Πέμπτη 29 Ιανουαρίου 2015

Προβλέψεις για την κυβέρνηση Τσίπρα (σύμφωνα με το ωροσκόπιο ορκωμοσίας της)




Και να λοιπόν που συνέβη η μεγάλη ρήξη και ορκίστηκε για πρώτη φορά στα χρονικά της σύγχρονης Ελλάδας μία αριστερή κυβέρνηση! Και καθόλου τυχαία, αυτή η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα ανήκει στο ζώδιο του Υδροχόου (στο ρηξικέλευθο αυτό ζώδιο που συμβολίζει τις μεγάλες ανατροπές). Για να προβλέψουμε αστρολογικά τη μελλοντική της πορεία θα πρέπει να βασιστούμε στο ωροσκόπιο που προκύπτει από τη στιγμή της ορκωμοσίας της (27 Ιανουαρίου 2015, 18:32). Είναι το ωροσκόπιο που βλέπετε στη συνέχεια:


Έχουμε λοιπόν εδώ μία κυβέρνηση που έχει τον Ήλιο της στο ζώδιο του Υδροχόου (εξαιρετική ένδειξη αυτή για μια κυβέρνηση που εκπροσωπεί το πνεύμα και τα συμφέροντα του λαού της. Παράλληλα, όπως εξηγήσαμε ο Υδροχόος δηλώνει το ριζοσπαστικό, καινοτόμο στοιχείο αυτής της αριστερής Ελληνικής κυβέρνησης).

Η Σελήνη της βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου. Αυτή είναι μία όχι και τόσο εξαιρετική ένδειξη, γιατί στην "Πολιτική Αστρολογία" το ζώδιο του Ταύρου συνδέεται με τις συντηρητικές τάσεις και με το κεφάλαιο - με στοιχεία δηλαδή που δεν συνάδουν με το θεωρητικό πλαίσιο και με την ιδεολογία του "Σύριζα". Για παράδειγμα, το κόμμα της "Νέας Δημοκρατίας" έχει Σελήνη στον Ταύρο! Επίσης ο αρχηγός των συνασπισμένων με αυτή την κυβέρνηση "ΑΝΕΛ" Πάνος Καμμένος ανήκει στο ζώδιο του Ταύρου. Από ότι φαίνεται, ο Καμμένος θα έχει πολύ μεγαλύτερο "λόγο" σε αυτήν την κυβέρνηση από ότι θα περίμενε κανείς!  Τέλος, αυτή η κυβέρνηση έχει Ωροσκόπο Λέοντα (ζώδιο το οποίο συμπίπτει με εκείνο του πρωθυπουργού της Αλέξη Τσίπρα)!

Η παρουσία του πλανήτη Δία κοντά στον Ωροσκόπο αυτής της κυβέρνησης υποδηλώνει τις μεγάλες προσδοκίες που καλλιεργούνται γύρω από αυτήν αλλά και τους υψηλούς στόχους που έχει βάλει (πολλοί από τους οποίους μπορεί να αποδειχτούν ανέφικτοι στην πράξη - αυτό υποδηλώνει η αντίθεση Δία - Ερμή). Φαίνεται να ξεκινάει το έργο της με ιδιαίτερο δυναμισμό και ζωντάνια, με προοδευτικές αντιλήψεις και με μια διάθεση να λειτουργήσει μέσα σε ηθικά πλαίσια. Επιπλέον, ο Ωροσκόπος Λέων δηλώνει ότι αυτή είναι μια "φωτογενής", ξεχωριστή, ιδιαίτερα εντυπωσιακή και προβεβλημένη κυβέρνηση (για την οποία κάνουν εκτενείς αναφορές όλα σχεδόν τα ΜΜΕ του πλανήτη μας).

Στο ωροσκόπιο αυτής της κυβέρνησης κυριαρχούν τα λεγόμενα "σταθερά" ζώδια, τα οποία δεν διακρίνονται μεν για την προσαρμοστικότητα και την ευκαμψία τους αλλά δείχνουν  - από την άλλη - έναν ιδιαίτερα σταθερό και ανθεκτικό χαρακτήρα μέσα στον χρόνο. Αυτή η κυβέρνηση λοιπόν  μπορεί να αργήσει κάπως να συντονιστεί και να "πάρει μπρος" αλλά στην πορεία θα αποδειχτεί πιο ανθεκτική και "χαλκέντερη" από ότι θεωρούσαν κάποιοι. Στα "μείον" της κατατάσσουμε το ενδεχόμενο να αναπτύξει κάποια στιγμή έναν έντονο δογματισμό.

Μας κάνει εντύπωση στο συγκεκριμένο ωροσκόπιο η θέση της Σελήνης! Βρίσκεται στο Μεσουράνημα του ωροσκοπίου (στο υψηλότερο" σημείο του, το οποίο στην "Πολιτική Αστρολογία" συνδέεται με την κυβέρνηση, με την εξουσία). Επιπλέον, η Σελήνη συνδέεται με την εκλογική βάση, με τον λαό. Επομένως, η Σελήνη πάνω στο Μεσουράνημα στο ωροσκόπιο αυτής της κυβέρνησης μπορεί να αποτελεί ένδειξη για το ότι μέσω αυτής ο λαός θα αποκτήσει μεγαλύτερη πρόσβαση στην εξουσία! Από την άλλη, ο λαός θα ελέγχει και θα εποπτεύει εξονυχιστικά αυτή την κυβέρνηση και μετά από μία αρχική περίοδο χάριτος θα αρχίσει να γίνεται ιδιαίτερα απαιτητικός και αυστηρός απέναντι της. Ζητήματα που σχετίζονται με τον τομέα των μεταφορών, των επικοινωνιών και ενδεχομένως της εκπαίδευσης - αλλά και μια κακή επικοινωνιακή τακτική - θα φέρνουν συχνά αυτή την κυβέρνηση σε αντιπαράθεση με το λαό. Γενικά, κάποιου είδους καινοτομίες μπορεί να αποδειχθούν ατυχείς για την ίδια, μια και δεν θα βρουν σύμφωνο τον λαό (δυσαρμονική όψη τετραγώνου Σελήνης Ερμή - και μάλιστα σε τέλεια όψη).

Συνολικά λοιπόν, θα μπορούσαμε να πούμε ότι η κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα έχει σχηματιστεί κάτω από ιδανικούς αστρολογικούς οιωνούς και καλλιεργεί μεγάλες προσδοκίες στον Ελληνικό λαό. Υπάρχει όμως ένα (ζωτικό) επί μέρους στοιχείο που "χαλάει" κάπως τη γενικότερη εικόνα. Το στοιχείο αυτό είναι η δυσαρμονική όψη τετραγώνου Ήλιου - Σελήνης που σχηματίζεται σε αυτό το ωροσκόπιο. Το τετράγωνο αυτό σημαίνει ότι υπάρχει κάποιου είδους διάσταση, μια ανομοιογένεια και γενικότερα μια εγγενής σύγκρουση μέσα στον πυρήνα αυτής της κυβέρνησης. Κάπου ελλοχεύουν στοιχεία σε αυτήν που αν εκδηλωθούν θα τη φέρουν σε διάσταση με τη βάση της, με το λαό!

Με την παρουσία του πλανήτη Άρη στον Όγδοο Οίκο της η κυβέρνηση αυτή θα δώσει ενδεχομένως τιτάνιες μάχες για την εξάλειψη του χρέους και γενικά για την απεξάρτηση της χώρας μας από κάποια ξένα κέντρα εξουσίας. Από το γεγονός όμως ότι ο ΄Αρης βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, από το ότι ο Κρόνος σχηματίζει δυσαρμονική όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα (κυβερνήτη του Όγδοου Οίκου) και από το ότι ο Ήλιος αυτής της κυβέρνησης βρίσκεται μέσα στον Έκτο Οίκο (σε θέση σχετικής αδυναμίας), όλα αυτά σημαίνουν ότι τα αποτελέσματα αυτού του αγώνα "εθνικής απεξάρτησης" μπορεί να είναι τελικά αναιμικά και κατώτερα των προσδοκιών (ενδεχομένως εξαιτίας και κάποιων προδοσιών που μπορεί να υποστούμε από υποτιθέμενους συμμάχους μας).  

Πριν κλείσουμε πάντως αυτή την ανάλυση θα πρέπει να επισημάνουμε το γεγονός ότι και η συγκεκριμένη κυβέρνηση - όπως όλες οι πρόσφατες - φέρει στο "αστρολογικό της κύτταρο" την ιστορική όψη τετραγώνου Ουρανού - Πλούτωνα. Την όψη δηλαδή εκείνη που άπλωσε πάνω από τον πλανήτη μας το φάσμα της κρίσης τα τελευταία χρόνια. Επομένως αυτή η κυβέρνηση περιέχει έναν ιδιαίτερα μοιραίο και ακραίο παράγοντα. Επιπλέον, οι στενές όψεις που σχηματίζουν οι πλανήτες Ουρανός και Πλούτωνας με τους "Δεσμούς" στο ωροσκόπιο της φανερώνουν ότι η κυβέρνηση αυτή ενέχει και μια "καρμική" αποστολή. Σε αντίθεση με κάποιες προηγούμενες πιο "διεκπεραιωτικές" κυβερνήσεις η συγκεκριμένη φαίνεται να έχει αναλάβει έναν "εκ του πεπρωμένου" εθνοσωτήριο ρόλο. Θα πρέπει λοιπόν να πετύχει κάποιες βαθιές και ουσιαστικές τομές στην Ελληνική κοινωνία (ουσιαστικά μια εθνική Αναγέννηση) διαφορετικά θα βουλιάξει κάτω από το βάρος των ίδιων της των προσδοκιών... 

Θωμάς Γαζής


ifestion

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα