερα Μηνύματα και κλειδιά που αν τα χρησιμοποιήσετε σωστά και με σεβασμό προς τον εαυτό σας πρώτα από όλα, θα καταφέρετε να διαφυλάξετε την υγεία της ψυχής σας και την καθαριότητα του ναού σας. 


Ιανουάριος

Σε αυτό το μήνα όλοι θα βλέπετε φως, θα βλέπετε τον στόχο σας και τα νέα να έρχονται στον δρόμο μας. Όμως εκεί ακριβώς είναι και η δοκιμασία, εκεί βρίσκεται το πρώτο κλειδί απελευθερωσης. Είναι σημαντικό να δείτε τον στόχο σας κατακτημένο, είναι σημαντικό να παραβλέψετε τον στόχο και να δείτε πίσω από αυτόν.  Το 2015 ξεκινάει με μηνύματα πως αυτό το έτος θα είναι μια αναγέννηση για όλη την χώρα, η αναγέννηση που τόσο καιρό περιμέναμε. Είναι το έτος όπου θα καθαριστεί προγονικό κάρμα. Η Ελλάδα θα περάσει μέσα από καρμικό καθαρισμό, κάρμα προγόνων, και οι πρόγονοι της Ελλάδας είναι αυτοί που την διοίκησαν ανά διαστήματα και που ακόμα την διοικούν, επίσης το κάρμα στην Ελλάδα έχει δημιουργηθεί και από όλους εμάς, με τον τροπο που σκεφτόμασταν και αισθανόμασταν τροφοδοτήσαμε την ενεργειακή φούσκα πάνω από την Ελλάδα ( συλλογικό ) με πολύ κάρμα και αυτό το έτος θα καθαρίσει όλη αυτή την σάπια ενέργεια που δεν εξυπηρετεί την χώρα μας αλλά και εμάς τους ίδιους. Θα δοθούν ευκαιρίες σε όλους μας να βοηθήσουμε , και εκεί ακριβώς ταυτόχρονα θα δοκιμαζόμαστε. Με την κάρτα του Κόσμου λοιπόν βλέπουμε όλα αυτά που θα γίνουν, βλέπουμε μερικά βήματα πιο κάτω.

Σε ατομικό επίπεδο, για κάθε ένα από εσάς συμβολίζει την πορεία προς τα επάνω, το επίπεδο του θεϊκού νου. Είναι η ευκαιρία σας να βγάλετε προς τα έξω τον θεικό εαυτό σας και να φέρετε την ίαση στην ψυχή σας. Επίσης είναι μια χρονιά όπου θα πρέπει να μπείτε στην διαδικασια να θεραπεύσετε κάρμα προγόνων.

Φεβρουάριος 

Ένας φωτεινός μήνας, με την Μεγάλη Εορτή που αναγγέλλει την άνοιξη σιγά σιγά. Ο Φεβρουάριος θα σας δόσει εφόδια, εφόδια για το πως να φτάσετε εκεί που θέλετε, εφόδια για το πως θα αποκτήσετε αυτό που θέλετε, και το δεύτερο κλειδί εδώ είναι στο να κατανοήσετε πως δεν θέλετε τίποτα στην πραγματικότητα και εκεί ακριβώς πάνω σε αυτή την βιωματική συνειδητοποίηση θα λάβετε την βοήθεια, αυτά που χρειάζεστε για να λειτουργήσετε στο matrix. Σε αυτόν τον μήνα σημαντικό ρόλο θα παίξει το στοιχείο του αέρα και τα ιερά τελετουργικά στην φωτιά. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως τα ιερά τελετουργικά είναι ο κόσμος όπου δεν ζείτε στο matrix, είναι η πύλη που σας μεταφέρει στην πραγματικότητα της φύσης σας. Αυτός ο μήνας θα δώσει πολύ ενέργεια σε όσους δεχτούν όλα αυτά και σε όσους δεχτούν τα δώρα. Για την Ελλάδα συμβολίζει τον καθαρισμό, φανταστείτε πάνω από την χώρα μας μία μπάλα φωτός, που δεν λάμπει λόγο μαύρης και γκρίζας σκόνης που εμείς τοποθετήσαμε εκεί με τις σκέψεις μας και τα συναισθήματά μας, και τώρα ήρθε η ώρα να φύγει αυτή η κάπνα.

Σε προσωπικό επίπεδο για τον κάθε ένα από εμάς συμβολίζει την κατάκτηση των στόχων, την αναγνωριση από τον εαυτό μας, από εμάς τους ίδιους. Και έτσι Ο Ήλιος αναλαμβάνει δράσει. 

Μάρτιος 

Ο Μάρτιος θα είναι πολύ μυστήριος μήνας, με πολλά  μυστικά να αποκαλύπτονται και πολλές αλλαγές να λαμβάνουν χώρα. Ο Ερημίτης σε αυτόν τον μήνα θα μας χαρίσει την αλήθεια, θα μας δείξει τι είναι αυτό που πραγματικά πρέπει να γίνει. Αυτόν τον μήνα η Ελλάδα θα βιώσει έναν φόβο και τρόμο, και αυτό γιατί είναι δύσκολο η χώρα να αντιμετωπίσει την αλήθεια, το ψέμα που δημιουργήθηκε, την ίδια της την σκιά με λίγα λόγια. Η Ελλάδα θα λάβει πίσω κομμάτια που τις λείπουν για να καταφέρει να παίξει τον ρόλο της σωστά, το πνεύμα της χώρας μας θα βιώσει την Ανάσταση, και σε αυτό μας ζητά την βοήθεια, την υποστήριξή μας, Το κλειδί σε αυτόν τον μήνα είναι η υποστήριξη μεταξύ μας, όταν θα κάνουμε την ανάγκη του άλλου δική μας, χωρίς να μπλεκόμαστε ενεργειακά αλλά απλά με την σκέψη και να προσπαθούμε να βοηθήσουμε τον διπλανό μας με οποιοδήποτε τρόπο, τότε θα αντιληφθούμε πως όλοι είμαστε ένα και πως η λύση στο πρόβλημα του διπλανού μας φέρνει και σε εμάς μια λύση.

Σε προσωπικό επίπεδο στέλνει το μήνυμα από την ψυχή μας που λέει '' Σε παρακαλώ φέε πίσω τα χαμένα κομμάτια''. Ψυχική Ανάκτηση.

Απρίλιος

Οι Ερωτευμένοι  αναλαμβάνουν τα ινία τον Απρίλιο και χαρίζουν ομορφιά και ελευθερία. Οι ερωτευμένοι θα μας υπενθυμίσουν πως να τιμάμε την σεξουαλικότητά μας και όλα τα θέλω της ψυχής μας. ΠΡΟΣΟΧΗ Οι Ερωτευμένοι δεν μιλάνε για κατάχρηση του σεξ αλλά για σεβασμό, για ΕΡΩΤΑ. Ο Έρωτας δημιουργείτε με συναισθήματα, και τα συναισθήματα του έρωτα είναι πολύ δυνατά ενεργειακά. Για την χώρα μας σημαίνει πως θα είναι μια περίοδος ηρεμίας και γέννησης, η χώρα μας θα γεννήσει νέα ενέργεια, πολλά παιδιά θα γεννιούνται, παιδιά που θα έρχονται με ανώτερη αποστολή, τα λεγόμενα Ουράνια Τόξα Παιδιά. 

Σε προσωπικό επίπεδο σημαίνει πως θα έχουμε υγιείς σχέσεις, θα δημιουργήσουμε υγιείς σχέσεις και πως όσοι και όσες βρίσκονται σε σχέσεις που κακοποιούνται θα ελευθερωθούν. Τέλος να σημαίνει πως αν η σεξουαλική σας ζωή είναι μαύρη από όλες τις απόψεις, δηλαδή αν κάνετε σεξ χωρίς συναίσθημα, αν κακοποιείτε το σώμα σας μέσα από την σεξουαλική επαφή ή με ουσίες, αν βρίσκεστε σε μία σχέση που σας κακοποιούν κ.λ.π τότε είναι η ώρα που θα πρέπει να λάβετε βοήθεια και να δώσετε θεραπεία στην ψυχή σας και να αναλάβετε την ευθύνη του εαυτού σας.
 
Μάιος 

Ο Σκλάβος μας προηδοποιεί και μας δίνει ένα ακόμη κλειδί. ''Τίποτα δεν είναι αληθινό αν δεν το κάνετε εσείς αληθινό''. Είναι δύσκολο να αντιληφθούμε το αληθινό από το ψεύτικο. Το ψεύτικο είναι εδώ, σε αυτόν τον κόσμο, στο matrix, το αληθινό είναι αυτό που δεν βλέπουμε και που δεν μπορεί το μυαλό να κατανοήσει, και αυτό γιατί το μυαλό έχει φτιαχτεί για να αντιλαμβάνεται καταστάσεις σε αυτόν τον κόσμο, το εργαλείο που αντιλαμβάνεται την αλήθεια και αυτό που βρίσκεται πέρα από τους κόσμους είναι η ψυχή μας. Δεν υπάρχουν προβλήματα αν δεν τους δώσουμε εμείς εντολή μέσα από τον φόβο, το άγχος και το στρες να υπάρχουν. 

Σε προσωπικό επίπεδο σημαίνει πως θα αντιμετωπίσετε προκλήσεις, αρκετές ώστε να δυναμώσετε ψυχικά, μια δοκιμασία σκλάβου. 

Ιούνιος 

Και η νίκη γράφεται στο στέμμα μας, το στέμμα που σας Αυτοκράτορες θα φορέσουμε. Ο Αυτοκράτορας μας δείχνει πως δεν θα πρέπει να το βάλουμε κάτω, γιατί πίσω από το βουνό κρύβεται η θέα και ο θρόνος μας, ο θρόνος της ελευθερίας μας και της ψυχή μας, ο προσωπικός μας ναός. Θα χρειαστεί να αποκοπούμε από τους τοξικούς ανθρώπους, ακόμα και αν αυτοί είναι άτομα που νομίζουμε πως αγαπάμε, και λέω νομίζουμε γιατί το σώμα δεν αντιλαμβάνεται την αγάπη, αλλά μόνο η ψυχή και το κέντρο της καρδιάς μας. Ο Αυτοκράτορας μας δείχνει τον δρόμο και τον τρόπο για την αποκοπή από τα παλιά, και εκεί βρίσκεται ακόμη ένα κλειδί. Καρμική Απελευθέρωση. 

Σε προσωπικό επίπεδο συμβολίζει επιτυχία σε όσους πράξουν όπως απαιτεί η ψυχή τους.

Ιούλιος 

Ο Μάγος, το μέγα αρχέτυπο των πάντων, της όλης δύναμης σε ένα δοχείο.  Ένας μήνας που θα μας βοηθήσει να θεραπεύσουμε τα τραύματά μας, τις πληγές μας, τα τραύματα της ψυχής καιτις πληγές της ψυχή μας. Μόνο αυτά τα τραύματα μας κρατάνε πίσω. Ένας μεγάλος οδηγός που θα μας καθοδηγήσει προς την ίαση. Η Ελλάδα θα δεχτεί μεγάλα κύματα ενέργειες και ίασης, μια μεγάλη αλλαγή που θα  φέρει μεγάλες απώλειες και νέες αφίξεις. 

Σε προσωπικό επίπεδο Ο Μάγος σας λέει ''Πάρτε την ζωή στα χέρια, γευτείτε κάθε στιγμή της ζωής, ελάτε σε πραγματική επαφή με τα θέλω σας, τις αισθήσεις σας και το σώμα σας''.

Αύγουστος 

Το Άστρο, η επιτυχία είναι μπροστά μας, ανοίξτε τα μάτια να την δείτε. Αυτός ο μήνας θα δώσει πολλές ευκαιρίες στην χώρα μας, πολλά μονοπάτια και πολλές ευχές. Θα είναι μια ευκαιρία για όλους μας να δούμε τον πυρήνα μας, να δούμε πραγματικά την Νέα Ελλάδα και να την αλλάξουμε. Τα πέντε στοιχεία θα ενεργοποιηθούν στο συλλογικό επίπεδο και θα στείλουν απίστευτες μπάλες φωτονίων στην χώρα μας, μπάλες που εμπεριέχουν την ουσία του απείρου. Η Θεά Αθηνά να στείλει τα τάγμα της και θα απελευθερώσει την Ελλάδα από πολλούς σκοτεινούς. 

Σε προσωπικό επίπεδο συμβολίζει την κατάκτηση και τα καλά νέα. 


Σεπτέμβριος 

Η Δικαιοσύνη θα κάψει στις Ιερές φλόγες της όλα τα κατάλοιπα από το καθάρισμα. Έρχεται η αλήθεια, η ισορροπία, για την Ελλάδα  συμβολίζει την αλήθεια, εκείνο τον μήνα θα δοθεί μια υπέροχη είδηση που λίγοι θα αντιληφθούν και που λίγοι θα υποστηρίξουν. 

Σε προσωπικό επίπεδο σημαίνει πως θα μας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερώσουμε τον λόγο καινα μιλάμε με την καρδιά μας σε όλα τα επίπεδα. 

Οκτώβριος 

Τον Οκτώβριο Η Αυτοκράτειρα θα φέρει μια σημαντική αλλαγή, αυτή την γέννησης, η χώρα μας θα γεννήσει νέα δώρα σε εμάς και στον πλανήτη. Μας ζητά να έρθουμε σε επαφή ακόμη πιο πολύ με την Γαία και να την υποστηρίξουμε με οποιονδήποτε τρόπο. Ε΄ναι σημαντικό καθώς εμείς κατοικούμαι εδώ. Επαφή με την αρχέγονη φύση μας. 

Νοέμβριος 

Το Άρμα θα μας διδάσκει πως να φροντίζουμε τον εαυτό μας, θα μας διδάξει νέα εργαλεία για το πως να εξελισσόμαστε και το πως θα καταφέρουμε να φτάσουμε στον πυρήνα μας. Επίσης μας δείχνει το κλειδί που θα μας μεταφέρει στην γνώση.  Βοήθεια από το εξωτερικό θα λάβει η χώρα μας. 

Δεκέμβριος

Η χώρα μας θα κριθεί και θα δείξει την αξία της. Ο Δεκέμβριος κυβερνάται από την Μεγάλη Ιέρεια και εκείνη σε συνεργασία με τον Μέτατρον θα μεταφέρει μια μεγάλη Μύηση στην Μήτρα της Ελλάδας, μία μύηση που θα μας βοηθήσει για το 2016. 

*******
Χαρείτε την ζωή γιατί βρίσκεστε στην Γαία.
Ακολουθήστε την Θεά γιατί εκείνη σας δημιούργησε
Ελάτε σε επαφή με την Γαία γιατί  είναι η είσοδος και η έξοδός μας
Απολαύστε τα Ιερά Τελετουργικά της φύσης γιατί αυτό ΕΙΣΤΕ.




Παντελής Ευθυμίου 
Ενεργειακός / Ψυχικός Θεραπευτής
 
 
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα