Πέμπτη 28 Ιουλίου 2016

Σας συμβαίνει σε καθημερινή βάση και αναρωτιέστε αν πρέπει να επισκεφτείτε γιατρό;

it-συμβαίνει-να-σας-on-a-daily-βάση-και-σας-είναι-αναρωτιούνται-αν-σας-πρέπει-να-να επισκεφθείτε-σας-γιατρός
Ένα οστό ή μία άρθρωση σας τρίζει σε καθημερινή βάση και αναρωτιέστε αν αυτό θα πρέπει να σας ανησυχεί ή όχι; Εάν αυτά τα περιστατικά συμβαίνουν συχνά, μπορεί να είναι καιρός για σας να δείτε ένα γιατρό.

Αγκώνες
Ξέρατε ότι όταν τρίζει ο αγκώνας σας και πονάει, ενώ τον κινείται μπορεί να "μπλοκαριστεί"; Υπάρχει μια πιθανότητα η άρθρωση να έχει ένα κομμάτι οστού ή χόνδρου στο μέγεθος ενός κόκκου άμμου που "περπατάει" στον καρπό. Εάν αισθάνεστε μυρμήγκιασμα μπορεί να έχουν παγιδευτεί νεύρα που μπορούν να προκαλέσουν κάποιες επιπλοκές. Εάν αυτό συμβαίνει σε σας, φροντίστε να επισκεφθείτε το γιατρό σας.


Γοφοί
Είναι συνηθισμένο να ακούτε έναν ισχυρό και σύντομο ήχο που δημιουργείται από τους γοφούς σας. Αυτό συμβαίνει όταν το σημείο των αρθρώσεων που υποστηρίζουν το πόδι σας κινείται προς τα έξω. Είναι δυνατόν να αισθάνεστε πόνο, αλλά μην πανικοβληθείτε, γιατί δεν είναι σοβαρό. Αυτό συμβαίνει κυρίως σε νεαρές γυναίκες και μπορεί να αφαιρεθεί με διατατικές ασκήσεις.

Ώμοι
Το τρίξιμο του ώμου συνδέεται με την ηλικία. Αν είστε λιγότερο από 35 ετών, τότε θα πρέπει να έχει προκληθεί από χαλαρούς τένοντες και έναν προβληματικό ιστό. Αυτό το γεγονός πιθανώς συμβαίνει συχνά στο χώρο εργασίας σας. Το καλό  είναι ότι μπορείτε να το κάνετε να εξαφανιστεί με φυσική θεραπεία.

Παλάμες
Θυμάστε τις συμβουλές των γονιών σας να μην τρίζετε τα δάχτυλά σας, γιατί τα χέρια σας θα τρέμουν καθώς γερνούν; Ήταν λάθος. Όταν πιέζετε τα δάχτυλά σας τότε στην πραγματικότητα τεντώνεται μία μικρή σακούλα που περιέχει ένα προστατευτικό υγρό, το οποίο βρίσκεται στις αρθρώσεις. Με αυτό τον τρόπο αισθάνεστε καταπραϋντική δράση και ανακούφιση από την πίεση.

Αστράγαλοι
Υπάρχουν διάφορες εξηγήσεις για την εμφάνιση τριξίματος στους αστράγαλους : μερικά παλιά τραύματα ή διαστρέμματα. Οι τένοντες αποδυναμώνονται και δεν κρατάνε την εξάρθρωση και τον αστράγαλο, ενώ αυτά περιστρέφονται. Δυνατός ήχος τριξίματος και έντονος πόνος στην εξωτερική πλευρά της φτέρνας είναι σημάδι ότι ο αχίλλειος τένοντας είναι κατεστραμμένος.

Γόνατα
Έχετε νιώσει ποτέ τριξίματα στα γόνατά σας όταν βρίσκεστε γονατιστός; Όταν είμαστε σκυφτοί στην πραγματικότητα εφαρμόζουμε επτά φορές περισσότερη πίεση από το συνολικό βάρος μας στα γόνατά μας . Σε αυτό το σημείο, οι ιστοί αρχίζουν να «διαμαρτύρονται». Για να σώσετε τα γόνατά σας θα πρέπει να κάνετε ασκήσεις που ενδυναμώνουν τους μύες γύρω από το γόνατο.

Επιμέλεια Κειμένου dorieas
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ



H αναδημοσίευση υλικού σε άλλη ιστοσελίδα επιτρέπεται μόνο με την προϋπόθεση της αναφοράς της πηγής με ενεργό link  και όχι απλά η λέξη ‘ΠΗΓΗ’ με λίνκ, θεωρώντας απαραίτητο ο αναγνώστης να έχει άμεση γνώση για το ποιος υπογράφει το άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα