Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

5 προβλήματα που παρουσιάζονται στο πέος καθώς περνούν τα χρόνια

MAN UNDERWEAR
Όσο κι αν θέλουμε να πιστέψουμε ότι μερικές περιοχές του σώματός μας θα βγουν αλώβητες από το πέρασμα του χρόνου, κάτι τέτοιο δεν ισχύει για την αντρική «ευαίσθητη» περιοχή. Δεν είναι ότι θα ξυπνήσεις ένα πρωί και όλα θα έχουν αλλάξει εκεί κάτω, αλλά πρόκειται για μία διαδικασία που γίνεται σταδιακά και ξεκινάει περίπου στα 40, όπως αναφέρει η γιατρός Madeleine Castellanos. Ποιες είναι όμως οι αλλαγές που παρατηρεί κανείς;
Χρώμα
Η Αθηροσκλήρωση είναι ένα συχνό πρόβλημα που προκύπτει καθώς περνούν τα χρόνια και εμποδίζει τη ροή του αίματος, επηρεάζοντας την καρδιά, τον εγκέφαλο και το πέος. Με λιγότερη κυκλοφορία αίματος στην περιοχή το πέος αποκτά πιο ανοιχτό χρώμα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι υπάρχει λόγος ανησυχίας μιας και ένας ετήσιος έλεγχος μπορεί να σας διαβεβαιώσει ότι όλα λειτουργούν ρολόι.
Μέγεθος
Το μέγεθος είναι ένα ευαίσθητο θέμα για πολλούς άντρες και η αλήθεια είναι ότι με την πάροδο του χρόνου, το μέγεθος του πέους μπορεί να μειωθεί λόγω της μειωμένης κυκλοφορίας του αίματος και τον επιπέδων τεστοστερόνης. Το θετικό είναι ότι οι περισσότερες γυναίκες δεν ενδιαφέρονται για το μέγεθος, ίσα ίσα ένα μεγάλο πέος μπορεί να είναι και δυσάρεστο για μία γυναίκα.
Ευαισθησία
Η τεστοστερόνη κρατάει σε εγρήγορση τα νεύρα που βρίσκονται στο πέος, οπότε όταν τα επίπεδα τεστοστερόνης πέφτουν υπάρχει και μείωση στην ευαισθησία και την αίσθηση του πέους, κάνοντας πιο δύσκολο για έναν άντρα να έχει οργασμό. Επιπλέον επηρεάζεται και η στύση του άντρα, η οποία δεν είναι τόσο ισχυρή.
Προβλήματα στην ουροδόχο κύστη
Θέματα όπως δυσκολία στην ούρηση ή αδυναμία να μπορεί κανείς να ελέγξει τη ροή, σχετίζονται με την υγεία του προστάτη και επηρεάζει το 20% των αντρών από 40 έως 60 ετών και το 80-90% των ανδρών από 70 έως 80 ετών.
Προληπτικά:
  • Διατηρήστε το βάρος σας σε φυσιολογικά επίπεδα.
  • Περπατήστε.
  • Μην ξεχνάτε τη σωματική άσκηση.
  • Μειώστε την κατανάλωση αλκοόλ.
  • Εκσπερματίστε πολλές φορές την εβδομάδα, ώστε να «ανοίγει» η περιοχή.
Στυτική δυσλειτουργία
Στυτική δυσλειτουργία παρουσιάζει 5% των ανδρών στα 40 τους χρόνια και 15% στην ηλικία των 70 ετών και μπορεί να είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όπως βιολογικοί, ψυχολογικοί και ψυχοσεξουαλικοί.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα