Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Έπεσαν τα μαλλιά όσων άκουσαν την προεκλογική ομιλία του Βενιζέλου!

10922468_1588351104711491_1177199513830567434_n

Εκτεταμένη τριχόπτωση (όπως δείχνει ξεκάθαρα η φωτογραφία) υπέστη η συντριπτική πλειοψηφία των άτυχων συμπολιτών μας που επέλεξαν να παρακολουθήσουν από κοντά την προεκλογική ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλου!

Το ατυχές αυτό και απροσδόκητο περιστατικό το οποίο έχει ήδη προκαλέσει μεγάλο πονοκέφαλο στον πρόεδρο της μεγάλης δημοκρατικής παράταξης, συνέβη το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας στην Καλλιθέα και ενώ η ομιλία Βενιζέλου έφτανε προς το τέλος της.

Όπως καταγγέλλει ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ που παρακολούθησε όλη την ομιλία και έπεσε και αυτός θύμα της πτώσης των μαλλιών του, η τριχόπτωση άρχισε να προκαλείται στο κοινό σταδιακά με πρώτη στιγμή εκδήλωσης των συμπτωμάτων εκείνη της πομπώδους αναφοράς Βενιζέλου στα «έργα του κόμματος που συντέλεσαν στη διάσωση της χώρας».

Ακολουθεί η σημερινή μαρτυρία ενός από τα θύματα στους δημοσιογράφους του SKAI:



«Είχα παρατηρήσει την έναρξη δημιουργίας φαλάκρας στα κεφάλια των μπροστινών μου όταν ο πρόεδρος άρχισε να λέει πώς το κόμμα μας έσωσε την χώρα πάνω από πέντε φορές τουλάχιστον, νόμιζα όμως πώς επρόκειτο για οφθαλμαπάτη που προκλήθηκε από την κούραση που είχαν υποστεί τα μάτια μου.

Τελικά, το αποτέλεσμα της ομιλίας του προέδρου ήταν τραγικό.

Μόλις πήγα σπίτι μου και κοιτάτηκαν στον καθρέφτη δεν πίστευα στα μάτια.

Καράφλιασα κυριολεκτικά.
Και όχι μόνο εγώ.
Αλλά και σαράντα ακόμη σύντροφοι από τα παλιά που είμασταν οι άτυχοι που πήγαμε στην Καλλιθέα την δευτέρα.

Δείτε σας παρακαλώ τις φωτογραφίες που έχουν κυκλοφορήσει από το κοινό της συγκεκριμένης ομιλίας και θα καταλάβετε ότι δεν σας κάνω καθόλου πλάκα.
Ο κύριος Βενιζέλος έχει πλέον δύο επιλογές:

Είτε να μας καταβάλλει μία έυλογη αποζημίωση προκειμένου να κάνουμε μεταμόσχευση μαλλιών είτε να μας εξοπλίσει με περούκες οι οποίες να κρύβουν αποτελεσματικά την μεγάλη καράφλα που έχει πλέον δημιουργηθεί στα άτυχα κεφάλια μας.

Διαφορετικά, να γνωρίζει πως στις προσεχείς εκλογές, δεν πρόκειται να δει την ψήφο μας. Κι ας γίνει αυτό η αιτία προκειμένου να χαθεί το όραμα του προέδρου μας για σοσιαλισμό».

Την ίδια ώρα, πληροφορίες από το στρατόπεδο του ΠΑΣΟΚ αναφέρουν ότι τις επόμενες ώρες πρόκειται να εκδοθεί ανακοίνωση του γραφείου τύπου του κόμματος στην οποία θα εξαγγέλεται ο άμεσος εφοδιασμός των θυμάτων της παράταξης με περούκες οι οποίες και θα αγοραστούν με έξοδα του ίδιου του Βενιζέλου.

komikotragiko

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα