Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Η μαγική λέξη


Πάμε ένα μαγικό ταξίδι. Αν σου έλεγα πως όλα όσα βιώνεις δεν ήταν στον δρόμο σου να τα βιώσεις. Αν σου έλεγα πως το κάρμα, πεπρωμένο «ανοίγει» μετά από τη δική μας συμμετοχή ? Αν σου έλεγα πως όλες σου οι δυσκολίες δεν ήταν στον δρόμο της ζωής σου. Αλλά στον δρόμο της ζωής ήταν η ευκολία. Πώς όμως εμείς ανοίξαμε όλους αυτούς τους «λάκκους» στις ζωές μας ? Πώς καταφέραμε να βιώνουμε μόνο πόνο. Πώς φτάσαμε στο σημείο ο ένας πόνος να φεύγει και να έρχεται ο άλλος ?

Η απάντηση είναι μία. Μα αφού στη ζωή μας δεν ανοίξαμε το μαγικό βιβλίο της ψυχής μας, που έχει οδηγίες από την Ουράνια πατρίδα, αλλά είπαμε να συνεχίσουμε το βιβλίο όλων των προγόνων μας από εκεί που το είχαν αφήσει εκείνοι. Με αποτέλεσμα να συνεχίζουμε την ιστορία τους μέσα στην δική μας ζωή. Και η ψυχή μας να παραμένει ο αφανής ήρωας που προσπαθεί απεγνωσμένα να έρθει στη ζωή μας.
Να ανοίξουμε το βιβλίο της ψυχής σου, το οποίο έχει μέσα του τον δρόμο της πληρότητας, της αρμονίας, της ισορροπίας, της γαλήνης, της ευτυχίας.  

Ο τίτλος του βιβλίου
«μόνο για σένα ψυχή μου»
Χαλάρωσε το σώμα σου και τον νου σου
Άφησε τον εαυτό σου να λάβει από τα χρώματα της αρμονίας και της ηρεμίας. Εκείνη την ώρα που θα κάνεις τον διαλογισμό επέλεξε να είσαι σε ηρεμία και να μη σε ενοχλήσει κανείς. Πάρε δίπλα σου ένα τετράδιο και ένα στυλό. Για να γράψεις αμέσως μετά τον διαλογισμό. Επίσης να έχεις δίπλα σου ένα ποτήρι νερό, το οποίο θα σε βοηθήσει να γειώσεις τις ενέργειές σου. Κάνε τις οδηγίες μέσα από το βίντεο του διαλογισμού κατά γράμμα.
Έτσι θα δημιουργήσεις σιγά- σιγά το βιβλίο της εσωτερικής σου φωνής. Όσο εξοικειώνεσαι με αυτόν τον δρόμο και αφού περάσουν μερικές μέρες, διάβασε αυτά που θα έχεις γράψει. Μπορείς να αναγνωρίσεις ποια κομμάτια σου είναι υποσυνείδητες διαδρομές και ποια από την ψυχή σου. Το υποσυνείδητο ξεχωρίζεται γιατί έχει μέσα του όλο το κοινωνικό μας περιβάλλον, ενώ η φωνή της ψυχή σου θα έχει μέσα της το αυθεντικό και το πρωτότυπο.
Εκεί που στο σημείο του διαλογισμού λέει να κλείσετε τα μάτια σας, αμέσως σε εκείνη τη στιγμή θα σας έρθει μία λέξη, αυτή την πρώτη λέξη, ανοίξτε αυτόματα τα μάτια και γράψτε την στο χαρτί σας.
Συλλέξτε τις λέξεις αυτές. Και σε 4 με 6 μέρες δείτε τις λέξεις αναζητήστε το μήνυμα που σας στέλνει η εσωτερική σας Πηγή γνώσεων. Αυτές οι λέξεις είναι αποστολικές διαδρομές από τον καθοδηγητή σας, ψυχή σας. 

Διαβάστε αυτό το μήνυμα αρκετές φορές και αφήστε το να περάσει μέσα σας. Τις επόμενες μέρες θα σας έρθουν πληροφορίες γι αυτές τις λέξεις μέσα από ένα κείμενο, ένα βιβλίο, από την τηλεόραση, από έναν φίλο ή ακόμη και από έναν άγνωστο. Όταν λάβετε όλο το πακέτο που αφορά αυτές τις λέξεις σας, ξανά αρχίστε το ταξίδι του διαλογισμού πάλι για 4 με 6 μέρες και περάστε από την ίδια διαδικασία. Έτσι το ψυχικό σας κομμάτι θα αρχίσει να επικοινωνεί ουσιαστικά μαζί σας και εκείνο θα σας δώσει τον δρόμο σας.
Διαλογισμός Βίντεο 
 
Δωροθέα 


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ  ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα