Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Οι γκέι και η Νέα Τάξη Πραγμάτων


Βλέποντας μια ταινία στη ΝΕΡΙΤ…με θέμα την ομοφυλοφιλία…και μάλιστα στο έργο παρουσιαζόταν δύο γυναίκες οι οποίες παντρεύτηκαν και πήραν σπέρμα από την τράπεζα σπέρματος και οι δύο γυναίκες ως ζευγάρι πήραν από τον ίδιο δότη πατέρα σπέρμα και γέννησαν αντίστοιχα από ένα παιδί η καθεμία….και η πλοκή του έργου ήταν ότι τα παιδιά μεγαλώνοντας αναζήτησαν τον πατέρα τους…τον οποίον τον βρήκαν και ήρθε στη νέα τους ζωή…όπου στο τέλος μετά την αναστάτωση που επήλθε με τον ερχομό του πατέρα…το συμπέρασμα της ταινίας ήταν ότι κατάφεραν και πέρασαν με έξυπνο τρόπο ότι τελικώς είναι καλό να υπάρχει μια τέτοια οικογένεια και έδιωξαν οριστικά τον κανονικό τους πατέρα και σύζυγο των γυναικών….και έπρεπε εμείς οι θεατές να το αποδεχτούμε αυτό ως μια φυσική επιλογή.

Σίγουρα υπάρχουν τέτοιου είδους σχέσεις και καταστάσεις, αλλά όμως η διεθνής τάξη πραγμάτων το προωθεί ασύστολα…αφού τέτοιου είδους σχέσεις τις πλασάρει καθημερινά εδώ και μερικά χρόνια και οι γκέι ενώ αποτελούν ένα πολύ μικρό ποσοστό στον πλανήτη μας, περίπου γύρω στο 3%...όμως τους γίνεται μια πολύ μεγάλη «προβολή»…όπου στο τέλος φαίνεται να φτάνει ή και να ξεπερνάει το 50% του παγκόσμιου πληθυσμού.


Διαρκώς φιγουράρουν σε κάθε τηλεοπτική εκπομπή, είτε ως καλεσμένοι είτε ως παρουσιαστές και φυσικά γίνονται εύκολα είδηση, είτε μέσω φημών είτε μέσω προσωπικών παραδοχών. Οι άνθρωποι οι οποίοι έχουν επιλογή στην σεξουαλικότητά τους είναι ελεύθεροι φυσικά να το πράξουν και έχουν κάθε δικαίωμα να διεκδικούν και να προασπίζονται τις προτιμήσεις τους, είτε αυτό μας αρέσει είτε όχι….όμως η συνεχής προβολή των επιλογών τους και των προτιμήσεων των γκέι μοιάζει να είναι κατά κάποιο τρόπο κατευθυνόμενη. Κι επειδή δεν υπάρχει τίποτε τυχαίο στην σημερινή εποχή που ζούμε με μια πρώτη έρευνα διαπίστωσα ότι η κυβέρνηση της Βραζιλίας προώθησε το νόμο….το λεγόμενο (PLC 122) κατά της «ομοφυλόφιλο-φοβίας» ή αλλιώς (homophobia) ακόμη και στα σχολεία. 

Η αφίσα προβολής που κυκλοφόρησε με δύο μαθητές του ίδιου φύλου να φιλιούνται, για να μην φοβούνται τις ομοφυλοφιλικές σχέσεις….είναι σημείο ενδεικτικό και αποδεικτικό προς το που το πάνε…! Ο νόμος αυτός θα απαγορεύει κάθε είδους διάκριση, δηλαδή οποιασδήποτε άσχημης κουβέντας ή ειρωνείας, σχολίου, ηθικής, θρησκευτικής, ή φιλοσοφικής ακόμα και ιατρικής γνώμης κατά του ομοφυλόφιλου τρόπου ζωής. Όλα αυτά με ποινή φυλακίσεως….όπου τα Μ.Μ.Ε. ακόμα και  blogs θα τίθενται εκτός νόμου.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε ότι το ομοφυλοφιλικό κίνημα έχει καταλήξει να έχει μια ισχυρή δύναμη, με μια τεράστια επιρροή σε θέσεις εξουσίας  και πόρους…κάθε είδους, τα οποία απολαμβάνει και ασκεί όχι μόνο στις ΗΠΑ, αλλά και πέραν αυτής.

Η προώθηση της ομοφυλοφιλίας ξεκίνησε γύρω στα τέλη της δεκαετίας του 1920 στην Αμερική και αρχικά ήταν μια χαλαρή περιθωριακή οργάνωση, που δικτυωνόταν σε μεγάλες πόλεις και λιμάνια. Αλλά η πραγματική εξάπλωση όμως του Ομοφυλοφιλικού Απελευθερωτικού Κινήματος σε όλο τον κόσμο έγινε τον Ιούνιο του έτους 1969. 

Οι γκέι ηγέτες οργανώθηκαν αυθόρμητα σε μια καλολαδωμένη πολιτική μηχανή, με συνεντεύξεις Τύπου οι οποίες καλύφθηκαν από τα παγκόσμια Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης…και εκατομμύρια δολάρια έρευσαν στα ταμεία του κινήματος που μέχρι πρότινος ήταν άδεια και «οδηγώντας» μάλιστα δημόσια πρόσωπα όπου επέκριναν τις αδικίες που φέρεται ότι υπέστησαν….οι ομοφυλόφιλοι. Αυτό δηλαδή που έως τότε ιστορικά κι αν θέλετε και παραδοσιακά…είχε θεωρηθεί ως ένα ελάττωμα και καταστελλόταν από την κυβέρνηση, τώρα πλέον γινόταν αρετή και δικαίωμα των πολιτών να προστατεύονται και να προάγονται από το κράτος. 

Εντύπωση μου κάνει ότι λίγο πιο πριν ο Rockefeller, δήλωνε δημοσίως ότι «στους ομοφυλόφιλους θα δοθεί η άδεια να είναι ομοφυλόφιλοι». Δηλαδή τι είδους άδεια; Από ποιόν; Ερώτηση που αν βάλεις λίγο το μυαλουδάκι σου να δουλέψει….θα καταλάβεις…μα από την ίδια ελίτ του Νέου Παγκόσμιου Συστήματος….την New World System…διότι έτσι την έλεγαν τότε την Νέα Τάξη Πραγμάτων. Η οικογένεια λοιόν Rockefeller και πολλά από τα άλλα «φιλανθρωπικά» της ιδρύματα, προώθησαν και εξακολουθούνε να προωθούν όλα τα είδη σεξουαλικής παρεκτροπής έως σήμερα.

Έτσι χρησιμοποιούν ως πηγή της δύναμης τους και της επιρροής τους το Ομοφυλοφιλικό Κίνημα….που φυσικά δεν προήλθε μέσα από το ίδιο το κίνημα….αλλά απ’ έξω…δηλαδή από τα ισχυρά θεμέλια-ιδρύματα και από πολλούς άλλους ισχυρούς που κυβερνούν κρυμμένοι στην αφάνεια. Ουσιαστικά μιλάμε για «ιδιωτικά οργανωμένα δημόσια ιδρύματα»….όπου στις 5 Μαΐου του έτους 2009 πραγματοποιήθηκε η συνεδρίαση στο Πανεπιστήμιο του Rockefeller….η οποία μάλιστα οργανώθηκε από τους Warren Buffet, Bill Gates και David Rockefeller τον νεότερο…όπου ανάμεσα στους παρευρισκομένους ήταν και η Oprah Winfrey, ο Ted Turner και ο George Soros και άλλοι υπάλληλοι της Νέας Τάξης Πραγμάτων. 

Όπως ήταν λοιπόν αναμενόμενο, στην κορυφή της λίστας-ατζέντας ήταν μία ενισχυμένη δέσμευση για τον έλεγχο του πληθυσμού. Αυτό σήμαινε θέματα για την αύξηση των γκέι καθώς και θέματα υπέρ των αμβλώσεων. Την υποστήριξη του Ομοφυλοφιλικού αυτού Κινήματος και της γκέι-ατζέντα την είχαν η Coke-Cola, η Pepsi, η Ford (Globe), η General Motors, η American Express, η Best Buy, η Lehman Brothers, η Fannie Mae, η Mellon Financial, η Shell, η Dell, η Avon, η Estee Lauder, Coors, η General Electric, η General Mills, η Kraft, η Johnson & Johnson, η Eli Lilly, η Hyatt, η State farm, η Avis, η Starbucks, η Subway, η Gameboy, το Ikea, η JC Penney, η Sears, το Sam’s Club, η Target, η Wal-Mart (Pride), η Weight Watchers, η IBM, Intell, η AT & T..και βάλε….οπότε τι καλά….!

Φυσικά η εύλογη ερώτηση που ίσως να σας έρχεται στο μυαλό σας είναι και τι έχει …ρε φίλε…να κερδίσει η ελίτ της Νέας Παγκόσμιας Τάξης με την προώθηση του «ομοφυλοφιλικού προϊόντος»;  

Εύλογο ερώτημα προς απάντηση.

Στο σύστημα να ξέρετε ότι υπάρχουν για αυτούς που το υπηρετούν πάντα δύο φυσικοί εχθροί του ολοκληρωτισμού κάθε είδους: α) Η οικογένεια β) Η θρησκεία (μία άλλη μορφή ολοκληρωτισμού).

Η προώθηση έως τώρα της ομοφυλοφιλίας και των άλλων μορφών αποκλίνουσας σεξουαλικής συμπεριφοράς, όπως έχουμε δει από την τρέχουσα μάχη που γίνεται για τον «γάμο των ομοφυλοφίλων»….έχει σχεδιαστεί πολύ προσεκτικά για να υπονομεύσει τόσο τον ίδιο τον γάμο…όσο και την ίδια την οικογένεια…και άλλο τόσο τους φυσικούς νόμους…αλλά και την ίδια την παραδοσιακή ηθική. Ας μην πάμε μακριά…δείτε την τρέχουσα ελληνική τηλεόραση με τα σίριαλ και θα καταλάβετε….αλλά και σε πόσο σύντομο χρόνο…τότε που ο Σαμαράς μας έφερε μέσα τους Αλβανούς και στη συνέχεια…πλάκωσαν και οι άλλοι μετανάστες…πόσο αλλοιώθηκε ο ελληνικός πληθυσμός…ούτε που το καταλάβαμε….! Σε λίγο θα γίνουμε μετανάστες στη χώρα μας…!

Ουσιαστικά ΑΔΕΛΦΙΑ…ο βασικός στόχος της Νέας Τάξης Πραγμάτων…όπως μας προπαγανδίζουν να τη λέμε….είναι να δημιουργήσει μια γενιά πολύμορφων, απομονωμένων και χωρίς ρίζες ατόμων που έτσι εγκλωβισμένοι στα δικά τους αντί-γονικά πάθη, δεν θα παρουσιάσουν…ούτε καν θα προβάλουν καμία σοβαρή αντίσταση στους Νέους Κυρίους της Δουλείας της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Είναι πολύ απλό…διότι είναι σαν αρρώστια….που μεταδίδεται….αλλά επειδή τώρα είναι σε χαμηλότερη εκδοχή…δεν το καταλαβαίνουμε…αλλά οι επόμενες γενιές…θα ψάχνουν φυσιολογικό ζευγάρι…να βρούνε…και θα φαίνεται ως μειονότητα….!

Αυτό που θέλουν να πετύχουν στην ουσία είναι ο πλήρης έλεγχος πάνω σε κάθε πτυχή της ανθρώπινης μας ζωής…δηλαδή τον έλεγχο του πληθυσμού. Όταν σιγά σιγά ο στόχος αυτός επιτευχθεί και καθώς οι ομοφυλόφιλοι θα είναι εμφανώς ασταθείς και αναξιόπιστοι…πάντα κατά την λογική της Νέας Τάξης Πραγμάτων, έχοντας υπηρετήσει το σκοπό τους….όταν θα έρθει λοιπόν η ώρα, θα πρέπει κάπως συστηματικά να εξαλειφθούν ως οι εχθροί του κράτους. Προσέξτε το ύπουλο της υπόθεσης…διότι έτσι το δικαίωμα της διαφορετικότητας και της προσωπικής επιλογής, θα γίνονται ένα από τα εργαλεία της Νέας Παγκόσμιας Τάξης. Οπότε οι γκέι θα αποτελούν χωρίς καν να το γνωρίζουν…ένα δούρειο ίππο….έναν μηχανισμό διάλυσης της οικογένειας και ένα μηχανισμό διάβρωσης του κοινωνικού ιστού σε ένα ευρύτερο πλαίσιο ανατρέφοντας μη-νοήμονες μελλοντικούς πολίτες.

Εκείνο που με τρελαίνει είναι….ότι όταν ο κόσμος σήμερα ψηφίζει….κοιτάει μόνον την πάρτη του…αν έχει φράγκα….αν γίνεται η δουλειά του….αλλά ποτέ δεν σκέφτεται…γενικά το ότι ο κάθε πολιτικός…φέρνει μαζί του…και κάποια ντόπια….αλλά και ξένα συμφέροντα και τα εξυπηρετεί ασύστολα….που είναι ενάντια στη χώρα μας και τον γενικότερο πληθυσμό…και δεν έχει καν την οξυδέρκεια να κρίνει…για το γενικό καλό της χώρας μας…και να προβάλλει αυτός το δικό του πρόγραμμα. Τι εννοώ. Μέχρι τώρα ακούμε τα δήθεν προγράμματα και τις υποσχέσεις του κάθε κόμματος…κι εμείς αντίστοιχα ψηφίζουμε το ένα ή το άλλο…αλλά εμείς οι ίδιοι…δεν έχουμε προτάσεις…να καταθέσουμε ως πρόσωπα…ως λαός…ως κοινωνία…και να τα προωθήσουμε ως μαζικό φορέα ανεξαρτήτως κομμάτων….που θα βάζει μόνον και θα απαιτεί αυτά που εμείς οι ίδιοι τελικά θέλουμε για την ίδια μας την ζωή. Το πώς αυτό μπορεί να γίνει σε πράξη…είναι μεν δύσκολο…αλλά όχι και ακατόρθωτο.
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ;
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ;
ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ;

ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ….ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ….ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΗ ΑΝΗΘΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ….ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΚΟΠΗ.
ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΑΣ….ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΚΛΑΒΟΙ….!

(Ε.Ι.)

ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΕΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα