Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Δείτε τι πρέπει να κάνετε για ένα λεπτό καθημερινά για την καρδιά σας

Ξεχάστε τις επίπονες προπονήσεις. Εξήντα δευτερόλεπτα βάδισης την ημέρα μπορεί να βοηθήσουν στη μείωση του κινδύνου καρδιακής προσβολής ή του εγκεφαλικού επεισοδίου.

Όπως έδειξε έρευνα, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 1.000 ηλικιωμένοι, αδρανείς άνθρωποι, που συχνά «παίρνουν μικρές δόσεις» καθημερινής άσκησης, σε συνδυασμό με υγιεινή διατροφή, καταφέρνουν να μειώσουν την αρτηριακή πίεση και τη χοληστερόλη τους, με αποτέλεσμα μια μακριά και υγιεινή ζωή.



 Εξάλλου οι οικιακές εργασίες αλλά και η κηπουρική μπορούν να χαρίσουν παραπάνω χρόνια ζωής. Δοκιμές έδειξαν ότι είναι καλύτερο να κινούμαστε έστω και λίγο κατά τη διάρκεια της ημέρας, παρά να ασκούμαστε έντονα για μισή ή για μία ώρα, για παράδειγμα, και στη συνέχεια να χαλαρώνουμε.

Όπως εξήγησαν οι επικεφαλής της μελέτης από το Πανεπιστήμιο της Φλόριντα, οι άνθρωποι χρειάζονται ενθάρρυνση, προκειμένουν να σηκωθούν από την καρέκλα, καθώς, όσο λιγότερο χρόνο περνούν καθιστοί, τόσο περισσότερο βοηθούν την εύρυθμη λειτουργία της καρδιάς τους.

Από τη Βίκυ Καρατζαφέρη


 neadiatrofis

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα