Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015

Ετήσια επισκόπηση του 2015



Είμαι το Ένα που γίνεται Δύο. Είμαι το Δύο που γίνεται Τέσσερα. Είμαι το Τέσσερα που γίνεται Οκτώ. Μετά από αυτό είμαι και πάλι Ένα.
(από την αιγυπτιακή κοσμογονία της Ερμούπολης)

Το Τελετουργικό της Μετουσίωσης

του Χρόνου σε Χώρο.

Το 15..
Η εξέλιξη της παγκόσμιας ανθρώπινης συνείδησης θα μπορούσε να ”μετρηθεί” μέσα από τον αριθμό που χρησιμοποιεί η ανθρωπότητα για να μετρήσει τον χρόνο. Έτσι σε κάθε έτος έχουμε τον αριθμό που δίνει τον τόνο για την χρονιά που τρέχει, έναν αριθμό που δίνει τον τόνο για την δεκαετία, έναν τρίτο αριθμό που δίνει τον τόνο για τον αιώνα και έναν τελευταίο αριθμό που μας δίνει τον τόνο της χιλιετίας.
Μέσα από αυτή την ερμηνευτική οπτική μπορούμε να πούμε λοιπόν πως η νέα χρονιά (2015) προκειται να φέρει αρκετές αλλαγές και επιστημονικές ανακαλύψεις (5) καθώς επίσης και απελευθέρωση από δομές που δεν εξυπηρετούν πλέον την εξέλιξη και οι οποίες είναι κυρίως κρατικές ή πατρογονικές (4). Οι αλλαγές που έρχονται με αυτή την χρονιά έχουν το στοιχείο της αναταραχής και της διασάλευσης της τάξης, χωρίς ακόμη να φτάνουν σε ένα σημείο ισορροπίας μέσα στην χρονιά και εξυπηρετούν όντας κομμάτι της, μια μεγαλύτερη διαδικασία που έχει την έναρξή της στην αρχή της δεκαετίας που διανύουμε και η οποία σαν βασικό της τόνο έχει την ατομικότητα και την συνειδητοποίηση του εαυτού (10).

Τα γεγονότα λοιπόν της χρονιάς, μπορεί να είναι αποσταθεροποιητικά και να μην οδηγούν σε ξεκάθαρα αποτελέσματα φέτος, αλλά είναι η αρχή ενός καινούργιου κύκλου εξελίξεων που θα χρειαστεί ακόμη κάποια χρόνια για να ολοκληρωθεί, μέχρι το 2019 συγκεκριμένα και θα είναι γεγονότα τέτοια που συμβάλλουν στην αυτοσυνειδητοποίηση των οντότητων και στην αυτοδιάθεσή τους.
Το 8..
Πέρα από τον γενικό τόνο της χρονιάς, συμπεράσματα μπορούμε να εξάγουμε και από τον αριθμό ο οποίος σφραγίζει για φέτος την χρονιά. Αυτός ο αριθμός προκύπτει από το άθροισμα όλων των ψηφίων του έτους και την αναγωγή του αποτελέσματος σε μονοψήφιο αριθμό. Για το 2015, αυτός ο αριθμός είναι ο αριθμός 8.
Ο αριθμός 8 λέγεται ότι σχετίζεται με το χρήμα, τις οικονομικές υποθέσεις και τις επιχειρήσεις. Φυσικά και ισχύει αυτό, αλλά ουσιαστικά ο αριθμός αυτός σχετίζεται με την σωστή διαχείριση της ενέργειας, αυτό που η σύγχρονη εποχή αποκαλεί μάνατζμεντ. Οχι μόνο με το μανατζμεντ που γίνεται στις επιχειρήσεις αλλά γενικότερα με την διαχείριση που κάνουμε στον χρόνο μας, στα οικονομικά μας, στους ανθρώπους ή στις καταστάσεις της ζωής μας. Είναι ο αριθμός της ανάμειξης με τις εγκόσμιες υποθέσεις και της επιτυχίας στο υλικό επίπεδο. Είναι ο αριθμός των κύκλων του χρόνου, της αναγέννησης και της δυαδικής ροής (η μορφή του αριθμού είναι ενας κύκλος πάνω από έναν άλλο κύκλο).
Αρχικά λοιπόν, η παγκόσμια τάση που δημιουργείται φέτος έχει να κάνει με τα οικονομικά μας και είναι μια χρονιά που είτε από την πλευρά της ατομικής πρωτοβουλίας και δράσης, είτε από την πλευρά των πολιτικών και νομικών αποφάσεων δημιουργείται ένα σοβαρό κλίμα σε σχέση με οικονομικές οφειλές, υποχρεώσεις και δικαιώματα στον εργασιακό τομέα, αλλαγές ή μετατροπές στο νομικό πλαίσιο που διέπει τις επιχειρήσεις, αλλά και αλλαγές στον τρόπο που είναι διαμοιρασμένη η εξουσία και οι εκτελεστικές αρμοδιότητες των κρατικών μηχανισμών και φορέων. Σημαντική χρονιά για πολιτικά γεγονότα που θα βαρύνουν θετικά ή αρνητικά τις κυβερνήσεις των λαών.
Η Υλοποιηση του Πνεύματος.
Το 8 φέρνει την ισορροπία ανάμεσα σε δύο κόσμους, τον υλικό και τον πνευματικό. Στο εσωτερικό επίπεδο δημιουργεί συνθήκες και ευκαιρίες για την λήψη μαθημάτων που διευθετούν καρμικά υπόλοιπα και καθαρίζουν την καρμική μας αποθήκη. Κατά το πρόσφατο παρελθόν, από την αστρολογική σκοπιά, ειχαμε αρκετούς πλανητικούς σχηματισμούς που ενεργοποίησαν ή ακόμη και πυρροδότησαν την απελευθέρωση από παλιές και στάσιμες/μη λειτουργικές πλέον ενέργειες (ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω, το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα, ο Κρόνος στον Σκορπιό, η ηλιακή έκλειψη στην 0η του Σκορπιού, Νέα Σελήνη του Χειμερινού Ηλιοστασίου και άλλα).
Αυτό που λαμβάνει χώρα παγκοσμίως είναι η απελευθέρωση από προγονικές ενέργειες, από πρότυπα συμπεριφοράς που δεν λειτουργούν πλέον και τα οποία έχουν κληροδοτηθεί από γενιά σε γενιά. Αυτά τα παλιά πρότυπα ενέργειας χρειάζεται να τα απελευθερώσουμε και να τα χρησιμοποιήσουμε, μεταμορφώνοντας σχεδόν αλχημιστικά την ενέργειά τους, ώστε να μπορέσουμε να δουλέψουμε με τις καινούργιες ενέργειες που έρχονται φέτος.
Σε ατομικό επίπεδο, κάποιοι από εμάς ήδη έχουμε περάσει σε αυτή την διαδικασία απελευθέρωσης από το παλιό, δημιουργώντας χώρο στη ζωή μας για το καινούργιο. Κάποιο άλλοι, ειδικα για όσους ο αριθμός 8 βρίσκεται σε σημαντική θέση στο αριθμόγραμμά τους, θα δυσκολευτούν περισσότερο φέτος να αφήσουν πίσω τον παλιό προγραμματισμό τους και να επαναπρογραμματίσουν τον εαυτό τους με βάση τα καινούργια δεδομενα.
Σε παγκόσμιο επίπεδο βλέπουμε ήδη δράσεις που αμφισβητούν και προκαλούν τον ανθρώπινο νόμο, ο οποίος έχει απορρυθμιστεί και παρεκλίνει έκδηλα από την Ισορροπία και την Δικαιοσύνη. Σε ατομικό επίπεδο, φέτος θα δούμε αρκετές απόλυτες συμπεριφορές στις σχέσεις και στις συνεργασίες μας και αρκετές κινήσεις που από πίσω τους έχουν την πρόθεση του χειρισμού και της οικονομικής εκμετάλλευσης. Ακόμη και στις σχέσεις, ο οικονομικός παράγοντας θα παίξει καταλυτικό ρολο φέτος και κάποιοι από τη μια θα προτιμήσουν να κάνουν ένα ”καλό” γάμο που τους εξασφαλίζει υλικά ή κοινωνικά, ακόμη και αν δεν υπάρχουν κοινά σημειά ή συναισθήματα ανάμεσα στους συντρόφους, ενώ κάποιοι από την άλλη, χρησιμοποιώντας την ανώτερη εκδήλωση του ετήσιου ρυθμού, θα προσπαθήσουν να βρουν την ουσιαστική ”προίκα” του συντρόφου ή του συνεργάτη, δημιουργώντας έτσι σχέσεις και συνεργασίες που όντως φέρνουν την αφθονία και την ευμάρεια στις ζωές τους.
Το 2015 μας προτρέπει να εκδηλώσουμε τα στοιχεία της αυτοπεποίθησης, της σταθερότητας και της αυτοδυναμίας και μας καλεί να εφαρμόσουμε την διάκριση στις επιλογές που έχουμε για το πώς θα ζούμε τη ζωή μας. Η συγκεκριμένη ενέργεια δημιουργεί τις συνθήκες για να εκδηλωθεί η αφθονία στην ζωή μας αλλά και αυτά τα γεγονότα που θα μας θυμίζουν πως ο νόμος της αιτίας και του αιτιατού λειτουργεί και πως ό,τι δίνουμε αυτό παίρνουμε.
Αλλαγές ή Επαναλήψεις;
Είναι πολλές οι αλλαγές που θα γίνουν κατά τη διάρκεια αυτής της χρονιάς. Πολλά από τα σχέδια και τα πλάνα που κάθονταν μέχρι τώρα στο συρτάρι μας θα δουν το φως και θα τεθούν σε εφαρμογή. Αυτό ισχύει για όλους μας προσωπικά, αλλά ισχύει και για την πολιτική και πολλά νομοσχέδια που μέχρι τώρα προετοιμάζονταν θα ψηφιστούν και πολλά σχέδια που μέχρι τώρα φημολογούνταν θα εφαρμοστούν. Η χρονιά θα αρχίσει με λίγο ασταθή τρόπο καθώς γίνεται μια επαναδιοργάνωση καταστάσεων, αλλά στην πορεία του έτους θα δημιουργηθούν αρκετές ευκαιρίες για νέες επιχειρήσεις και γενικότερα η οικονομία θα πάρει κάπως τα πάνω της (…). Αυτό που σίγουρα μπορούμε να περιμένουμε πάντως, είναι η απόδοση των τομέων της οικονομίας που μέχρι τώρα έχουν προετοιμαστεί σωστά και έχει δημιουργηθεί η κατάλληλη υποδομή. Μπορούμε να περιμένουμε επίσης εξελίξεις και επιτεύγματα σε θέματα μηχανικής και τεχνολογίας και νέων ανακαλύψεων.
Ο αριθμός 8 σχετίζεται με το χρήμα και την δύναμη αλλά και με την κατάχρηση του χρήματος και της εξουσίας. Ο αριθμός επίσης σχετίζεται με το Κάρμα και έχει αντιστοιχίες με τον πλανήτη Κρόνο. Αυτή η χρονιά είναι η κορύφωση και η συγκομιδή όλων των πράξεών μας από το 2008 μέχρι και το 2014. Είναι η ώρα της ”πληρωμής” λοιπόν είτε για καλό είτε για κακό για όσα κάναμε την τελευταία επταετία. Μέσα στη τελευταία επταετία συμπεριλαμβάνονται οι κυβερνήσεις των κυρίων Παπανδρέου και Σαμαρα.
Εφαρμογή και Πράξη.
Στην υλική μας πραγματικότητα ο αριθμός 8 μας οδηγεί σε μια φυσική κατανόηση του τρόπου με τον οποίο λειτουργούν τα πράγματα. Είναι ο αριθμός της Αυθεντίας και της Εξουσίας, της προσωπικής/ατομικής δύναμης (η Μονάδα που εφαρμόζει την Δύναμή της στην Ύλη και στο Πνεύμα) και μας υπενθυμίζει ότι οι δράσεις μας, οι κινησεις μας και οι μέχρι τώρα δικές μας αποφάσεις είναι ακριβώς αυτές που δημιουργούν το αποτέλεσμα που βλέπουμε μπροστά μας τώρα. Καταλαβαίνουμε με φυσικό, κυριολεκτικό τρόπο ότι έχουμε συμβάλλει εμείς οι ίδιοι στο πρόβλημα που έχουμε μπροστά μας και ο κοσμικός εκπρόσωπος μας καλεί να βρούμε τρόπους για να δράσουμε φέρνοντας ένα πιο θετικό αποτέλεσμα αυτή την φορά…
Big Brother ή/και ο Φύλακας Άγγελος
Κατά κάποιον τρόπο θα μπορούσαμε να πούμε πως αυτή την χρονιά υπάρχει συνεχώς κάποιος ή κάτι που μας ακούει. Αόρατα μάτια μας παρακολουθούν.. Καλό είναι λοιπόν και σώφρον να προσέχουμε τι λέμε, να έχουμε σωστή κρίση μέσω της διάκρισης των πραγμάτων και να είμαστε υπεύθυνοι. Δεν θα ήταν καθόλου φρόνιμο φέτος για παράδειγμα να προσπαθήσουμε να παρακάμψουμε την εφορία μας, την πληρωμή κάποιου προστίμου ή τους όρους ενός συμβολαίου που έχουμε υπογράψει.
Είναι σημαντικό φέτος να προσπαθήσουμε να δούμε τις καταστάσεις μέσα από ένα ευρύτερο πρίσμα σκέψης και να καταλάβουμε ότι ναι μεν η κυριώτερη δόνηση της χρονιάς είναι η επιχειρηματικότητα και οι δουλειές, αλλά δεν πρέπει να ξεχάσουμε ότι κάθε κατάχρηση της προσωπικής εξουσίας θα γυρίσει σαν το μπούμερανγκ πίσω στον αποστολέα της. Ενεργοποιούμε τις φιλοδοξίες μας αλλά ταυτόχρονα τις χρησιμοποιούμε σοφά, αλλιώς μπορεί να έχουμε αρκετές προκλήσεις και εμπόδια στον τομέα της υγείας μας, των οικονομικών μας αλλά ακόμη και του ψυχισμού μας.
Ο αριθμός 8 μας υπενθυμίζει να συντονιστούμε με την ισορροπία της ζωής και να την φέρουμε στην δική μας προσωπική ζωή. Ειδομένο με κλίση 90 μοιρών, το σύμβολο του 8 γίνεται το σύμβολο του Απείρου και της Αιωνιότητας, κάτι που μας υπενθυμίζει πως είμαστε δημιουργικά πνεύματα με την ικανότητα να δημιουργούμε άπειρες πιθανότητες. Στην ιερή γεωμετρία, το 8 αντιστοιχει στο Οκτάεδρο το οποίο συμβολίζει τον Αέρα που ελέγχει την σκέψη μας και τις νοητικές μας λειτουργίες. Για του Ινδιάνους της Αμερικής, το 8 σχετίζεται με την ενέργεια της Αράχνης, κάτι που μας υπενθυμίζει το γεγονός ότι όλοι είμαστε μέρος του Ιστού της Ζωής και πως ό,τι κάνουμε επηρεάζει τους πάντες γύρω μας.

και το 2015 αρχίζει…

Το πρώτο τετράμηνο του έτους θα είναι σε σχέση με τους υπόλοιπους μήνες το πιο θετικό και αυτό που θα μας δώσει τις περισσότερες ευκαιρίες για να ξεμπερδέψουμε και να τακτοποιήσουμε τις εκκρεμότητες από την προηγούμενη χρονιά και να κάνουμε τα νέα ξεκινήματα ή τις αλλαγές που θέλουμε. Το δεύτερο τετράμηνο είναι πιο σύνθετο και περισσότερο δύσκολο, με κάποια μοιραία γεγονότα που δε θα μπορέσουμε να αποφύγουμε σε θέματα οικονομικά και σχέσεων. Το τελευταίο τετράμηνο του έτους μας προετοιμάζει για επιτυχίες ανάλογα βέβαια με το πώς θα έχουμε κινηθεί τους προηγούμενους μήνες και για επίτευξη στόχων και ικανοποίηση, παρότι δε θα λείπουν οι εντάσεις και οι ριζικές αποφάσεις.


γενικές τάσεις του έτους μήνα προς μήνα

Ιανουάριος
Δυναμικός μήνας που όχι μόνο ξεκινάει το έτος, αλλά μας ωθεί και για δικά μας προσωπικά ξεκινήματα, αφού πρώτα περάσουμε μια διαδικασία κάθαρσης και απομάκρυνσης εμποδίων και αρνητικών συμπεριφορών. Μήνας που μας απασχολούν θέματα κοινωνίας ή εξωτερικής πολιτικής.

Φεβρουάριος
Διοικητικά και οικονομικά θέματα απασχολούν την κοινωνία μας και σε προσωπικό επίπεδο γίνονται αρκετές αλλαγές στην οργάνωση και στη δομή της ζωής μας, καθώς παίρνουμε σημαντικές αποφάσεις.
Μάρτιος
Εντάσεις και γρήγοροι ρυθμοί. Συνεργασίες αλλάζουν, τα επαγγελματικά μας κινούνται με ανοδικές τάσεις και δυσκολίες στα συναισθηματικά μας θέματα.
Απρίλιος
Θετικός μήνας για τις πρακτικές εκφάνσεις της ζωής. Σε επαγγελματικά και πρακτικά ζητήματα θα υπάρξει σταθεροποίηση και μικρή βελτίωση των καταστάσεων. Δημιουργείται κλίμα που μπορεί να μην είναι άκρως ευχάριστο, αλλά είναι τέτοιο που ευνοεί την τακτοποίηση, την τάξη και το ξεκαθάρισμα των υποθέσεών μας. Η τάση του μήνα ενισχύει την σταθερότητα στις σχέσεις που έχουν κάνει το ταξίδι τους μέσα στον χρόνο και όχι τόσο τις φρέσκιες καταστάσεις. Γενικότερα τα πράγματα μέσα στον Απρίλιο κινούνται αργά και έχουμε αρκετές καθυστερήσεις ή εμπόδια στις υποθέσεις μας. Το αποτέλεσμα αυτής της διαδικασίας έχει να κάνει με τακτοποίηση προβληματικών περιοχών ώστε να υπάρξει δημιουργική εξέλιξη αργότερα.
Μάιος
Δύσκολος αλλα εποικοδομητικός μήνας που βάζει τάξη και οργανώνει τις υποθέσεις μας. Οι καταστάσεις κινούνται με σοβαρό τρόπο και η εξουσία επιβάλλεται.

Ιούνιος
Προσαρμογές γίνονται κατα τη διάρκεια του Ιουνίου στις υποθέσεις μας και στον τρόπο σκέψης μας λόγω των καινούργιων δεδομένων και της καινούργιας κατάστασης που υπάρχει στην κοινωνία. Ανατροπές σε πολιτική και οικονομία.
Ιούλιος
Οικονομικά θέματα μας απασχολούν σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο και είναι μήνας που έχουμε εκπλήξεις και αλλαγές στην αισθηματική μας κατάσταση.
Αύγουστος
Ένας δύσκολος μήνας με στοιχεία απομάκρυνσης από τις θεμελιώδεις αρχές της ζωής και εντάσεις ανάμεσα σε ομάδες πληθυσμού ή σε ιδεολογικές παρατάξεις. Αν και καλοκαιρινός μήνας, όλους θα μας απασχολήσουν με διάφορους τρόπους, ευθύνες και υποχρεώσεις. Η οικογενειακή ζωή και οι ρομαντικές σχέσεις αναστατώνονται και ανατρέπονται. Οικονομικές σπατάλες που δε θα βγουν σε καλό. Βοήθεια από ανώτερες πηγές θα υπάρξει, αλλά θα χρειαστεί να ασχοληθούμε οι ίδιοι πρακτικά με τα θέματά μας. Αυτό θα γίνει εφικτό αν κινηθούμε σχεδιάζοντας, γνωρίζοντας καλύτερα και ερευνώντας το αντικείμενο που μας απασχολεί και αν χρησιμοποιήσουμε πρακτικά και εφαρμοσμένα την εξειδικευμένη γνώση που έχουμε.

Σεπτέμβριος
Δύναμη, εξουσία και έλεγχος από εμάς πάνω στις υποθέσεις μας αλλά και από το κράτος πάνω σε εμάς.

Οκτώβριος
Ολοκληρώνονται καταστάσεις που εκκρεμούσαν, ευνοούνται επαφές με εξωτερικό είτε σε ατομικό επίπεδο είτε σε πολιτικό.

Νοέμβριος
Ένας ισχυρός και άκρως δυναμικός μήνας. Η έμφαση δίνεται σε καινούργια ξεκινήματα, αλλά απαιτείται ιδιαίτερη προσοχή στο ποιά θα είναι αυτά και πώς ακριβώς θα γίνουν. Επενδύουμε την ενέργειά μας σε εγχειρήματα που στοχεύουν στην εύνοια του συνόλου στο οποίο ανήκουμε και όχι τόσο στην ατομική επιτυχία και εξέλιξη. Μήνας που παρατηρούνται μεταβολές στην αισθηματική μας κατάσταση, οι οποίες έχουν την ρίζα τους όχι στα συναισθήματα αλλά στην ύλη και σε οικονομικούς παράγοντες που θα κάνουν τις σχέσεις μας να εξελιχθούν ή να βαλτώσουν. Η διαίσθηση θα παίξει σημαντικό ρόλο στις επιχειρήσεις και στα εργασιακά μας θέματα γενικότερα. Κατάλληλος μήνας για επενδύσεις και για να υπάρξει γενικότρα ενίσχυση των οικονομικών μας μέσα από την βοήθεια ή τις συμβουλές προσώπων. Στο εσωτερικο πεδίο μπορεί να είναι κατάλληλος μήνας για να έρθουμε σε επαφή με τον ανώτερο εαυτό μας, με αφορμή σημαντικό και κρίσιμο γεγονός που θα συμβεί στη ζωή μας κατά την διάρκεια του μήνα.

Δεκέμβριος
Μήνας που κάποια επιστημονική εφεύρεση ή ανακάλυψη ή νεωτερισμός θα ενεργοποιήσει διαμάχες καθώς δε θα γίνεται αποδεκτή από την κοινωνία. Συμφωνίες και παραχωρήσεις θα χρειαστεί να γίνουν ώστε να διατηρηθεί γενικότερα η τάξη στην κοινωνία αλλά και στην προσωπική μας ζωή. Κοινωνικές αναταραχές και ξεσπάσματα που έχουν την αιτία τους σε καταπιεσμένα θέματα του παρελθόντος και σε απωθημένες αδικίες. Προσοχή και διερευνητικότητα σε οικονομικά θέματα, έντονες και ίσως ανεξέλεγκτες εκδηλώσεις στα αισθηματικά μας.

Η νέα χρονιά για τον καθένα ξεχωριστά. 

(βρείτε πρώτα τον θεμελιο λίθο της ημερομηνίας σας προσθέτοντας την ημέρα και τον μήνα και ανάγοντας το αποτέλεσμα σε μονοψήφιο αριθμό)
Φυσικά τα παρακάτω είναι μια πολύ γενική εικόνα της χρονιάς σας, η οποία μπορεί να διαφοροποιηθεί αρκετά έως πολύ απότην πλήρη ημερομηνία γέννησής σας, τις τετραμηνίες που διανύετε και τους αριθμούς που προκύπτουν από το ονοματεπώνυμό σας.
Περισσότερες λεπτομέρειες για κάθε λίθο ξεχωριστά και τις τάσεις της νέας χρονιάς μπορείτε να ακούσετε στην ηχογράφηση της εκπομπής του e-star Αρρυθμίες με τον Athan.
 
Θεμέλιος λίθος 1
Διανύετε μια προσωπική χρονιά 9 μέσα σε μια παγκόσμια χρονιά 8. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί φέτος στην ζωή σας το κλείσιμο ενός μεγάλου κύκλου σε πολλά θέματα. Αν μέχρι τώρα τα οικονομικά σας ήταν κάπως δύσκολα, φέτος είναι η χρονιά που θα δείτε βελτίωση σε αυτόν τον τομέα. Είναι μια περίοδος που θα χρειαστεί όμως να απελευθερώσετε και να απελευθερωθείτε από το παρελθόν σας, να αφήσετε πίσω το παλιό και να κάνετε χώρο για το καινούργιο.
Θεμέλιος λίθος 2
Διανύετε μια προσωπική χρονιά 1 μέσα σε μια παγκόσμια χρονιά 8. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί φέτος στην ζωή σας ευκαιρίες για να φέρετε σε ισορροπία την προσωπική σας ζωή και να εργαστείτε πάνω σε επιχειρηματικά σχέδια και ιδέες. Καθώς ο αριθμός 1 σχετίζεται με καινούργιες αρχές και με την ατομική ανάπτυξη, είναι μια κατάλληλη χρονιά για να ξεκινήσετε την δική σας επιχείρηση ή να αλλάξετε δουλειά.
Θεμέλιος λίθος 3
Διανύετε μια προσωπική χρονιά 2 μέσα σε μια παγκόσμια χρονιά 8. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί φέτος στην ζωή σας συνθήκες που θα φέρουν στην επιφάνεια αρκετές από τις βαθύτερες ευαισθησίες σας. Είναι η χρονιά που θα επανεξετάσετε τα τραύματα του παρελθόντος για να δείτε αν μάθατε τα μαθήματα που έπρεπε να μάθετε και για να βρείτε την δύναμη να προχωρήσετε μπροστά. Κατά την διάρκεια αυτής της χρονιάς μπορεί να πιάσετε τον εαυτό σας να κάνει μια επανεκτίμηση των σχέσεων ή να σας απασχολήσουν νομικά ζητήματα. Στο τέλος αυτής της περιόδου θα αποκτήσετε τον έλεγχο του εαυτού σας, θα βρείτε την εσωτερική σας δύναμη και το φως σας θα λάμψει.
Θεμέλιος λίθος 4
Διανύετε μια προσωπική χρονιά 3 μέσα σε μια παγκόσμια χρονιά 8. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί φέτος στην ζωή σας ακριβώς την ενέργεια που χρειάζεστε για να καλέσετε σε εκδήλωση και να υλοποιήσετε το μέλλον που επιθυμείτε να έχετε. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για να θυμηθείτε την χαρά της ζωής και για να δουλέψετε με δημιουργική, ζωντανή ενέργεια. Ο συνδυασμός του 3 με το 8 φέρνει ευκαιρίες για να επουλωθούν οι συναισθηματικές σας πληγές και να απελευθερωθείτε, αφήνοντας πίσω τα τραύματα σας.
Θεμέλιος λίθος 5
Διανύετε μια προσωπική χρονιά 4 μέσα σε μια παγκόσμια χρονιά 8. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί φέτος στην ζωή σας σταθερότητα και μπαίνει τάξη στο χάος της ζωής σας. Σας βοηθάει στο να πάρετε το πάνω χέρι στα οικονομικά σας θέματα και στην εργασία σας. Αυτή την χρονιά καλό είναι να ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και να φροντίσετε να είναι και η θέση των άλλων ξεκαθαρη απέναντί σας, ειδικότερα σε καταστάσεις που μέχρι τώρα είναι αβέβαιες.
Θεμέλιος λίθος 6
Διανύετε μια προσωπική χρονιά 5 μέσα σε μια παγκόσμια χρονιά 8. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί φέτος στην ζωή σας πολλές αλλαγές, περιπέτειες και ταξίδια αλλά και ευκαιριες για να αποκτήσετε τον έλεγχο στα οικονομικά σας. Μια χρονιά που μπορείτε να φέρετε την θετική αλλαγή στην ζωή σας.
Θεμέλιος λίθος 7
Διανύετε μια προσωπική χρονιά 6 μέσα σε μια παγκόσμια χρονιά 8. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί φέτος στην ζωή σας αλλαγές στον εργασιακό σας τομέα ή σε θέματα που σχετίζονται με κάποιον τρόπο με την δουλειά σας. Αν διατηρείτε την δική σας επιχείρηση, φέτος είναι μια χρονιά που μπορείτε να σκεφτείτε να την επεκτείνετε με κάποιον τρόπο. Αν σκέφτεστε να αλλάξετε δουλειά, μπορείτε να ψάξετε κάτι άλλο που είναι κοντά στα ενδιαφέροντά σας και σας αρέσει. Είνα επίσης καλό διάστημα για να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας ή για να δημιουργήσετε το δικό σας σπίτι.
Θεμέλιος λίθος 8
Διανύετε μια προσωπική χρονιά 7 μέσα σε μια παγκόσμια χρονιά 8. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί φέτος στην ζωή σας την ανάγκη για ηρεμία, ησυχία και προσωπικό χώρο. Αυτή την χρονιά θα μπορέσετε να κάνετε ένα τάιμ άουτ από την καθημερινή σας εργασία και από τους γοργούς ρυθμούς της ζωής σας και για να ξεκουραστείτε αλλά και για να επουλώσετε τις συναισθηματικές ή τις ψυχολογικές σας πληγές.
Θεμέλιος λίθος 9
Διανύετε μια προσωπική χρονιά 8 μέσα σε μια παγκόσμια χρονιά 8. Αυτός ο συνδυασμός δημιουργεί φέτος στην ζωή σας πολλούς και πολύ ισχυρούς συντονισμούς, κάτι που αν εκμεταλλευτείτε σωστά θα μπορούσε να κάνει αυτή την χρονιά πολύ σημαντική για την ζωή σας. Η ενέργεια της χρονιάς και τα γεγονότα που θα την συνοδεύσουν είναι τέτοια που θα σας οδηγήσουν να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας και να αποκτήσετε τον έλεγχο της ζωής σας σε πολλά επίπεδα. Πιστέψτε στον εαυτό σας και στην δύναμη που σας βοηθάει και κάντε φέτος το κβαντικό άλμα.
Καλή χρονιά σε όλους Love & Magic Athan


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα