Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, ο πατροκτόνος…

Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου, ο πατροκτόνος… 


Του Θεόδωρου Καρυώτη*

Ο Γεώργιος Ανδρέα Παπανδρέου κτύπησε θανάσιμα το Κίνημα του μεγάλου πατέρα του. Ο κύριος στόχος του δεν ήταν ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος αλλά ο ίδιος ο πατέρας του που τον μισούσε για δεκαετίες τώρα.



Πήγε στο Καστελόριζο, το 2010, και αντί να ανακηρύξει την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη, ως όφειλε, έβαλε την Ελλάδα στον σκληρό και απάνθρωπο μηχανισμό του ΔΝΤ και της Ε.Ε.! Δεν είχε διαβάσει ποτέ τον Ανδρέα Παπανδρέου που μας είχε έγκαιρα προειδοποιήσει για το τι ακριβώς αντιπροσωπεύει το ΔΝΤ για τα μικρά κράτη του πλανήτη Γη. Δεν άκουσε ποτέ ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες;


Θα ήμασταν το τρίτο κόμμα στις εκλογές και θα έπρεπε να μείνουμε στην αντιπολίτευση για να μπορέσουμε να ξαναγίνουμε ένα σοσιαλιστικό κόμμα και να ανανεώσουμε πλήρως τα ηγετικά μας στελέχη.

Ο γιός της Μαργαρίτας έγραψε την ιστορία του με τα πιο μελανά χρώματα και ντρόπιασε την οικογένεια του παππού του και του πατέρα του δίνοντας τη τρίτη θέση στη Χρυσή Αυγή και συνεχίζει πέντε χρόνια αργότερα να μιλά, για άλλη μια φορά, για δημοψήφισμα.

*Ο κ. Θεόδωρος Καρυώτης είναι οικονομολόγος, καθηγητής Πανεπιστημίου, μέλος του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ Ουάσιγκτον

 mignatiou

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα