Τετάρτη 4 Μαρτίου 2015

Εκεχειρία για 1 μήνα υπέγραψαν οι σύνδεσμοι του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού!

1424880753_lamiaEpeisodia_610x400
Αναστέλλονται για διάστημα τριάντα ημερών οι εχθροπραξίες μεταξύ των χούλιγκανς του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού!
Προσωρινό τερματισμό των εκατέρωθεν εχθροπραξιών αποφάσισαν από κοινού οι οργανωμένοι οπαδοί των δύο μεγαλύτερων αθλητικών ομάδων κατά τη συνάντηση που είχαν εκπρόσωποι των δύο αντίπαλων στρατοπέδων το απόγευμα της Τρίτης σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας.
Είχε προηγηθεί η πρωινή συνάντηση του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Γιάννη Αλαφούζο, όπου και συμφωνήθηκε η έκτακτη απογευματινή διεξαγωγή ειρηνευτικών συνομιλιών των στρατευμάτων τους με σκοπό να βρεθεί κάποια κοινή λύση ώστε να ξεκινήσει άμεσα το ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα το οποίο λόγω των συνεχών εχθροπραξιών έχει διακοπεί.
Η συνεδρίαση των εκπροσώπων της Θύρας 13 με τους εκπροσώπους της Θύρας 7 διήρκησε περίπου μία ώρα με 5 διμοιρίες ΜΑΤ να βρίσκονται διαρκώς παραταγμένες γύρω από το τραπέζι της συζήτησης για προληπτικούς καθαρά λόγους.

Η συζήτηση των δύο πλευρών -υπό τον φόβο συλλήψεων- έγινε σε πολιτισμένο κλίμα το οποίο ευτυχώς δεν κατάφεραν να χαλάσουν οι έντονοι λεκτικοί διαξιφισμοί που σημειώθηκαν μεταξύ των δύο πλευρών όταν η συζήτηση μεταφέρθηκε στον τελευταίο αγώνα που έδωσαν οι δύο ομάδες στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας.
Το κείμενο που υπογράφηκε από τα δύο αντίπαλα στρατεύματα προβλέπει τα εξής:
1. Εκεχειρία διάρκειας 30 ημερών μεταξύ όλων των συνδέσμων του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού πανελλαδικά.
2. Απόσυρση όλου του βαρέος οπλισμού (τσιμεντοκολώνες, σιδερογροθιές, στιλάρια, μαχαίρια, σουγιάδες, ρόπαλα, σκουπόξυλα) από το εσωτερικό των κατά τόπους συνδέσμων, για το ίδιο ακριβώς χρονικό διάστημα.
Αμέσως μετά την αίσια ολοκλήρωση της συνεδρίασης, ακριβές αντίγραφο της ειρηνευτικής συμφωνίας απεστάλη στον Υφυπουργό Αθλητισμού Σταύρο Κοντονή ο οποίος και εξέφρασε την ικανοποίησή του στα τηλεοπτικά συνεργείαυποσχόμενος ταυτόχρονα πώς θα κάνει τα πάντα προκειμένου η ανακωχή μεταξύ των δύο στρατοπέδων να ανανεώνεται διαρκώς.
«Χαίρομαι πολύ που η πρώτη επίσημη ανακωχή μεταξύ οργανωμένων οπαδών ομάδων είναι σήμερα γεγονός.
Εύχομαι ολόψυχα το παράδειγμα αυτό της Θύρας 13 και της Θύρας 7 να το ακολουθήσουν σύντομα και οι σύνδεσμοι άλλων ομάδων που αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε κατάσταση πολέμου.
Θα κάνω τα πάντα ως Υπουργός προκειμένου η ανακωχή που υπεγράφη, μετά το πέρας των τριάντα ημερών, να ανανεωθεί.
Δεσμεύομαι πως μετά τα σημερινά ευχάριστα το πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο δεν θα καθυστερήσει να ξεκινήσει.».
δήλωσε χαρακτηριστικά στους δημοσιογράφους ο Υφυπουργός Αθλητισμού ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες, προτίθεται μέχρι το πρωί της Τετάρτης να έχει ενημερώσει για όλες τις σημερινές ραγδαίες εξελίξεις το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ.
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟ ΕΝΑΤΟ ΚΥΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Επειδη Η Ανθρωπινη Ιστορια Δεν Εχει Ειπωθει Ποτε.....Ειπαμε κι εμεις να βαλουμε το χερακι μας!

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

1

Το Ενατο Κυμα