Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2015

Αυτό το απίστευτο ρόφημα αποτοξίνωσης σας βοηθά να κάψετε λίπος, να τονώσετε το μεταβολισμό σας, να καταπολεμήσετε τον διαβήτη και την χαμηλή αρτηριακή πίεση.

apple lemon
Αυτό το καταπληκτικό ρόφημα βοηθάει το σώμα σας να κάψει λίπος, να χάσει βάρος, να καταπολεμήσει τον διαβήτη. Ο συνδυασμός γίνεται για να ΄΄ανατινάξει΄΄ το λίπος σε όλο το σώμα σας καταπολεμώντας έτσι τον διαβήτη και την χαμηλή αρτηριακή πίεση. Κάντε το και θα το δείτε και μόνοι σας.
 Εδώ είναι η συνταγή:

Συστατικά:
-1 Ποτήρι νερό 
-2 κουταλιές σούπας μηλόξυδο 
-2 κουταλιές σούπας χυμό λεμονιού 
-1 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 
-1 κουταλιά της σούπας ακατέργαστο μέλι
Οδηγίες:
Απλά ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί. Πίνετε το ρόφημα κάθε πρωί με άδειο στομάχι. Δεδομένου ότι δεν είναι δύσκολη η προετοιμασία του, να το παρασκευάζετε με φρέσκα υλικά κάθε πρωί, μόλις ξυπνήσετε, και να το πίνετε πριν κάνετε οτιδήποτε άλλο. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά!
Το μηλόξιδο είναι γεμάτο από ένζυμα και καλά βακτήρια. Περιέχει οξικό οξύ το οποίο έχει αποδειχθεί ότι μειώνει την αρτηριακή πίεση μέχρι και 6%. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να τρώτε τα άμυλα αν τρώτε δημητριακά στη διατροφή σας. 
Ο χυμός του λεμονιού βοηθά στην εξισορρόπηση του σακχάρου στο αίμα και έχει αλκαλική επίδραση στο σώμα σας, βοηθώντας στη ρύθμιση του pH. Περιέχει, βιταμίνη C. 
Η κανέλα είναι ένα από τα καλύτερα αντι-οξειδωτικά στον πλανήτη. Είναι το νούμερο ένα βότανο / μπαχαρικό για την εξισορρόπηση του σακχάρου στο αίμα.
Το μέλι είναι πολύ πλούσιο σε διάφορες ευεργετικές ουσίες και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για την απώλεια βάρους. Για αιώνες χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση τραυμάτων, καθώς επίσης και για πνευμονικές, γυναικολογικές, δερματικές και καρδιακές παθήσεις. Ένα κουταλάκι του γλυκού μέλι μειώνει τον πόνο στο λαιμό, ηρεμεί τα νεύρα και μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο στη μείωση βάρους.Περιέχει ένζυμα που διεγείρουν τη διαδικασία της πέψης και τονώνει το μεταβολισμό σας, κάτι που συμβάλλει στη μείωση του βάρους.
Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα