Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015

Καθαρίστε τους πνεύμονές σας από τη νικοτίνη φυσικά!!

Καθαριότητα-σας-Πνεύμονες-Από-νικοτίνη-Φυσικά
Γνωρίζουμε όλοι ότι οι καπνιστές έχουν πολύ υψηλότερο κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου από τους μη καπνιστές. Ως εκ τούτου, οι γιατροί συμβουλεύουν τους πάντες να απαλλαγούν από αυτή την κακή συνήθεια.
Αλλά, αν δεν μπορείτε να σταματήσετε, μπορείτε τουλάχιστον προσπαθήστε με κάποιο τρόπο να μειώσετε τον κίνδυνο.
Ορισμένα προϊόντα μπορεί σίγουρα να σας βοηθήσουν να διευρύνετε τις αεροφόρους οδούς.
Οι πνεύμονες δεν μπορούν να καθαρίσουν αποκλειστικά και μόνο με την κατανάλωση αυτών των προϊόντων, αλλά μπορείτε τουλάχιστον, σε κάποιο βαθμό, να απαλλαγείτε από τις τοξίνες και έτσι να μειώσετε την πιθανότητα εμφάνισης καρκίνου.

Καλαμπόκι

Το καλαμπόκι περιέχει βήτα - κρυπτοξανθίνη που πιστεύεται ότι προστατεύει από τον καρκίνο του πνεύμονα, επειδή είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό. Από την άλλη πλευρά, να έχετε κατά νου ότι τα περισσότερα συσκευασμένα καλαμπόκια στα ράφια των καταστημάτων είναι γενετικά τροποποιημένα, οπότε είναι καλύτερα να τρώτε φυσικά.

Σελήνιο

Είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που μπορεί να βρεθεί σε διάφορα είδη ψαριών, όπως ο τόνος, ο σολομός και ο βακαλάος, αλλά και στο αρνί, τα αυγά και τα δημητριακά. Είναι προτιμότερο να επιμείνουμε σε αυγά και δημητριακά, και να αποφύγουμε το κρέας.

Σκόρδο

Και τα δύο, κρεμμύδι και  σκόρδο, περιέχουν πράγματα που έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες. Το σκόρδο βοηθά στη διακοπή πολλών ασθενειών και λοιμώξεων, ακόμη και του καρκίνου του πνεύμονα. Είναι ενδιαφέρον, για τους ανθρώπους που έχουν καρκίνο, ότι με την κατανάλωση σκόρδου η εξάπλωση του καρκίνου μπορεί να σταματήσει.

Τζίντζερ

Αυτό είναι ένα ισχυρό εργαλείο για καθάρισμα των τοξινών από τους πνεύμονες. Μπορείτε να πιείτε τσάι με ρίζα τζίντζερ που θα κάνει την αναπνοή σας πιο εύκολη, και μπορείτε να φάτε ένα κομμάτι τζίντζερ.

Πορτοκάλια

Εκτός ότι είναι ήδη γνωστά ως πηγή βιταμινών, τα πορτοκάλια περιέχουν επίσης κρυπτοξανθίνη που έχει προληπτικό αποτέλεσμα κατά του καρκίνου του πνεύμονα.

Τσουκνίδα

Αυτό το βότανο είναι γεμάτο με σίδηρο, και είναι πολύ χρήσιμο ως απολυμαντικό του πνεύμονα και στην καταπολέμηση των λοιμώξεων.

Τσάι Από Πευκοβελόνες

Αυτό το τσάι παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να ξεπλύνετε το στόμα και το λαιμό, αλλά μπορεί να είναι ένας καλός σύμμαχος στον αγώνα κατά του καρκίνου του πνεύμονα, και την πρόληψη.
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ


H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα