Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ



Η μοναδική και πραγματική περιουσία του ανθρώπου είναι η ουσία του. Δηλαδή οι απεριόριστες δυνάμεις του στο κόσμο του πνεύματος - αφού εκεί ανήκει κατ' ουσίαν σαν πνευματικό όν που είναι - με αυτές δημιουργεί είτε συνειδητά (όταν το κάνει το γνωρίζει) είτε ασυνείδητα (το κάνει αυτόματα χωρίς να έχει συνείδηση την στιγμή που το κάνει, μια και είναι έμφυτο, στη φύση του).

Η διαφορά βρίσκεται στο ότι όταν δεν το κάνει συνειδητά αλλά ασυνείδητα μπορεί και να προκαλεί καταστροφές, ζημιές, αρρώστιες, ατυχήματα, αποτυχίες στον εαυτό του (λόγω φόβων που του έχουν επιβάλλει τα κοινωνικά και εθιμοτυπικά συστήματα).


Έτσι αντί να δημιουργείς με την μόνη ΣΤΑΘΕΡΑ που διαθέτεις σαν πνευματικό όν (την ουσία - περιουσία σου) φοβάσαι και αποσυνδέεσαι από την ΠΗΓΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΣΟΥ δηλαδή την ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ. Έτσι γίνεσαι αναποτελεσματικός, πέφτεις στην ΑΠΑΘΕΙΑ, κατεβάζεις χαμηλά τον εσωτερικό σου θερμοστάτη και εκπαιδεύεσαι σαν τον ελέφαντα στο τσίρκο.

Παύεις να είσαι ελεύθερος και παραμένεις φυλακισμένος σε ένα σύμπαν που το δημιούργησαν στα μέτρα τους για να σε ελέγχουν και να σε κρατούν σκλάβο, διαφορετικά θα ήσουν 'επικίνδυνος' (έτσι θεωρούν όποιον έχει δύναμη να δημιουργεί, να εκφράζει το μεγαλείο της ουσίας του και επεκτείνει τα όριά του).

ΧΛΕΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα