Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2015

Μυστηριώδης δέσμη φωτός δημιουργεί έκρηξη σε μονάδα παραγωγής ενέργειας στην Εσκανάμπα - Michigan!!!!!!!!!!!!!!


Τον τελευταίο καιρό περίεργα πράγματα συνέβησαν στον ουρανό. Είδαμε πολλές παράξενες πύρινες σφαίρες,

μυστηριώδεις αντικείμενα που έπεσαν από τον ουρανό, όπως και μία ακτίνα λέιζερ που καταγράφηκε στο διάστημα, από το ISS.



Και τώρα, οι κάτοικοι της πόλης της Εσκανάμπα (Μίσιγκαν), ξύπνησαν τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου του 2015, μένοντας χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα μετά από μια μυστηριώδη έκρηξη που συνέβη στην τοπική μονάδα παραγωγής ενέργειας.


Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης κηρύχθηκε η Εσκανάμπα.
Η όλη περιοχή του νομού της Δέλτα, καθώς και το σύνολο του τοπικού πληθυσμού, παρέμεινε στο σκοτάδι και τώρα ο σερίφης της Εσκανάμπα, κήρυξε την περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Σύμφωνα με το διαδικτυακό περιοδικό Allnewspipeline, η έκρηξη συνοδεύτηκε από ένα παράξενο φως, ενός είδους ακτίνας που προήλθε από τον ουρανό (όπως λένε ορισμένοι μάρτυρες), η δέσμη φωτός ήρθε "κατ 'ευθείαν από τον ουρανό με τη μία."




Τα τοπικά μέσα ενημέρωσης έχουν προσπαθήσει να εξηγήσουν ότι η ακτίνα φωτός, προήλθε από τους προβολείς ενός τραίνου, αλλά η (θεωρία είναι παράλογη και γελοία) η πλειοψηφία των αναγνωστών είχαν μείνει άναυδοι όταν τους έδειξαν τις πρώτες φωτογραφίες από το ατύχημα στο εργοστάσιο ηλεκτρικής ενέργειας. Είχαν δει καθαρά μια αχτίδα φωτός, που εμφανίστηκε πάνω από την μονάδα παραγωγής ενέργειας. Τι είναι αυτό; Κανείς δεν μπορεί να εξηγήσει το μυστηριώδες φαινόμενο ... αλλά μπορούμε να πούμε ότι αντιμετωπίζουμε εξωγήινη δραστηριότητα. Δείτε το βίντεο !!







anekshghta-fainomena
conspiracyfeeds

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα