Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Ολοκλήρωσε το διάβασμα του πρώτου μνημονίου ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης!

xrisoxoidis

Με μια πανηγυρική ανακοίνωση που εξέδωσε το πρωί της Τετάρτης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης γνωστοποίησε πως ολοκλήρωσε με επιτυχία, μέσα σε μόλις τεσσεράμισι χρόνια από την ψήφισή του στην ελληνική βουλή, όλη την ανάγνωση του πρώτου μνημονίου! 




Ακολουθεί αλογόκριτη ολόκληρη η επίσημη ανακοίνωση του γραφείου τύπου του γνωστού στελέχους του ΠΑΣΟΚ και υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών, και Δικτύων:

«Αισθάνομαι την αδήριτη ανάγκη να μοιραστώ μαζί με όλο τον ελληνικό λαό, την σημερινή εκ μέρους μου ολοκλήρωση της ανάγνωσης αλλά και της εμπεριστατωμένης μελέτης του πρώτου μνημονίου που ψηφίστηκε στην ελληνική βουλή τον Μάϊο του 2010, μεταξύ άλλων, και από εμένα.

Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου, όλους τους συντρόφους μου από την μεγάλη δημοκρατική παράταξη του ΠΑ.ΣΟ.Κ. που στάθηκαν αρωγοί δίπλα μου  στην προσπάθεια που κατέβαλα, μέσα σε αυτά τα πολύ δύσκολα για εμένα τεσσεράμισι χρόνια.


Δεκάδες σύντροφοι όλο αυτό το διάστημα της ανάγνωσης στέκονταν συνεχώς στο πλάϊ μου στα αναγνωστήρια της Ιπποκράτους τα οποία και επισκεπτόμουνα καθημερινά μετά την ολοκλήρωση των επισκέψεών μου στα κεντρικά γραφεία του κόμματος.

Η προσωπική μου αυτή επιτυχία με κάνει να νιώθω ιδιαίτερα περήφανος απέναντι σε όσους έλληνες πολίτες με εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές.

Καλώ όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της χώρας να με τιμήσουν με την ψήφο τους και στις εκλογές της 25ης Γενάρη, υποσχόμενος παράλληλα ότι από το πρωί της 26ης Γενάρη θα έχω ξεκινήσει την ανάγνωση του δεύτερου μνημονίου (μεσοπρόθεσμου) που ψήφισα το 2011.

Επιβεβαιώνει επίσης, το κατόρθωμά μου αυτό, πως εάν κάποιος έχει όρεξη για γνώση και μάθηση μπορεί να τα καταφέρει σε αυτόν τον τομέα ακόμα και αν νομίζει ότι τον έχουν πάρει τα χρόνια, αρκεί να επιδείξει το κατάλληλο μεράκι και την αρμόζουσα θέληση».

Αθήνα, 21 Ιανουαρίου 2015

Μετα τιμής,

Ο Υπουργός Μεταφορών, Υποδομών, και Δικτύων
και υποψήφιος βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ στην Β΄Αθηνών
Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

——————————————–
Το σημερινό και άκρως ιστορικό αυτό κατόρθωμα του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη έχει ήδη εκτινάξει τη δημοφιλία του στα ύψη κάνοντας τους δημοσκόπους και πολιτικούς αναλυτές της χώρας να θεωρούν βέβαιη την πανηγυρική επανεκλογή του.

Σύμφωνα, τέλος, με πληροφορίες, δεκάδες είναι τα τηλεφωνήματα στο πολιτικό του γραφείο, από συγκινημένους και ταυτοχρόνως ενθουσιασμένους πολίτες που δηλώνουν την πρόθεση να τον στηρίξουν με την ψήφο τους (και) την επόμενη Κυριακή.

 komikotragiko

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα