Παρασκευή 23 Ιανουαρίου 2015

Πόρνη Αλήθεια



Σημερινό Ψέκασμα Ελλάδος σε φωτογραφία από την NASA 22/01/2015
Ο πόλεμος έρχεται καλπάζοντας.
Ο μεγαλύτεροι εχθροί σου ανθρώπινο ζώο είναι αυτοί που ήταν πάντα οι δήθεν «σύμμαχοι σου» και ο κακός, ηλίθιος, εγωπαθής και πανουκλιασμένος εαυτούλης σου.
Έχεις πάρει χαμπάρι τι έγινε με την ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΕΝΗ δήθεν «κρίση χρέους;» Οι διεθνείς τοκογλύφοι, Ιουδαίοι Σιωνιστές στο θρήσκευμα κατά 99% μάζεψαν το χρήμα και ξεφόρτωσαν τα κωλόχαρτα του ανύπαρκτου ελληνικού χρέους στα κράτη-μέλη της ΕΕ. Αντί να γίνει αναδρομικός έλεγχος και να αποδοθούν ευθύνες σε αυτούς που φούσκωσαν το χρέος με ψεύτικα πανωτόκια και εξωφρενικές προμήθειες πριν το ξεφορτώσουν, τα πουλημένα λαμόγια της πολιτικής μιλάνε για «νέα διαπραγμάτευση» και για «μερική διαγραφή». Δεν φταίνε αυτοί, είναι οι εντολές – τσιπάκια που ‘χουν πάρει από τις στοές και τα λαγούμια που ανήκουν.
Εσύ όμως ανθρώπινο ζώον που δεν καταλαβαίνεις και με σημαιούλες πατσαβούρες χειροκροτείς στις ομιλίες-κασέτες; Εσύ είσαι για κοπριά … ουτε καν τροφή για τους Βολαδόρες, αυτοί διαλέγουν την τροφή τους. Θελουν τροφή με συνείδηση-επίγνωση, λέξεις άγνωστες σε σένα.

Όλη η παγκόσμια σκηνοθεσία κρέμεται τώρα από μια κλωστή. Αν τα νεοελληνικά ζώα ΔΗΘΕΝ απαιτήσουν πλήρη επανεξέταση του χρέους, και απαιτήσουν αυτά που χρωστάνε τα κοράκια των αγορών, θα ξυπνήσουν και τα ευρωπαϊκά ζώα και όλα τα ζώα της υφηλίου και θα ζητάνε κι αυτά να φάνε από την κάβα και τότε δεν θα έχουν που να κρυφτούν τα παράσιτα του πλανήτη. Γι αυτό έχουν πέσει όλοι οι γύπες πάνω μας. Αλλά πρέπει τα ζώα, να ξυπνήσουν !!! Αυτό είναι από αδύνατον και πάνω και τα παράσιτα το γνωρίζουν. Αλλωστε το γράφουν στα «Πρωτόκολα της Σιών» τα διάβασες;
Ήρθε η ώρα να προσέχεις, όχι ότι καταλαβαίνεις. Είδα στην TV σήμερα κάτι που δεν το έχω ξαναδεί στη ζωή μου. Στην ομιλία  του ΚΚΕ και μπροστά στο κέντρο, ανάμεσα στις κόκκινες πατσαβούρες με τα σφυροδρέπανα, βρισκόταν μια τεράστια γαλανόλευκη.  Όταν αυτοί που εξ επαγγέλματος μισούν θανάσιμα οτιδήποτε έχει σχέση με το Ελληνικό Έθνος έρχονται και σηκώνουν σημαιάρα σε διαδήλωση, ελπίζω να καταλαβαίνετε ότι τα πράγματα είναι σοβαρά πλέον.
Δεν υπάρχει πιο επικίνδυνο πράγμα από τον μαϊμού πατριωτισμό. Σαν αυτόν που πατρονάρουν τα χρυσαυγόπουλα, ο Καρατζαφύρερ και το ξεσκισμένο παπαδαριό που τους πατρονάρει.  Αυτή η δηλητηριώδης θρησκευτική κόκα σκοτώνει τους χρήστες πιο αποτελεσματικά κι από τον Δον-Σαμαρά με τους πουλημένους υπουργούς του, τον Τσε- Τσίπρα με τους … πως διάολο να τους πω το κέρατο μου!
Θα είσαστε αιώνια σκλάβοι των τοκογλύφων γιατί ο ραγιαδισμός του Βυζαντίου, του Χριστιανισμού και της Τουρκοκρατίας δεν αποβάλλεται εύκολα. Το μπαστάρδεμα είναι εκτεταμένο και όσο πάει διευρύνεται. Αυτή είναι η ΠΟΡΝΗ ΑΛΗΘΕΙΑ του ραγιά. Ρουσφέτι, ψευτομαγκιά, αγένεια, αμάθεια, ξερολίαση και βόλεμα. Ο κύριος ένοχος είναι ο όχλος, ο μαζάνθρωπος. Αυτά τα ντρεσαρισμένα ζώα που δεν ανοίγουν όχι βιβλίο αλλά ούτε τα στραβά τους να δουν ποιος και τι τους  διοικεί και ποιος τους έχει μέσα τον λάκκο.
Είσαστε απόλυτα άξιοι της μοιρας σας ηλίθια μαϊμουδάκια …
Πάτα πάνω στην φωτογραφία – αν ξέρεις πως γίνεται- και κοίτα το ψέκασμα πάνω από την Ελλάδα ΣΗΜΕΡΑ, είναι από φωτογραφία της NASA, όχι ότι και θα καταλάβεις τίποτα έτσι ντοπαρισμένος που είσαι, από το ναρκωτικό του χριστιανισμού, του βολέματος στο μαντρί του κόμματος και στην λαμογιά της αρπαχτής, περιμένοντας να σε σώσει ο ηγέτης, χριστιανικό κατακάθι ζήτουλα που ‘χεις το θράσος να αυτοαποκαλείσαι και Ελληνας. Εσύ που με ξένα λεφτά έκανες τον επιχειρηματία και τα ‘τρωγες με τις βίζιτες στην Μύκονο και τώρα που στα ζητάνε πίσω δεν έχεις καν το θάρρος σαν άντρας να τα δώσεις. Τώρα που σου παίρνουν το σπίτι κλαις, μα δεν ήταν δικό σου με ξένα λεφτά το πήρες.
5.000 άρθρα έχει εδώ μέσα και ποιός ξέρει πόσα άλλα σε τόσα και τοσα αξιόλογα σαιτ, αλλά ουτε έχεις κότσια, ουτε και ξέρεις να διαβάζεις, προτιμάς τα βιντεάκια των ηλιθίων και μάλιστα ακόμη πιο εύκολα, εικόνες χωρίς λέξεις, γι’ αυτό ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΓΕΡΟ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ-ΠΑΝΟΥΚΛΙΑΣΜΕΝΟ ΠΑΡΑΣΙΤΟ ήρθε η ώρα να καθαρίσει η Γη από σένα και την φάρα σου.
Η Αλήθεια έγινε Πόρνη και ξέρει καλά … τι να σου κάνει.
Σαν την ΝΕΜΕΣΗ … Ετοιμάσου!
Αντε ΚΑΛΟΦΑΓΩΤΟΣ
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα