Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015

Μέλι σε συνδυασμό με Γκρέιπφρουτ - Ρόφημα που καίει θερμίδες!!

μέλι-σε-συνδυασμό-με-γκρέιπφρουτ-ποτό-ποια-εγκαύματα θερμίδες

Εκτός από  βιταμίνη C, το γκρέιπφρουτ περιέχει βιταμίνες А, Β, D, Ε, ασβέστιο, μαγνήσιο, ψευδάργυρο, χαλκό, σίδηρο, και φώσφορο. Έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες και περιέχει επίσης αντιοξειδωτικά.

Το γκρέιπφρουτ σε συνδυασμό με μέλι δημιουργεί ένα σπουδαίο ελιξίριο που θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την ομορφιά και την υγεία σας, και αυτό θα σας βοηθήσει να κάψετε θερμίδες.

Συστατικά που απαιτούνται:


- 1 γκρέιπφρουτ
- 1 κουταλιά της σούπας μέλι

Καθαρίζουμε το γκρέιπφρουτ, το κόβουμε σε μικρά κομμάτια και το βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το μέλι. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά καλά μέχρι να έχουμε ομοιογενές μείγμα.

Το προκύπτον ρόφημα περιέχει πηκτίνη η οποία έχει την ικανότητα να μειώνει τόσο τα επίπεδα της κακής χοληστερόλης όσο και τα τριγλυκερίδια. Μειώνει επίσης και το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα και ομαλοποιεί το μεταβολισμό.

 Εάν καταναλώνετε γκρέιπφρουτ σε καθημερινή βάση, θα είστε σε θέση να μειώσετε το επίπεδο της κακής χοληστερόλης κατά 15%, και όταν πρόκειται για τα τριγλυκερίδια, θα είστε σε θέση να ρίξετε τα επίπεδα τους κατά 27%.

Αυτή η θεραπεία, επίσης, είναι πλούσια σε λυκοπένιο. Αυτή η ένωση είναι μεγάλος μαχητής ενάντια σε τοξίνες και επιβλαβή υλικά στον οργανισμό.

Απλά, μερικές γουλιές από αυτό το ρόφημα μετά από ένα γεύμα μπορούν να κάψουν το μισό από τις θερμίδες που έχετε πάρει μέσα από αυτό το γεύμα.

Ωστόσο, το γκρέιπφρουτ μπορεί να αυξήσει τις επιπτώσεις από κάποια χάπια». Αυτός είναι ο λόγος που πρέπει να συμβουλευτείτε το γιατρό σας πριν από την κατανάλωση αυτού του ποτού, εάν λαμβάνετε οποιοδήποτε είδος θεραπείας.

Αποφεύγετε το γκρέιπφρουτ και τα ροφήματα με βάση το γκρέιπ-φρουτ εάν παίρνετε κάθε είδους φαρμακευτική αγωγή για τη μείωση της πίεσης του αίματος, φάρμακα κατά του καρκίνου, στατίνες για την καρδιά, αντικαταθλιπτικά ή / και αντιβιοτικά.

healthyfoodstar

Επιμέλεια Κειμένου dorieas

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα