Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΡΑΒΑΚΟΥ ΣΤΟΝ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΚΟΣΚΩΤΑ



Ο Δημήτρης Σαραβάκος, ο αγαπημένος των οπαδών του Παναθηναϊκού, αποδέχθηκε τη μυθική προσφορά του Γιώργου Κοσκωτά και με 600 εκ. δραχμές συμφώνησε να φορέσει τη φανέλλα του Ολυμπιακού. Η αισχρή προδοσία της «σημαίας» του τριφυλλιού. Το πράμα κρατιέται κρυφό, είναι ακόμα ενωρις, αλλά και ο χαρακτήρας του ποδοσφαιριστή δεν μπορεί ακόμα να αντέξει το βάρος μιας τέτοιας συνταρακτικής μεταγραφής. Τη δημοσιοποίηση, δηλαδή, της μεταπήδησής του στο στρατόπεδο του μισητού εχθρού.

Κυριακή, 26 Φεβρουαρίου, σα σήμερα, το 1989, γήπεδο Λεωφόρου, παιχνίδι με τον Ηρακλή Θεσσαλονίκης. Η δουλειά έχει βρωμίσει, αν και όλοι όσοι βρίζουν στην εξέδρα δεν θέλουν να πιστέψουν ότι ο Σαραβάκος «το σκάει» για τον Ολυμπιακό. Ένα γήπεδο στο πόδι φωνάζει ρυθμικά «Έξω οι τσάτσοι του Κοσκωτά». Στο 64 ο Σουηδός προπονητής Μπένγκστον κάνει αλλαγή τον Σαραβάκο, «τον τσάτσο του απατεώνα Κοσκωτά».

Τελικά, ο «μικρός» φυγαδεύτηκε από το γήπεδο με κινηματογραφικό τρόπο.

Γλύτωσε τα χειρώτερα, το νοσοκομείο τουλάχιστον. Με τη βοήθεια της αστυνομίας μέσα σ' ένα «ανύποπτο» μικρό Ι.Χ. ο Σαραβάκος πήρε στην κόντρα το μονόδρομο της οδού Τσόχα και εξαφανίστηκε ρισκάροντας τη σωματική του ακεραιότητα.

Τι έγινε στη συνέχεια και χάλασε η μεταγραφή αφού ο Σαραβάκος είχε ήδη εισπράξει 100 εκ. δρχ. από τον μεγαλομέτοχο της τράπεζας Κρήτης; Και πώς επέστρεψε στον Παναθηναϊκό;

Μια βραδυά στα μπουζούκια, στο κέντρο επί της Φιλελλήνων που τραγουδούσε ο Διονυσίου και κάθε βράδυ με γυναικεία παρέα ήταν παρών ο μακαρίτης Θόδωρος Βαρδινογιάννης. Οι γνωστοί παρατρεχάμενοι έχουν ήδη φτιάξει το κλίμα της επιστροφής. Ο Σαραβάκος είναι με την αεροσυνοδό Βίκυ Γεροθόδωρου, μετέπειτα σύζυγό του. Ειπώθηκαν τα απαραίτητα και κάποια στιγμή η μνηστή του ποδοσφαιριστή ρωτάει τον Θόδωρο Βαρδινογιάννη.

-Με τα μαρούλια τι θα γίνει;
Ο Βαρδινογιάννης δεν κατάλαβε. Η δεσποινίς Γεροθόδωρου είναι εκείνη που έκανε γνωστή στην ποδοσφαιρική πιάτσα την έννοια της λέξεως «μαρούλι», σημαίνει πακέτο, χρήμα, στα ελληνικά money.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, αδελφός του Θόδωρου, Γιώργος ήταν αντίθετος στην επιστροφή Σαραβάκου. Την απόφαση πήρε ο μεγάλος αδελφός Βαρδής, αφού συμφωνήθηκε να επιστρέψει ο παίκτης τα 100 εκ. στην τράπεζα Κρήτης.


apodytiriakias

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα