Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Δεν έπλυνε τα μάλλια της για 31 ημέρες...Δείτε τι συνέβη!

Η Ιταλίδα Margaret Bador αποφάσισε να διεξάγει ένα πείραμα - τι επιπτώσεις υπάρχουν όταν δεν πλένονται τα μαλλιά με σαμπουάν για 31 ημέρες!
Μέχρι τότε, έπλενε τα μαλλιά της σχεδόν κάθε μέρα επειδή είχε πολύ λιπαρές τρίχες, και όταν λερώνονταν, σκούραιναν. Διερεύνησε το θέμα στο διαδίκτυο και ανακάλυψε από άλλους ανθρώπους ότι η χειρότερη μεταβατική περίοδος είναι όταν το τριχωτό της κεφαλής αποτοξινώνεται από τις χημικές ουσίες. Οι περισσότεροι συμφωνούσαν ότι η περίοδος αυτή διαρκεί δύο εβδομάδες.
πείραμα μαλλιά
«Προσωπικά, η πρώτη εβδομάδα ήταν η χειρότερη» - άρχισε την εξιστόρηση.

"Τα μαλλιά μου έγιναν αμέσως λιπαρά, αλλά η ένταση μειώθηκε μετά την τρίτη μέρα. Φυσικά, δεν φαίνονταν καλύτερα, ήταν πάντοτε τα ίδια, "- λέει. Κατά τη διάρκεια του πειράματος, η Margaret δεν αισθανόταν άσχημα, αλλά είχε ως επί το πλείστον τα μαλλιά της δεμένα. Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, η συγκάτοικός της, σχολίασε ότι φαίνεται σαν να να είχε να λουστεί για δύο ημέρες.
"Προσπάθησα να τα πλύνω με χαμομήλι αρκετές φορές. Το μόνο πράγμα που συνέβη ήταν ότι μύριζαν καλύτερα, αλλά η λιπαρότητα δεν μειωνόταν "- παραδέχεται η Margaret , προσθέτοντας ότι ανησυχούσε ότι κάτι θα συμβεί στο κρανίο της, αλλά δεν έγινε τίποτα.
Η Margaret σκεφτόταν το αν η δυνατότητα να εγκαταλείψει το σαμπουάν εξαρτάται από το περιβάλλον και τον κανόνα του αντίχειρα που σύμφωνα με τον οποίο τα όμορφα μαλλιά είναι μόνο τα καθαρά μαλλιά. 
Μετά από 31 ημέρες, αποφάσισε ότι δεν ήταν γι 'αυτήν, αλλά δεν έτρεξε αμέσως να πάρει σαμπουάν - έπλυνε τα μαλλιά της με μαγειρική σόδα.
Ανάμιξε νερό και μαγειρική σόδα (αναλογία 3: 1) και έμεινε περισσότερο από ικανοποιημένη.
Η μαγειρική σόδα ΄΄σήκωσε΄΄ όλο το λίπος και  καθάρισε τέλεια τα μαλλιά της.
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα