αν-you-ποτό-τρόπο-πολύ-πολύ-νερό-κατά-την-ημέρα-you-can-θέτουν σε κίνδυνο-σας-υγεία
Προκειμένου να αυξήσει το επίπεδο ενέργειας, τη βελτίωση της συγκέντρωσης, πρόληψη των πονοκεφάλων και της αποτοξίνωσης του οργανισμού θα πρέπει να εισάγετε 6 έως 8 ποτήρια νερό. Αυτός είναι ο λόγος που πολλοί άνθρωποι μεταφέρουν ένα μπουκάλι νερό σε πορτοφόλια ή τσάντες τους.
Οι ειδικοί αμφισβητούν τα οφέλη για την υγεία του νερού για τον οργανισμό μας.
Ορισμένοι ειδικοί υποστηρίζουν ότι εισέρχεται περισσότερο από 2 λίτρα νερό την ημέρα είναι περισσότερο από αρκετό, άλλα, από την άλλη πλευρά, υποστηρίζουν ότι «το νερό-εμμονή» μπορεί να προκαλέσει κάποιες σοβαρές ασθένειες και τα προβλήματα υγείας.
Υπάρχουν όλο και περισσότεροι άνθρωποι εθίζονται στο νερό. Αυτοί οι άνθρωποι, που δεν μπορούν να φανταστούν την ημέρα τους χωρίς νερό, καλούνται aquaholics.
Αγγειοχειρουργός - καθηγητής Mike Whitley, είναι ένας από εκείνους που ανησυχούν για aquaholics. Λέει ότι εισέρχεται πάρα πολύ νερό στον οργανισμό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, κάνει τον εγκέφαλό μας που χρησιμοποιούνται σε αυτό και θα περιμένουμε το ίδιο και στο μέλλον, καθώς και.
Αλλά, τι ποσότητα του νερού είναι πάρα πολύ;
Ο καθηγητής Mike είναι ειδικός για την υπεριδρωσία. Λέει overdrinking νερό συνδέεται με τα προβλήματα ιδρώτα. Αν πίνετε πάρα πολύ νερό, το σώμα σας θα προσπαθήσει να απαλλαγούμε από την περίσσεια υγρών μέσω του ιδρώτα.
Τεράστιες ποσότητες νερού μπορεί να βλάψει τον ύπνο, καθώς και. Αν πίνετε δύο ποτήρια νερό πριν πάτε για ύπνο, θα πρέπει να σηκωθεί στη μέση της νύχτας για να πάει στην τουαλέτα.
Ο καθηγητής Mike συμβουλές για να αποφεύγω να πίνω υγρά δύο ώρες πριν πάτε για ύπνο.
Είναι δυνατόν να να πεθάνει από δηλητηρίαση του νερού;
Το 2008, η Jacqueline Henson κατείχε πολύ αυστηρή δίαιτα εξαιτίας της οποίας ήπιε 4 λίτρα νερού σε διάστημα μερικών ωρών. Αυτή ήταν η αιτία του θανάτου της. Το φαινόμενο αυτό είναι δυνατόν, οι ειδικοί υποστηρίζουν επειδή τα νεφρά μας δεν μπορεί να επεξεργαστεί αυτή την ποσότητα του υγρού.
Πόσο υγρό θα πρέπει να μπούμε σε καθημερινή βάση;
Η συνιστώμενη ποσότητα του υγρού είναι τα δύο λίτρα. Το νερό είναι απαραίτητο για να μπορέσουμε να μην αφυδατωθούν και για τη σωστή λειτουργία των νεφρών μας ». Ωστόσο, το νερό δεν είναι το μόνο υγρό που πρέπει να τεθεί . Φυσικούς χυμούς φρούτων ή / και λαχανικών είναι επίσης αναγκαία για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού μας.
Πώς μπορώ να πω αν έχω εισέλθει αρκετό νερό;
Πρόσληψη νερού εξαρτάται από τις συνθήκες τύπο σώματος και το κλίμα . Όσο πιο δραστήριοι είστε οι πιο υγρά χρειάζεστε. Επίσης, η θερμαίνεται ο καιρός τόσο περισσότερο νερό χρειάζεστε.