Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2015

ΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΤΟΥ ΑΣΤΡΙΚΟΥ ΠΕΔΙΟΥ

walking
Δεν θα αναμένατε να αυξήσετε την ανάπτυξη ενός φυσιολογικού παιδιού που ζει σε ένα φυσιολογικό περιβάλλον εξαναγκάζοντας ή επιτρέποντάς του την συχνή έκθεσή του σε συναρπαστικές σκηνές διασκέδασης ή ταξιδιών. Το αν τέτοιες σκηνές  από μόνες τους  είχαν είτε καλό  είτε κακό περιεχόμενο, το γεγονός παραμένει ότι τα φυσικά άτομα τα οποία αποτελούν το σώμα ενός παιδιού δεν θα δημιουργούσαν καμία ώθηση για ανάπτυξη μέσα από τέτοιες εμπειρίες. Ούτε αν έβλεπαν τα «Θεία Πάθη», ούτε αν παρακολουθούσαν μία ταυρομαχία θα άλλαζε η υλική δομή των φυσικών ατόμων, ό,τι αποτέλεσμα κι αν είχε το πρώτο ή το δεύτερο πάνω στην ουσία του εσώτερου ή αστρικού σώματος. Παρόλα αυτά πολλοί απ’ εκείνους που δεν καταλαβαίνουν ακόμα το χάσμα που χωρίζει το κάθε πεδίο ύλης ή ουσίας από οποιοδήποτε άλλο πεδίο, πιστεύουν ότι η ψυχή μπορεί να δυναμώσει με την προσωρινή απόσπαση του αστρικού σώματος από το φυσικό και επιτρέποντας στα ρεύματα του αστρικού πεδίου (το Ουπάδι ή την βάση του αέρα) να το μεταφέρουν – ενώ είναι χωρίς οδηγό και πυξίδα – οπουδήποτε μπορούν.
Χωρίς την κατοχή αυτής της πνευματικής δύναμης και γνώσης, η οποία μπορεί να αποκτηθεί μόνο μέσα από μακρά παρατεταμένη μάχη με τους πνευματικούς γίγαντες που ελέγχουν αυτό το συγκεκριμένο πεδίο – γίγαντες οι οποίοι λόγω έλλειψης καλύτερων όρων τους συμβολίζουμε με τους όρους Φιλοδοξία, Υπερηφάνεια, Φιλαργυρία και Εγωιστική ικανοποίηση, αλλά που είναι στην πραγματικότητα καταστάσεις της ύλης και ως εκ τούτου Οντότητες, – το αστρικό σώμα θα ήταν στο έλεος των φυσικών ανταγωνιστών του και θα μπορούσε μόνιμα να αποκολληθεί από το φυσικό του σώμα και αυτό να καταληφθεί από κάποια πρόσγεια οντότητα ή δαίμονα.
Με το να δίνει μάχη και είτε να ξεπερνάει είτε να κερδίζει ισόποση δύναμη με αυτήν που έχουν ήδη κερδίσει αυτές οι οντότητες ή δυνάμεις, η ατομική ψυχή μέσα από την ένταση και την κούραση του αγώνα, δημιουργεί μια κατάσταση εν-ότητας μέσα από την οποία μπορεί να εισέλθει κατά βούληση σε επικράτειες, που διαφορετικά θα της απαγορευόταν. Δίχως μια τέτοια δύναμη η ψυχή είναι τόσο αβοήθητη όσο ένα παιδάκι καταμεσής μιας μεγαλούπολης, όπου η αρετή και η κακία μάχονται στήθος με στήθος και όπου σε κάθε στροφή  κακοτοπιές και παγίδες παραμονεύουν τον απερίσκεπτοž διότι, θυμηθείτε, το αστρικό πεδίο κρατάει το πανομοιότυπο κάθε πλάσματος και πράγματος που έχει ποτέ υπάρξει ή έχει δημιουργηθεί από θεούς, δαίμονες ή ανθρώπους.

Δεν επιθυμώ να δώσω την εντύπωση ότι αυτά που προανέφερα, οι δυνάμεις ή οι οντότητες είναι αντίθετες στην πρόοδο του ανθρώπου. Αυτές δεν αντιπροσωπεύουν παρά τον θετικό πόλο της ζωής και βρίσκονται σε φυσική αντίθεση με τον αρνητικό πόλο έτσι όπως εκδηλώνεται τώρα στην ανθρώπινη φυλή.
astralΗ αποκόλληση του αστρικού σώματος από το φυσικό είναι μια απλή διαδικασία. Συμβαίνει  κάθε φορά που κλείνετε τα μάτια σας και κοιμάστε ή περνάτε σε αυτό που ονομάζετε έλλειψη συνείδησης. Μπορεί να προκληθεί από την χρήση διεγερτικών ή ναρκωτικών. Στην περίπτωση του ύπνου η ψυχή και το αστρικό σώμα βρίσκονται υπό την προστασία του φυσικού νόμου και γενικά περνά αλώβητη μέσα από όλες τις δοκιμασίες. Στις περιπτώσεις όπου γίνεται χρήση διεγερτικών ή ναρκωτικών, η ψυχή μέσα από το ισχνό περίβλημά της είναι εντελώς απροστάτευτη, διότι η κατάσταση η οποία προκλήθηκε είναι αφύσικη, ανώμαλη και δεν προστατεύεται από τον φυσικό νόμο. και ως εκ τούτου την απειλούν αμέτρητοι κίνδυνοι και μπορεί να αντικρύσει απερίγραπτη φρίκη σε κάθε πλευράž και  η ψυχή έρχεται αντιμέτωπη με τις ίδιες συνθήκες ή κίνδυνους και συνειδητά ή βίαια προβάλει την μορφή της – το σώμα μέσα στο αστρικό πεδίο, είτε  μέσα από αυτοκτονία είτε  μέσα από συγκεντρωμένη προσπάθεια της θέλησής της,  ενώ είναι ανίσχυρη να ελέγξει τους κατοίκους αυτού του πεδίου.
Παρακινήθηκα να κάνω αυτήν την απλή δήλωση εξ αιτίας αυτής της σχεδόν απίστευτης απερισκεψίας που πολλοί ακόμα και μέλη του Ναού, βουτάνε μέσα στον ψυχισμό, που σε πολλές περιπτώσεις θέτουν εαυτούς κάτω από την καθοδήγηση ασυνείδητων δασκάλων των οποίων η αληθοφανής διαγωγή και η διφορούμενη γλώσσα ξυπνάνε μη φυσιολογικές επιθυμίες οι οποίες ικανοποιούνται μόνο σε βάρος της αληθινής ανάπτυξης της ψυχής.
Παιδιά μου! Βάλτε την κοινή λογική σας, εάν αληθεύει ότι κατέχετε αυτήν την πιο πολύτιμη αλλά και σπάνια ιδιότητα, για να προσανατολιστείτε επ’ αυτού του θέματος. Μην οδηγήστε σε λανθασμένο δρόμο.
Είτε η επιθυμία να επισκιάσουμε κάποιον άλλο άνθρωπο, ή η επιθυμία για να έχουμε την δύναμη να αλλάζουμε τις παρούσες συνθήκες, βρίσκονται συνήθως στην βάση αυτής της σχεδόν παρανοϊκής παρόρμησης στον ψυχισμό. Ο στρεβλός, αφύσικος, ακάθαρτος φακίρης της Άπω Ανατολής καθισμένος σε έναν στύλο ή σε κάποια άλλη αφύσικη θέση με τα μάτια καρφωμένα στο κενό σας ελκύει; - σε σας που το κάρμα σας έβαλε στο επίκεντρο της μάχης του δέκατου ένατου και εικοστού αιώνα και σας έδωσε πολύ  περισσότερες ευκαιρίες για ανάπτυξη πνευματική, νοητική και φυσική, απ’ όσες  δόθηκαν σε οποιαδήποτε φυλή από την εποχή της αποθέωσης της φυλής που κάποτε ζούσε στην τώρα βυθισμένη ήπειρο της Ατλαντίδας. Ούτε μια μέρα δεν περνάει από πάνω σας που να μην σας φέρνει δοκιμασίες και ευκαιρίες τις οποίες αν εκμεταλλευτείτε, θα σας οδηγήσουν πολύ βαθειά στην ατραπό που οδηγεί στην Μαθητεία – σ’ αυτήν την ατραπό που για καιρό λαχταρούσατε να μπείτε χωρίς να αντιλαμβανόσαστε ότι είσαστε ήδη σ’ αυτήν, ή ότι σας παρακολουθούν  ανήσυχα μάτια που ενδιαφέρονται για τις επιτυχίες και αποτυχίες σας πολύ περισσότερο απ’ ότι εσείς οι ίδιοι ενδιαφερόσαστε προς το παρόν. Η άγνοιά σας για την φύση αυτών των δοκιμασιών που σας δίνονται, είναι από πολλές πλευρές ο μεγαλύτερος φύλακάς σας και ταυτοχρόνως είναι ουσιώδεις για την τέλεια εκπλήρωση των  καθηκόντων τα οποία γενικά απαρτίζουν αυτές τις δοκιμασίες.
Πολλοί από σας γκρινιάζουν και γίνονται ανυπόμονοι μ’ αυτό που μοιάζει σαν έλλειψη εκπλήρωσης των δικών μας υποσχέσεων, παρότι εσείς δεν έχετε εκπληρώσει και σε πολλές περιπτώσεις δεν έχετε προσπαθήσει να εκπληρώσετε τις υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει.
Αντί να εκμεταλλευτείτε κάθε ευκαιρία που προσφέρεται για να διδάξετε την φιλοσοφία η οποία έχει τεράστια σημασία για τον κόσμο, συχνότατα ντρέπεστε γι’ αυτήν ή φοβάστε ότι αν το κάνετε θα σας κατατάξουν ανάμεσα στους θεόσοφους που περιφρονούν και έτσι θα διακινδυνεύσετε κάποια εγκόσμια θέση σας.
Με πλήρη γνώση, που αποκτήθηκε μέσω εσωτερικών διδασκαλιών για το αποτέλεσμα του νου πάνω στην ύλη, μερικοί από σας διαρκώς διαχύνετε στην αύρα αυτών που είναι στο επίκεντρο, ένα ρεύμα υποψίας, επίκρισης και δυσπιστίας τα οποία τελικά και αναπόφευκτα θα χτυπήσουν έναν ή και περισσότερους από τους  συντρόφους που ζουν εκεί και θα τους φέρετε στα πρόθυρα του θανάτου ή σε οξεία διανοητική διαταραχή και μετά θα πείτε ήρεμα σε κάποιον φίλο : «δεν είναι περίεργο που οι Διδάσκαλοι δεν μπορούν να προλάβουν την αρρώστια ή την πτώση του τάδε αδελφού ή της τάδε αδελφής; Μάλλον θα οφείλεται στο ότι κάτι δεν θα πηγαίνει καλά μ’ αυτούς».
Όταν θα μπορέσετε να αντικρύσετε με μάτια ακάλυπτα  τα αποτελέσματα ενός τέτοιου οπλοστασίου, τότε στα αλήθεια θα αντικρύσετε όπως και εμείς που  τώρα παρακολουθούμε και περιμένουμε, σταγόνες με ιδρώτα από αίμα  που προέρχονται από την αγωνία των τύψεων.
Εάν δεν μπορείτε, αν δεν βοηθήσετε να αποτραβήξουμε το κύμα της άγνοιας, αν δεν θελήσετε να έλξετε στο ρεύμα μιας σχετικής ασφάλειας εκείνους τους αδελφούς σας που περίμεναν τόσο καιρό τον ερχομό σας, μπορείτε τουλάχιστον να μην χτυπάτε αυτούς που προσπαθούν να κάνουν το καθήκον τους.
Από την άλλη πλευρά υπάρχουν ανάμεσά σας εκείνοι που χαροποιούν τις καρδιές μας με άφατη ελπίδα, των οποίων τα ευγενικά ενθαρρυντικά τους λόγια, πέρα από τα χρήσιμα έργα τους από και προς τους άλλους, των οποίων οι θυσίες και οι προσπάθειές τους για υπακοή είναι σαν την δροσιά στο στεγνό χώμα για μας που απλά περιμένουμε την σωστή στιγμή και ευκαιρία για να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας και να  τείνουμε χείρα βοηθείας στα «μικρά μας» στο χαμηλότερο σκαλοπάτι στην κλίμακα της ζωής.
Ίσως υποθέσετε ότι η άνωθεν παρέμβασή μας είναι εκτός θέματος, όμως δεν είναιž διότι οι λέξεις είναι ζωντανά πράγματα, δημιουργήματα του ανθρώπου, που αποκτούν μορφή στο αστρικό πεδίο, είτε για να βασανίσουν είτε για να ευλογήσουν τους δημιουργούς τους, σύμφωνα με τον χαρακτήρα τους και την ποσότητα της δύναμης που τα προβάλλει σε ύπαρξη. Όταν καταφέρετε να συνειδητοποιήσετε την αξία της σιωπής, και την δύναμη του λόγου καθώς επίσης τα αποτελέσματα και των δύο, θα έχετε κατακτήσει τον μεγαλύτερο εχθρό του ανθρώπου.
Διδάσκαλος Ι.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα