Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2015

Βασικές οδηγίες για το τι βλέπουμε στον Χάρτη μας.. Το Σωματογράφημα

Εμφάνιση centres_main_800x375-m34kn5dg04p7i5yek66orerzyk6rfkh5hq9nws60to.jpg

Το Σωματογράφημα είναι λοιπόν το ενοποιητικό πεδίο, μια Σύνθεση όπου γίνονται ορατά τα αποτελέσματα των υπολογισμών και από τις δυο βάσεις δεδομένων. Υπάρχουν εννιά κέντρα (δεξαμενές ενέργειας) μέσα στο Σωματογράφημα στα οποία τοποθετούνται τα 64εξάγραμμα (πύλες). Αυτές οι 64 πύλες συνδέονται και σχηματίζουν 36 κανάλια. Τα κανάλια συνδέουν 2 κέντρα μεταξύ τους, όπου η πύλη τους ενός κέντρου ανοίγειτην ενεργειακή της ροή προς την πύλη του άλλου κέντρου. Οι υπολογισμοί του Σχεδίου μεταφέρονται στο Σωματογράφημα χρωματίζοντας το μισό του καναλιού κόκκινο. Οι υπολογισμοί της Προσωπικότητας μεταφέρονται με τον ίδιο τρόπο σε μαύρο χρώμα.

Τα Κέντρα
Τα εννιά Κέντρα είναι δεξαμενές πληροφόρησης και ενέργειας που ρέουν διαμέσω του σώματος μας. Με την είσοδό μας στην Ν. Εποχή του Υδροχόου, από την στιγμή που ο πλανήτης Ουρανός έγινε ορατός, έχουν εξελιχτεί από τα επτά κέντρα που είναι γνωστά από την παράδοση των Hindu, σε εννιά . Μετατρέποντας τα οχήματά μας από 7κεντρα σε 9κεντρα.
Αυτά τα 9 Κέντρα είναι τα κάτωθι.

Κεφαλής (κίτρινο τρίγωνο): Το Κέντρο της Κεφαλής παρέχει την διανοητική πίεση για να κατανοήσουμε και το θέμα του είναιη έμπνευση.

Άζνα (πράσινο τρίγωνο): Το κέντρο της διανοητικής γνώσης αποκαλύπτει την διαδικασία της σκέψης μας.

Λαιμός (καφέ (πάνω) τετράγωνο): Το Κέντρο του Λαιμού είναι η κύρια δεξαμενή του σώματος. Τα πάντα κατευθύνονται εκεί για την έκφραση και την δράση. Τα θέματα της αυτό-έκφρασης και της εκδήλωσης, το ατομικό στυλ της επικοινωνίας και οι στρατηγικές της δράσης αποκαλύπτονται εδώ.

G ( κίτρινος ρόμβος): Το κέντρο της ταυτότητας, της κατεύθυνσης και της αγάπης μας δίνει την αίσθηση του πώς ανήκουμε στον κόσμο,μας δείχνει το σωστό περιβάλλον, τους σωστούς ανθρώπους και τα μέρη.

Καρδιά (κόκκινο τρίγωνο): Τα θέματα της είναι:Υλικός κόσμος, υποστήριξη, εγωισμός, δύναμη θέλησης, θάρρος, πίστη και ανταγωνιστικότητα, αυτό-αξία και αυτό-εκτίμηση.

Ηλιακό Πλέγμα (καφέ (δεξί) τρίγωνο): Συναισθηματική ενέργεια (ευτυχία, διαθέσεις, επιθυμίες, πάθος) και συναισθηματική συνδετικότητα (ρομάντζο, οικογενειακές σχέσεις, πνευματικές κοινότητες).

Σπλήνα (καφέ (αριστερό) τρίγωνο): Αυτή η γνώση στο Τώρα είναι η συνειδητότητα του σώματος, το ανοσοποιητικό σύστημα και η ευημερία μας. Εδώ συναντάμε τα θέματα της ασφάλειας, των φόβων, και του υγιούς τρόπου ζωής.

Ιερό (κόκκινο τετράγωνο): Η παραγωγική δύναμη του Ιερού Κέντρου είναι η ζωτικότητα, το Τσι, η σεξουαλικότητα και η γονιμότητα, η κίνηση. Εδώ συναντάμε θέματα όπως η δημιουργικότητα, η αποτελεσματική χρήση της ενέργειας, τα υγιή όρια και τις εργασιακές προτιμήσεις..

Ρίζα (καφέ (κάτω) τετράγωνο): Η αδρεναλίνη,η ενέργεια του στρες είναι η κινητήρια δύναμη όλης της ζωής. Τα θέματα της κίνησης του στρες όπως και η διαχείριση τους εντοπίζονται στον σχεδιασμό αυτού του κέντρου.



ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα