Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

Την Αγιοποίηση του Γιώργου Παπανδρέου αποφάσισε η Εκκλησία της Ελλάδος!


agiopoieitai.o.gap
Λίγες μόνο μέρες μετά την αγιοποίηση του γέροντος Παΐσιου, μία δεύτερη αγιοποίηση από την Εκκλησία της Ελλάδος βάζει φωτιά -αυτή τη φορά- στο προεκλογικό σκηνικό της χώρας.
Την αγιοποίηση του προέδρου του Κινήματος Δημοκρατικών Σοσιαλιστών Γεωργίου Ανδρέα Παπανδρέου αποφάσισε ομοφώνως η Ιερά Σύνοδος σε έκτακτη συνεδρίαση που έλαβε χώρα το πρωί της Τρίτης.
Η πρόταση για την αγιοποίηση του πρώην πρωθυπουργού κατετέθη αργά το βράδυ της Δευτέρας από ομάδα μητροπολιτών λίγα μόλις λεπτά με την λήξη της αποκαλυπτικής συνέντευξης του άγιου πλέον Παπανδρέου στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου («Στον Ενικό»).
Ο τιμητικός τίτλος που αποφασίσθηκε να απονεμηθεί στον κύριο Παπανδρέου είναι Μνημονιομάχος αφού παρά το γεγονός ότι ήταν αυτός που έβαλε την χώρα στο μνημόνιο, στη συνέχεια έκανε τα πάντα προκειμένου να το σκίσει.

Τελικά, δυστυχώς τον πρόλαβε ο μνημονιο-σκίστης Αντώνης Σαμαράς.
Κάτι τέτοιο όμως δεν απέτρεψε τους ιερείς από το να του αναγνωρίσουν πλήρως την μαχητικότητά του και να του απονείμουν όλες τις δέουσες τιμές.
Aκολουθεί αυτούσια η σημερινή απόφαση της Ιεράς Συνόδου: 
«Αποφασίζουμε ομοφώνως την αγιοποίηση του Γεωργίου Παπανδρέου ένεκα του αδιάλειπτου και αφιλοκερδούς αντιμνημονιακού του αγώνα.
Αρνούμαστε να αναμείνουμε τον θάνατό του προκειμένου να του αποδώσουμε τον αρμόζοντα τίτλο τιμής.
Ενημερώνουμε το ελληνικό κοινό πως το εικόνισμα του Αγίου Γεωργίου Παπανδρέου θα είναι διαθέσιμο για λαϊκό προσκύνημα στον Μητροπολιτικό Ναό Αθηνών (πλατεία Μητροπόλεως) καθημερινά από τις 07:00π.μ. έως τις 12:00 μ.μ».
Σύμφωνα με τους πολιτικούς αναλυτές της χώρας, η αγιοποίηση αυτή του προέδρου του ΚΙ.ΔΗ.ΣΟ. πρόκειται να καταστήσει δεδομένη την -μέχρι χθες αβέβαιη- είσοδο του κινήματος στο ελληνικό κοινοβούλιο.
Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, δεν έκρυψε τη μεγάλη δυσαρέσκειά του για την αγιοποίηση του πρώην συντρόφου του.
Αυτό τουλάχιστον δείχνει το γνωστό τραγούδι του Γεώργιου Τσαλίκη που αποφάσισε να χρησιμοποιήσει για να σχολιάσει το σημερινό γεγονός:
Εγώ, σε αντίθεση με τον Παπανδρέου, δεν σας κάνω τον άγιο, Αμάρτησα!»
δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους το απόγευμα της Τρίτης.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα