Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Θεμελιώδεις αρχές για τη διατήρηση της ζωής ...ο τρόπος με τον οποίο πρέπει να επιλέγεται η ερωτική σύντροφος!!!

                   Η Ιστορία Της Σεξουαλικής Ζωής Στην Κίνα

                            Η Αυτοκρατορία Της Επιθυμίας

Σε πολλά εγχειρίδια σεξολογίας γίνεται λόγος για τον τρόπο με τον οποίο πρέπει να επιλέγεται η ερωτική σύντροφος ή για τις κατάλληλες <<μεθόδους>> απορρόφησης της ουσίας Γιν, όπως στο ακόλουθο χωρίο που προέρχεται από μια εργασία του Χονγκτζί, τις Θεμελιώδεις αρχές για τη διατήρηση της ζωής.



<< Για κάθε σαρκική επαφή πρέπει να επιλέγεται μια μέρα ευχάριστη και ηλιόλουστη, στολισμένη με μια γλυκιά αύρα. Ο άνδρας θα πρέπει αρχικά να ελέγξει την αναπνοή του, ώστε να μην εκσπερματώσει κατά την συνουσία. Όταν η γυναίκα θα είναι έτοιμη να νιώσει οργασμό και ένα δροσερό σάλιο πλημμυρίσει το στόμα της, τότε ο άνδρας ξέρει ότι η ουσία Γιν αρχίζει να εισρέει τόσο στο ανώτερο μέρος του σώματός του όσο και στο κατώτερο, όπου ρέουν οι κολπικές εκκρίσεις.

Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο άνδρας πρέπει να ρουφήξει τη γλώσσα της γυναίκας
και ταυτοχρόνως να μπήξει τα δάχτυλά του στο δεξιό πλευρό της. Έκπληκτη και κάπως τρομαγμένη, η γυναίκα θα εκκρίνει ένα πλεόνασμα ζωτικής ουσίας που ο άνδρας θα καταβροχθίσει αμέσως. 

Ταυτόχρονα, ο άνδρας θα βάλει στον κόλπο της συντρόφου του τον ΄΄μίσχο από νεφρίτη΄΄ και θα απορροφήσει την ουσία Γιν καθώς θα την κάνει να αναβλύσει σαν νερό. Πρόκειται για μια διαδικασία θαυμάσια και μυστηριακή. 

Η ζωτική ουσία που πίνεται από το στόμα της γυναίκας ονομάζεται << νερό της επουράνιας λίμνης>>, εκείνη που απορροφάται πιπιλώντας το στήθος << υγρό του προγενέστερου ουρανού>> και εκείνη που απορροφάται στον κόλπο ονομάζεται << υγρό του μεταγενέστερου ουρανού>>. 

Ο άνδρας που θα απορροφήσει τα υγρά του <<προγενέστερου ουρανού>> και του << μεταγενέστερου ουρανού>> θα γνωρίσει μια αίσθηση μέθης. 

Δεν πρόκειται για λόγια του αέρα!

 Ο άνδρας θα χρησιμοποιήσει αυτήν τη μέθοδο για να απορροφήσει τρεις φορές την ουσία Γιν της γυναίκας. Αν αυτή η ουσία δεν εκκριθεί, ο άνδρας θα περιμένει την γυναίκα να φτάσει σε οργασμό για να της ρουφήξει τη γλώσσα ξανά και ξανά. Εκείνη τη στιγμή, θα αποσύρει ελαφρώς τον ΄΄μίσχο από νεφρίτη΄΄ συστέλλοντας τον πρωκτό σαν να ήθελε να μην ενεργηθεί. Το πέος του θα μεγαλώσει και η ουσία Γιν της γυναίκας θα εισρεύσει αμέσως. Αυτή η μέθοδος είναι μυστική και πολύ αποτελεσματική. Δεν πρέπει να τη γνωστοποιούμε χωρίς σοβαρό λόγο στον οποιονδήποτε. Σας παρακαλώ να επιδείξετε τη μέγιστη δυνατή σύνεση>>.

Προκειμένου να απορροφηθεί καλύτερα η ουσία Γιν και να δυναμώσει το Γιανγκ, ορισμένοι συνιστούσαν σχέσεις με πολλές ερωτικές συντρόφους.

 Αυτή η μέθοδος, που προτεινόταν σε άνδρες μεγαλύτερους των σαράντα ετών και μικρότερους των ενενήντα, αντανακλά επίσης την αρσενική κυριαρχία και την ακραία εκμετάλευση των γυναικών. 

Στο σεξουαλικό εγχειρίδιο Τα μυστικά του δωματίου από νεφρίτη, όπου γίνεται λόγος για τον τρόπο που μπορεί να τραφεί το Γιν και το Γιανγκ, ένας νεαρός ταοιστής δάσκαλος προτείνει εμφατικά την εναλλαγή ερωτικών συντρόφων ως μέσο για την επίτευξη της μακροζωίας, διότι η ουσία Γιν εξαντλείται. 

Προτείνει τη σεξουαλική ένωση με περισσότερες από δέκα γυναίκες σε μια νύχτα. Όταν συνουσιάζεσαι με μία μόνο γυναίκα, εξηγεί, η ζωτική αουσία σου φθίνει και εξαντλείται.

Απόσπασμα από το βιβλίο << Η Αυτοκρατορία Της Επιθυμίας>> του Λιου Νταλιν

ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα