Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

Το ωραιότερο σεξ


Σεξουαλικό ντελίριο στο γυναικείο πληθυσμό έχει προκαλέσει το βίντεο που διέρρευσε με εντολή Γιώργου Μουρούτη και δείχνει τον Πρωθυπουργό να απευθύνει ερωτικό κάλεσμα στον ελληνικό λαό, οπότε καταλαβαίνουμε ότι κάπου τώρα ξεκινάει η αναπαραγωγική περίοδος των φασισταριών.

Το βίντεο, που χρονολογείται από το 2012, ξεκινάει με τον Αντώνη Σαμαρά να λέει ασυνάρτητες μαλακίες με το βλέμμα του χαζού που μας έχει συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια, οπότε ο σκηνοθέτης τού λέει να δείχνει "πιο χαρούμενος, πιο αισιόδοξος, με χαμογελάκι", με λίγα λόγια περισσότερο άνθρωπος από το κτήνος που είναι.

Κατόπιν των οδηγιών του σκηνοθέτη, ο Αντώνης Σαμαράς χαμογελάει - για τελευταία φορά στη ζωή του - αλλά αυτό δεν είναι αρκετό, αφού ο σκηνοθέτης επιμένει και του λέει να κάνει "αυτό το λίγο πιο ερωτικό" που έχει μεγάλη πέραση στις ετοιμοθάνατες γριές της Κηφισιάς που τον ψηφίζουν.

Ο Αντώνης Σαμαράς μπαίνει αμέσως στο πετσί του ρόλου, ξερογλείφεται παιχνιδιάρικα, παίρνει λάγνο βλέμμα χιμπατζή κι απαντάει "Τέτοια ώρα είναι το καλύτερο σεξ", ενώ στη συνέχεια αρχίζει να λέει πάλι τις ατάκες του ζητώντας από τον ελληνικό λαό να του "δώσει τη δύναμη ενός έθνους" για να τα γαμήσει όλα.

Και ο λαός τού την έδωσε. Τον έκανε πρωθυπουργό.



Θυμάμαι κάποτε - μετά το "γαμώ το κεφάλι μου μαλάκα" νομίζω - που λέγαμε με την I Willi Am ότι το μεγάλο επικοινωνιακό μειονέκτημα του Αντώνη Σαμαρά είναι ότι δε μοιάζει με κανονικό άνθρωπο αλλά με φλούδα ανθρώπου που υπάρχει μόνο ως πρωθυπουργός.

Φαίνεται ότι κάτι τέτοιο σκέφτηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου κι αποφάσισαν να διαρρεύσουν το βίντεο - λίγο καθυστερημένα βέβαια.

Αντώνη, δεν εννοούσαμε αυτό. Εννοούσαμε να φανείς λίγο άνθρωπος. Γλίτσας είσαι έτσι κι αλλιώς.

Άι στο διάολο, μας αηδίασες πάλι.

by To Skouliki Tom

(Ανήθικο δίδαγμα: Γιατί;;;;;; Γιατί να τελειώνει η προεκλογική περίοδος;;;;; Γιατί να μπούμε στην περιπέτεια μιας μονότονης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ; Θέλουμε κι άλλες κομμένες σκηνές. Θέλουμε τον Αντώνη Σαμαρά να τα απλώνει μπροστά μας και να τα ξύνει όλο νάζι και μπρίο. Θέλουμε την Άννα Βίσση να μας λέει πόσο γαμίκουλας είναι. 5 και σήμερα.)


thethreemooges

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα