Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Θεραπεύστε τον πονοκέφαλο σας χρησιμοποιώντας αυτό το σπουδαίο φυσικό φάρμακο που γίνεται με μόνο 2 συστατικά!

Οι πονοκέφαλοι μπορεί να είναι πραγματικά δυσάρεστοι και να σας κρατούν καθηλωμένους στο κρεβάτι για ώρες, ακόμη και ημέρες. Ακόμη χειρότερα, μερικές φορές ακόμη και τα φάρμακα δεν μπορούν να βοηθήσουν.

Δοκιμάστε αυτήν την απλή συνταγή και πείτε αντίο στους πονοκεφάλους. Είναι εξαιρετικά εύκολη και με συστατικά που τα χρησιμοποιείται καθημερινά.

θεραπεία-σας-πονοκέφαλο-χρησιμοποιώντας-αυτό-μεγάλο-φυσικά-θεραπεία-που-με-μόνο-2-ingredients1

Καθώς το αλάτι είναι το κύριο συστατικό, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε εξαιρετικής ποιότητας αλάτι και το αλάτι Ιμαλαΐων είναι η πιο υγιεινή επιλογή, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε μέταλλα και ηλεκτρολύτες. Αλλά, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το αλάτι της θάλασσας.

Το παρασκεύασμα δεν απαιτεί καμία ιδιαίτερη προσπάθεια. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε 2 κουταλιές της σούπας αλάτι σε ένα ποτήρι φρέσκο ​​χυμό, και να ανακατέψετε καλά.

Για καλύτερα αποτελέσματα, πίνουμε 3-4 γουλιές κάνοντας μικρά διαλείμματα.

Η αλμυρή θεραπεία θα αποτρέψει ή θα σας ανακουφίσει από τους πονοκέφαλους, διεγείροντας το ανοσοποιητικό σας σύστημα, τονώνοντας την ενέργειας σας, και  εξισορροπόντας τα επίπεδα σεροτονίνης.

Ακούγεται καλό, σωστά;

 healthyfoodhouse

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα