Πέμπτη 15 Ιανουαρίου 2015

Τι είναι η Συνείδηση;




Η Συνείδηση ουσιαστικά είναι η φωνή του Αληθινού Εαυτού σας – αλλά δεν είναι όλοι ικανοί ν’ ακούσουν αυτή τη φωνή. Ο Ηλιακός Άγγελος σε ένα άτομο είναι ο μεταδότης αυτής της Συνείδησης στην ανθρώπινη ψυχή, εάν είναι αφυπνισμένο σε κάποιο βαθμό.

Τι είναι η Συνείδηση; Είναι ένας προγραμματισμός μέσα στον Πυρήνα του ατόμου που τον φέρνει σε αρμονία με τον Σκοπό της εκδήλωσης. Είναι η παρουσία μέσα στον άνθρωπο της Κοσμικής Νοημοσύνης, που δίνει προειδοποιητικά σήματα κάθε φορά που κάνει κάτι λάθος, λέει κάτι ενάντια στην εντολή της Κοσμικής Νοημοσύνης, ή σκέπτεται κάτι που δεν είναι σε αρμονία με αυτήν την Κοσμική Νοημοσύνη.



Αλλά ο άνθρωπος έχει ελεύθερη βούληση επίσης – να ακούσει την Φωνή της Συνείδησής του ή να την αγνοήσει. Εάν ακούσει την Συνείδησή του, θα οδηγηθεί στο να έχει υγεία, ευτυχία, ευημερία, επιτυχία, φως και ομορφιά, δύναμη και δημιουργικότητα. Αλλά εάν την αγνοήσει, θα πέφτει στο ένα λάθος μετά το άλλο, κάνοντάς την ζωή του δυστυχισμένη κι επικίνδυνη για τους συνανθρώπους του.

Η Συνείδηση κάνει όλο τον άνθρωπο να συντονίζεται με τις Κοσμικές, δημιουργικές κι εποικοδομητικές δυνάμεις.

Οι άνθρωποι πρέπει να εκπαιδεύσουν τους εαυτούς τους να διακρίνουν μεταξύ Συνείδησης και

- λογικής
- απαιτήσεων της υλικής, συναισθηματικής και νοητικής τους φύσης
- μεταϋπνωτικών υποβολών
- νόμων και κανόνων κατασκευασμένων για εκμετάλλευση και χειραγώγηση

Ο άνθρωπος πρέπει να εκπαιδεύσει τον εαυτό του να ακούει την Φωνή της Συνείδησής του. Εκείνη πάντα εμπνέει κάποιον να ζει σύμφωνα με τις αρχές της Ομορφιάς, της Καλοσύνης, της Δικαιοσύνης, της Χαράς, της Ελευθερίας, του Μόχθου και της Θυσιαστικής Υπηρεσίας. Η Συνείδηση δουλεύει μέσα στα πλαίσια αυτών των εφτά αρχών.

Όλες οι Διδασκαλίες που έχουν δοθεί από Υψηλότερες Πηγές μέσα απ’ την θρησκεία και την φιλοσοφία είναι εκπορεύσεις της πλανητικής, ηλιακής και γαλακτικής Συνείδησης. Δεν έχει μόνο ο άνθρωπος Συνείδηση αλλά η γη, οι πλανήτες, ο ήλιος και όλα τα αστέρια έχουν την Συνείδησή τους σε επεκταμένη επικοινωνία με τον Κοσμικό Μαγνήτη και με τον Κοσμικό Νου.

Η Συνείδηση μάς δίνει την ευκαιρία να αισθανθούμε την χαρά και τον πόνο των άλλων ανθρώπων, κι επίσης να αισθανθούμε ευθύνη για την διαφθορά και την μόλυνση που συμβαίνει στον πλανήτη. Μας κάνει να νιώσουμε υπεύθυνοι για τον αναλφαβητισμό, την πείνα και την βλαπτικότητα που αυξάνει στον πλανήτη, κι έτσι μάς εμπνέει να αναλάβουμε δράση.

Οι άνθρωποι νομίζουν ότι η Συνείδηση είναι ένα είδος αστυνομίας που έχει τοποθετηθεί μέσα μας για να μας τιμωρεί ή να μας ανταμείβει για τα κακά ή τα καλά μας έργα, αλλά η Συνείδηση έχει μια πιο εξυψωμένη λειτουργία. Μας συνδέει με όλες τις μορφές ζωής όλων των βασιλείων και μας διδάσκει πώς να σχετιζόμαστε καλύτερα με αυτές και να τις βοηθούμε να κάνουν το καθήκον τους σε αυτήν την Κοσμική ολότητα.


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Virtues & Values vol.1


elenastral

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα