Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Γιατί οι άνδρες τρώνε πιο γρήγορα από τις γυναίκες


men and women eat differently
Οι άνδρες τρώνε με πολύ πιο γρήγορο ρυθμό σε σχέση με τις γυναίκες, σε σημείο που «καταβροχθίζουν» το γεύμα τους σε λίγα μόλις λεπτά, όπως αναφέρει μελέτη που δημοσιεύεται στο περιοδικό Physiology and Behaviour.
Ερευνητές από την Κορέα έρχονται να μας εξηγήσουν για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό: πολύ απλά οι άνδρες και οι γυναίκες μασάνε με διαφορετικό τρόπο τις τροφές τους. Όπως αναφέρουν, οι άνδρες λαμβάνουν μεγαλύτερες μπουκιές, που σημαίνει ότι τελειώνουν πιο γρήγορα το γεύμα τους, ενώ οι γυναίκες χρειάζονται περισσότερο χρόνο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Mail Online, οι ερευνητές στρατολόγησαν 24 άνδρες και 24 γυναίκες από το Πανεπιστήμιο Semyung στη Νότια Κορέα, και επεξεργάστηκαν το μέγεθος των μπουκιών και το συνολικό χρόνο που μασάνε τα δύο φύλα τις τροφές τους.

Οι άνδρες, όπως αναμένονταν, λάμβαναν μεγαλύτερες μπουκιές και μασούσαν με μεγαλύτερη ορμή τις τροφές, με αποτέλεσμα να τελειώνουν πιο γρήγορα το γεύμα τους. Αν και οι γυναίκες βρέθηκαν να έχουν τον ίδιο ρυθμό μασήματος με τους άνδρες, κρατούσαν περισσότερη ώρα την τροφή στο στόμα τους, με αποτέλεσμα να αργούν να ολοκληρώσουν το γεύμα τους.
Ωστόσο, οι ερευνητές τονίζουν πως διαφορά στον τρόπο μασήματος δεν είναι μόνο ζήτημα φύλου, αλλά υπάρχουν διαφοροποιήσεις και μεταξύ των ανθρώπων.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα