Τρίτη 10 Φεβρουαρίου 2015

Σκόπια: Η «βόμβα Ζάεφ», τελικά, πυροδοτήθηκε


Φεβρουάριος 9, 2015. βίντεο.

Γράφει ο Vladislav Perunović – (wperunovic@gmail.com)

Σκόπια.

Ο  Ζόραν Ζάεφ,  πρόεδρος της Σοσιαλδημοκρατικής Ένωσης της FYROMSDSM,  ξεκίνησε την «έκρηξή του», που τα τοπικά μέσα ενημέρωσης την αποκαλούν «Βόμβα Ζάεφ» μια μεταφορική έννοια για τις φερόμενες παραβιάσεις της κυβέρνησης της FYROM.


Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε στα κεντρικά γραφεία του SDSM,  στην πόλη των Σκοπίων, ο Ζάεφ, επιτέλους, αποκάλυψε , ως καθήκον του προς τον πολίτη, μια σειρά από περιπτώσεις, προφανώς, παράνομων ηχογραφήσεων επικοινωνιών, μιας πληθώρας  ανθρώπων από την πολιτική, πολιτιστική και θρησκευτική ζωή της FYROM,  συμπεριλαμβανομένων,  τον σημερινό πρόεδρο του VMRONP (Λαϊκό Κόμμα), Λιούμπτσο Γκεοργκιέφσκι, τον εμφανώς υπέρ του VMRO-DPMNE, συντάκτη και δημοσιογράφο, Ντράγκαν Πάβλοβιτς-Λάτας, όπως, επίσης,  τον επικεφαλής της σχισματικής, λεγόμενης «Μακεδονικής Ορθόδοξης Εκκλησίας» και έναν αριθμό άλλων προσώπων.

Ο κ. Ζόραν Ζάεφ,  ο οποίος κατηγορήθηκε από σειρά διανοουμένων, καθώς και από δημοσιογραφικούς κύκλους, για καθυστέρηση της «έκρηξης της βόμβας», ήταν αρκετά προσεκτικός στις αναφορές των ενοχοποιητικών στοιχείων και είπε ότι αυτά έπρεπε να γνωστοποιηθούν στο λαό «βήμα προς βήμα».

Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο, μετά τη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ότι  ο ίδιος είναι πεπεισμένος, όσον αφορά την αυθεντικότητα τους, καθώς  και τις επιπτώσεις στη δημοσίευση των στοιχείων της παράνομης παρακολούθησης πάνω από 20.000 πολιτών, από τη Διεύθυνση αντικατασκοπείας (DBK), της οποίας επικεφαλής είναι ο πρώτος εξάδελφος του Νίκολα Γκρούεφσκι-πρωθυπουργού της FYROM- ο Σάσο Μιγιάλκοφ.

Πρέπει να τονισθεί ότι στον Ζόραν Ζάεφ,  έχουν απαγγελθεί  κατηγορίες για «προδοσία, κατασκοπεία και προσπάθεια εκτέλεσης πραξικοπήματος», ειπώθηκε, μάλιστα,  ότι δεν θα μπορούσε να δημοσιεύσει το υλικό  σήμερα, λόγω πιθανής σύλληψής του, εξαιτίας της πολιτικής κρίσης στη χώρα.



President of SDSM, Zoran Zaev – A Glimpse of... από VladislavPerunovic


echedoros-a

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα