Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2015

Παιχνίδια



Θέλετε παιχνιδάκια. Οι άνθρωποι κάθονται και αρχίζουν να κουτσομπολεύουν. Τι κάνουν στην πραγματικότητα; Παίζουν χαρτιά. Είναι ένα παιχνίδι. Λένε, “Πέντε για μένα, πέντε για σένα.” “Είδες τι έγινε?” “Το άκουσες αυτό; Το άκουσες εκείνο;” “Α, άκουσα κάτι άλλο.” Τι κάνουν; Περνούν τον χρόνο τους με άσχημα παιχνιδάκια.
Φυσικά υπάρχουν επίσης και όμορφα παιχνίδια, αλλά τελικά πρέπει να δείτε τα παιχνίδια της ζωής και να τα ξεπεράσετε. Η πραγματική ιεροπρέπεια είναι μια κατάσταση συνειδητότητας στην οποία στέκεστε πάνω από τα παιχνίδια και ασχολείστε με τις πραγματικότητες της ζωής.

Όσο περισσότερο παίζετε με παιχνίδια, τόσο περισσότερο θα έχετε πόνο και δεινά στην ζωή σας. Γι’ αυτό επιλέξτε υψηλότερα παιχνίδια και πιο περιεκτικά, πιο χρήσιμα παιχνίδια. Αντί για παιχνίδια, δημιουργείτε πράγματα τα οποία μπορείτε πραγματικά να χρησιμοποιήσετε. Η χρήση δεν είναι παιχνίδι. Υπάρχει διαφορά μεταξύ παιξίματος και χρήσης. Όταν παίζετε με πράγματα, ξοδεύετε τον χρόνο σας, για να πούμε το λιγότερο.



Στην πραγματικότητα, το μίσος, ο φόβος, ο θυμός, η ζήλεια, η διαβολή, το κουτσομπολιό σας, δεν είναι τίποτε άλλο παρά συναισθηματικά παιχνίδια. Παίζετε με αυτά. Δεν έχετε μεγαλώσει ακόμα. Έχετε κολλήσει εκεί. Όταν μεγαλώσετε θα πείτε, “Τι κάνω με αυτά τα άσχημα παιχνίδια;”

Εάν η συνειδητότητά σας αναπτυχθεί λίγο ακόμα, αρχίζετε να κατακτάτε τα παιχνίδια στο νοητικό σας πεδίο και δεν παίζετε άλλο με αυτά. Ποια είναι τα παιχνίδια στο νοητικό πεδίο; Ο εγωισμός, η ματαιοδοξία, η χωριστικότητα, η απληστία, η προκατάληψη, η δεισιδαιμονία είναι παιχνίδια στο νοητικό πεδίο με τα οποία πολύ χαρούμενα παίζετε μέρα και νύχτα και καταστρέφετε την ευτυχία σας. Είναι παιχνίδια!


-Τορκόμ Σαραϊνταριάν
Consciousness vol.1

 elenastral 

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα