Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Στο πάγωμα του χρόνου

Μείνε στη θέση σου και συνέχισε να κοιμάσαι.
Περίμενε αλλάξει το περιβάλλον σου, αφού εσύ είσαι τέλειος.
Έτσι όπως είσαι στο πάγωμα του χρόνου και μέσα στον πάγο εγκλωβισμένος, μέσα σε ένα εγώ βρι-κόλακα, η αγάπη περιμένεις να έρθει γονατιστή και να σε παρακαλέσει. Νομίζεις ότι το Φως θα έρθει να σε βρει εκεί που είσαι. Έτσι σου λένε άλλωστε, ότι το Φως έρχεται.


Ναι το Φως μπορεί να έρχεται, αλλά δεν θα έρθει να σε βρει. Εσύ οφείλεις να κινηθείς προς αυτό, εσύ θα κάνεις την αναζήτησή του. Ανάβαση χρειάζεται η αναζήτηση του Φωτός, να σπάσεις τον πάγο που είναι γύρω από την καρδιά σου, με την θερμότητα της ενέργειας Αγάπη. Το αληθινό Φως περιμένει την αναθέρμανση της καρδιά σου. Και όχι να φαντάζεσαι τις αλλαγές μέσα από τις αντανακλάσεις του φωτός που θα παρουσιάζονται μέσα από τον πάγο για να γεμίζεις με ψευδαισθήσεις.  

Η αντανάκλαση δεν είναι το αυθεντικό Φως.
Άνοιξε τα μάτια σου στην αλήθεια και στο αληθινό Φως και όχι στο πλασματικό τοπίο του πάγου. Ο πάγος νομίζεις ότι θα σε κάνει μάγο και μέσα από την στασιμότητα αυτή περιμένεις ότι θα φτάσεις στον δρόμο της αλήθειας.

Αυταπάτη είναι να νομίζουμε ότι ξαπλωμένοι μέσα σε ένα όμορφο και βολικό εγώ, μέσα σε έναν χαρακτήρα γεμάτο από συναισθήματα, σκέψεις γεμάτες επίκριση θα έρθει η σωτηρία. Κάνε την αυταπάτη – σκαλοπάτι ανέβα επάνω της και ζήτα την αλήθεια που θα σε βγάλει από τον πάγο αυτόν. Ναι είμαστε Φωτεινές οντότητες, ναι η σωτηρία έρχεται, ναι όλες οι Ουράνιες Οντότητες τάσσονται υπέρ μας αλλά και από μας χρειάζεται μία γενναία και σπουδαία διαπίστωση.  

Ότι όταν πνίγεσαι και κάποιος σου απλώσει το χέρι για να σε πιάσει πρώτον πρέπει να είσαι σε θέση να διακρίνεις το χέρι, δεύτερον να κάνεις κίνηση για να το πιάσεις το χέρι και τρίτον να έχεις την δύναμη να τραβηχτείς προς το χέρι αυτό. Αλλιώς θα βλέπεις το Φως και εσύ δεν θα έχεις προλάβει να σπάσεις τον πάγο. 

Δωροθέα 









ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα